Vill ha sommar!

Hej igen!
Har snackat med Peter i skype och med Amna i tele samtidigt. De gick itne så bra. Hehe...
Okej inte på nåt misstolkande sätt utan de blev lite prat i munnen och så. Sen har jag kollat på Apollo 13 igen. Vi har kollat den en gång i skolan förut men hade lust att se den igen.
Sen så hat jag duscha eftersom mitt hår var så fettitgt. Och jag menar verkligen fettigt. Men nu är de rent. Gjorde en fiskebensfläta på mig själv. Den blev nog lite sådär.
Sen har jag ringt och snackar med Elin också. Vi snackade lite om one tree hill. Eftersom vi båda älskar den serien. Men man måste se den! Den bara äger sååååå mycket.
Sen har jag ringt och skrikigt på en person också. Men de är inte så viktigt.
Sen tog jag disken bara för att mamma tvingade mig. Nu vill jag åka till Rosvik med dea. Men gissa vad. Mamma låter mig inte... -.-
De har faktist varit väldigt varmt idag. Gick med tunika till skolan. Sen har solen typ varit uppe hela dan. Hoppas vi får sommar snart. Hoppas vi får likadan maj som förra året. Då var de verkligen varmt i slutet på maj. Och hoppas vekligen att de inte blir lika kallt som förra året. Eller som typ dom flesta sommrarna vi har haft.
Nu ska jag nog gå och sova eller nåt.

Ha de bra!


Sjukgymnasten -.-

Nu har jag kommit på en sak. Jag ska försöka så gott jag kan, skriva flera inlägg per dag.
Fick sovmorron till 9. Och de är mycket eftersom jag oftast vaknar vid 6-7. Sen fixade jag mig för att åka till sjukgymnasten. Först tänkte jag på att ta på mig mjukisbyxor men så kommer man på att alla byxor man har är smutsiga. Så tänkte att de var lika bra att stoppa på tunika eftersom de ändå var varmt ute. Jag hatade att vara hos sjukgymnasten idag! Han som skulle kolla foten tog och klippte bort teipet eller vad de nu är. Så finns de en vass spets på saxen som vanligt då och så skrapar han upp lite hud från min fot! Säker inte med vilje men ändå.
sen tejpa han om mitt ben men på en annan ställning så nu kan jag använda den mer. Sen ska jag gå lite på den men ännu med kryckorna och de gör så j*vla ont varje gång jag tar ett steg.
Imorron måste jag till L8 för att hon ska skriva på ett par papper till praon. Vette var man ska praoa resten av dom 3 dagarna. Mamma säger att jag kan praoa på radion men va finns de att göra där igentligen?
Sen har jag haft som vanligt skola sen åkte jag hem.

Ha de bra!

Ont i foooooooten

Ja, idag på morronen när jag vaknade så var varken mamma eller pappa hemma! Och aldrig att jag hoppar med kryckor typ 1 km! Så jag fick ringa grannen och fråga om jag kunde åka med dom.
Som tur kunde jag de. Så då slapp jag iaf hoppa till skolan. På skolan hände inte så mycket.
På bilden så pallade jag inte mer för att jag får så ont i handflatorna. Dom blev jätte röda och typ blåa också. Så gick jag hem eller jag åkte när pappa kom till pajala.
Hemma så åt jag lite pizza som hade blivit kvar sen så drack jag cola också. Jag är ganska hungrig. Har bara ätit en liiiiiten bit pizza och lite chokladpudding. Sen har jag inte ätit nåt mer idag.
Sen har jag bara varit på datorn och kolla tv. For en sväng med mamma till konsum också och handlade.
Har typ varken ork eller nåt för att skriva långa inlägg. Men jag ska försöka börja skriva bättre.

Ha de bra!


Min fot tills vidare. Ska till sjukgymnasten imorron och får se hur de blir...

INGEN FOTTI PÅ 2 VECKOER :O!!!!!!!

Idag orkar jag typ inte blogga så mkt.

Var och kollade min fot idag. Inget fotboll på 2 veckor eller nån annan sport. Kryckor i 1 vecka kanske mer. FÅR PSYK. Är lite mordisk mot den där tjejen nu. Eller lite och lite. Ganska mycket.
I skolan var väl allt som vanligt sen var jag tvungen att vänta 2 timmar på mammas jobb *suck*. Men men.
Annars har jag väl varit hemma och gjort allt de vanliga.

Ha de bra!

Vette vad man ska skriv här xD

Hej, har inte skrivit sen torsdags.

Fredag: Så var jag med Andrea, Emilia, Janely, Joppe, Ogge och Alex. Vi gick och socialade oss på byn. Först hade jag och dea ätit på frasses sen gick vi tillbaks dit med alla andra. Fats då var inte ogge och alex med.
Sen gick vi tjejer runt på byn och bara var. Men sen hade vi lust att gå till malmen. Där blev de lite drama efter ett tag.
En kompis ex började hota oss via sms. De är jävligt omoget tycker jag iaf.
Men sen gick jag och dea för vi hade office på morronen. Sen spelade vi GH och ja.. Dea blev nog lite smått irriterad när vi var tvungna att börja spela en och samma låt om och om igen i typ 10 min. Men sen gick de ganska bra resten av låtarna.*stolt*

Lördag: Så vaknade vi vid 07.30 och fixade oss för fottin. Våran första match började vid 9-10 tror jag. Matcherna slutade: Junis 0-0, KOS AIF 0-1, GSK 4-0, KFF 1-1, ASSI 1-1. Sista matchen slutade med straffar sen. Jag var och åt pizza med dea och Mimi satt och kollade på. Sen gick vi ut me davies en sväng.
Sen gick vi till rian igen för att vi skulle ha match snart. Så kom helle också och kollade. Men efter tredje matchen så stack helle den dissaren. Sen stack Mimi efter ett tag. På matchen mot Kiruna blev de lite dramatiskt. En tjej kom och tcklade mig när bollen var typ på andra sidan plan och så höll jag på att tappa balansen men så börja hon tackla mig ännu mer så jag föll och skadade foten på nåt konstigt sätt.
Tack vare henne fick jag inte spela sista matchen mot assi. Istället fick jag sitta och bara kolla. Sen gick vi till dea och hade skoj. Eller iaf jag.

Idag vaknade jag och dea vid 12-1. Jag hade jätte ont i foten och dea hade ont i ryggen. Måste hoppa med kryckor för att jag itne kan stödja benet. Ska gå och kolla foten imorron och se om de är nåt allvarligt.
Var hos dea ett tag men när pappa slutade jobbet hämtade han mig samtidigt. När jag kom hem kollade jag "Autopsy" (skräckfilm). Den var inte så läskig bara lite. Den var mer äcklig. De var typ en psyk doktor som tog ut hjärta m.m av folk. Men sen började jag kolla på "bröllopsduellen". Den var faktist bra enligt min åsikt då. Men hann bara se lite för sen kom mamma och vi skulle åka till ohtanajärvi för att hämta Consta.
De var ganska svårt att hoppa med en fot och kryckor för de var väldigt lerigt där. Men sen hade dom små lamm som vi gick och matade. Otroligt sööööta var dom där lammen och så höll jag i en som verkade gilla mig eftersom den inte ville gå när jag stoppat ner den.
Men sen fick vi lite fika och efter ett tag åkte vi hem. När jag kom hem så kollade jag klart filmen och kom på att jag hade missat ONE TREE HILL! Fick panik eftersom jag älskar den serien och de vet dom flesta xD.Men sen har jag väl inte gjort så mer än haft ont i foten.

Jag skäms ABSOLUT INTE över dej!

Ha de bra!

Catta hmm...

Var på dåligt humör så orkade inte skriva så mkt igår. Delvis för sprutan som jag tog var helt cp och jag fick typ jätte ont i armen och huvet. Sen kändes de som att jag skulle svimma.
Sen hade vi en tjej i klassen som jag inte har nåt imot men som är väääldigt jobbig.

Idag hade jag inga byxor. Alla var smutisiga och är runt i hela rummet för att jag inte orkar föra ner dom så de fick bli kjol. Men de gjorde inget att jag hade tights och kjol idag. För de var så jävla varmt. Vi var ute på no:n och de blev så varmt så jag tog av jackan ett tag och gick runt med t-shirt.
Hoppas de blir fint väder imorron också för byxorna har inte blivit tvättade eller ens förda till tvätten ännu. Måste nog göra de snart om jag inte vill gå runt med kjol, klänning, shorts eller 3-kvarts byxor.
Idag hade vi bad och vi var bara 4 st som var med!! 7b är på prao pch de var 4 som inte var med och sen var dea sjuk men som tur är kommer hon imorron.
Sen har jag fått ett nytt smeknamn av min idrottslärare. Hon kallar mig catta.
På svenskan behövde vi inte läsa. Vi fick göra lite vad vi ville. På so:n fick vi sluta tidigare. Sen på no:n fick vi ju vara ute då. Vi skulle igentligen spela brändboll men jag pallade inte Så jag satt på trappan och socialade mig med lite folk.
Efter skolan var jag me Mími och vi badade ett tag. Sen kom min syrra och irriterade sig. Sen så gick vi efter ett tag. Sen när jag kom hem gick jag på datorn och åt lite. Sen så var jag barnvakt mellan 6-8.
De lät så bra när mamma skulle ge örondroppar till casper när han hade ont i foten xD

Mamma: Vilket öra var de nu igen
Casper: (tog upp foten) Här (pekade på foten)

Hahha de såg så fult ut. Sen har jag bara suttit på datorn. Tack dea för att du hjälper mig i alla lägen<3 Du betyder. Alla ni andra betyder också. Misstolka de inte fel.<3

Ha de bra!

.....

Finns inget att skriva förutom att jag är på dåligt humör.

Ha de bra


Vad ska man skriva....?

Hej, idag har de hänt ganska mkt. Men ändå inte mer än vanligt.
På skolan hade vi en vanlig dag. Fast på idrotten var vi bara 9 personer och de var 8 som var med. Eftersom 7b var på prao så var vi så lite idag. Vi hade basket och var 4 i varje lag. Mitt lag vann med 24-8 tror jag eller så vann vi med mer.
Sen så ramlade jag 2 gånger för att jag är så duktig. Fick så svinigt ont i knäna. Men så spelade vi 4 i varje lag i 30 min. Sen blir vi säkert 8-9 på badet på torsdag också.
De är ganska skönt och chill ändå men ganska tråkigt ändå. Sen hade vi bild. Och ingabritt fick ju psykbryt som vanligt. Så fortsatte vi med våra fina små rum. Sen så tog Mimi och Helle godis av mig :( Dom fråga inte ens. Men jag är inte sur på Mimi mer bara för att hon är min fru (A).
Sen skulle jag få godis av henne också. Sen efter skolan så skulle jag åka hem och hämta badkläder. Sen hämtade jag pengar också. Igentligen skulle pappa hämta mig men han skulle ha varit så seg så jag börja gå. Sen när jag nästan skulle svänga in till kvarteret så kom pappa me bilen och hämta mig. *suck*
Men så började jag dampa ner allt jag skulle ha med mig och började gå till byn. Sen gick jag till dea för att möta henne och Mimi. Sen gick vi till café nova och fikade. Efter vi hade fikat så gick vi till badhuset. Sen betalade vi och gick ner och böt om. Ja, nere i omklädningsrummet så hände ett litet misstag som jag inte tänker ta upp här för att mobba en person.
Sen så gick vi upp och badade. Vi garvade åt allt typ. Sen kom helle och var där i typ 15 min sen gick hon för att hon hade ont i huvet och skulle gå hem. Men så badade vi typ en timme till och hade jätte kul. Men så hände de en massa annat där nere också sen.
Vi typ hade kul och snackade i bastun. Asså de roliga var att vi snackade. Sen böt vi om och gick hem.
När jag kom hem så gick jag till datorn som vanligt. Men jag var inte där så länge för jag gick ner och spelade kort ett tag. Sen gick jag upp igen men gick ner efter typ 5 min.
Sen så beställde jag och mamma lite saker från "new body". Sen kollade jag på tv ett tag.
Efter ett tag med tv tittande lästa jag bloggar m.m. Och nu sitter jag här.
Igår skulle en kompis till min blogg men kunde inte komma in på den för att de stog att min blogg kan/innehåller porrbilder och de gör den ju inte. Man kan ju kolla själv om man inte tror mig.
Men nu ska jag gå och sova. Får lite sov morron imorron. har man tur kanske man hinner äta frukost.

Ha de bra!


Majblommor

Ja, igår så gjorde jag inte så mkt. Jag var med dea ett tag på morronen. Fyfan va vi garva!
Sen gick jag hem och så gjorde jag väl typ de jag gör varje dag. Dator.
Sen på kvällen åt vi en tårta som hade blivit kvar från lördag. Sen har jag typ snacka i skype hela kvällen/natten. Med olika personer då. Men vid 3 fick jag äntligen gå och sova.

Vaknade vid 8 idag. Fick panik för vaknar oftast vid 6-7 för att hinna fixa mig och sen till skolan. Så jag fick fort klä på mig och sminka mig m.m. Men sen fick jag mer panik när jag inte hade typ nå byxor som var rena. Så de fick bli mina rosa stuprörsjeans och ett svart linne med en svart kofta.
Skolan började väl som vanligt. Fast efter lunch hade vi inte lektioner mer. Vi skulle sälja majblommor istället. Först gick de bra för mig. Men sen blev alla dryga och köpte bara små blommor men sen började de gå bra för mig igen.
Nu har jag nåra majblommor kvar. Hoff att dom ska gå så segt. Pappa svek mig och köpte av nån annan. Men jag ska tvinga mamma och mormor att köpa av mig.
Efter skolan hade jag som vanligt spelning med bandet. Vi börjar bli duktiga nu. Om man tänker efter i början fattade jag 0 på bas. Men nu har jag lärt mig iaf. Okej en låt men ändå.
Sen efter de så gick jag å städade hos pappas kompis så man får lite pengar att spendera.
Sen gick jag hem och började med att äta lite sen tog jag fram sista tårtan och åt upp den. Inte själv då. Sen gick jag upp på datorn och så var jag och läste lite boggar var inne på bdb och pix. Sen så lyssnade jag på musik och somnade.
När jag vaknade vid 8 så hade 8 personer skrivit till mig på msn. Folk hade dampa på mig via skype. Och så hade jag 9 missade samtal av Mimi. Och 3 sms, och till slut 1 röstmedelande där Mimi berättade sin lilla historia om vad som skulle hända om jag inte ringde.
De var inte så hemskt. Bara att min mobil kommer slängas på golvet och Mimis också. Så jag ringde upp henne. Så snackade vi ett tag sen så orkade jag inte vara hemma mer så jag gick och socialade med Mimi och Dea på gården.
Men efter ett tag så var Mimi tvungen att åka och så blev jag kvar me Dea.
Vi var ett tag på gården och sociala oss på datorn och så snackade vi. Sen så skulle vi gå. Vi gick först till kiosken men de var stängt så vi gick till sibylla men de var också stängt så vi fick inge cola eller nåt.
De var demprimerande xD
Sen gick Dea hem och jag cyklade hem till mig. När jag kom hem var de som vanligt datorn som gällde för mig.
Sen blev jag kallad finnejävel igår. Men vet ni vad, jag är en stolt finnejävel. Och svenska kan jag ju faktist. Fast jag blir senil ibland och glömmer lite ord. Men då hittar jag på egna fina ord. xD
Som när jag skulle fråga Dea och Mimi om jag skulle ha håret uppsatt eller löst. Så glömde jag att de hette löst så jag frågade: Ska jag ha håret uppsatt eller nersatt.
De lät så fail. Så dom börja asgarva. Sen började jag också asgarva med dom. På skolans val gjorde jag, Mimi, Dea och Helle en jätte fin serie om en sexiii gubbe. Serien var jätte bra och handlade om Gunnar.

Ha de bra!

Här har vi sexiiiga Gunnar ;)

14 år idag :D

Igår var de fredag och jag var i skolan som vanligt. Efter skolan var jag tvungen att gå hem för pappa skulle till läkarn med Calle. Sen när pappa hade kommit hem gick jag till frasses. Sen så stannade jag och Mimi där och Dea och Helle cyklade till Helle och hämtade pengar.
Sen så när dom kom så började vi äta mjukglass. Den här gången hade dom stora bägare så jag tog en sån. Sen så gick vi hem till dea och sociala oss. Men Mimi åkte hem så då blev vi andra kvar. Efter ett tag som kom Kangas, Janely och Emilia till Dea. Igentligen skulle dom väl vara med Alex och dom men dom började vara med oss istället.
Sen senare på kvällen så gick jag, Dea, Emilia och Janely till malmen och var där. Så var vi där i typ 2 timmar!
De blev askallt för man bor ju i nordpolen pajala. Men sen orkade vi inte mer så vi gick hem till dea istället. Där var de fullt ös. Sen kom de mer folk och ja, man kan ju inte gilla alla.
Sen så gick dom och de blev jag, Dea, Mimi och Helle kvar. Så alla sov här. Jag och Mimi blev sociala och gjorde varsin habbo gubbe. Sen spelade vi lite habbo. De var jätte socialt.
Sen orkade vi inte mer så alla gick och sov. Helle hade typ redan somnat.

Idag på morronen så hade Helle farit till stallet vid 9. Så hade Dea och Mimi vaknat för ett bra tag sen. Så Mimi tog bort täcket av mig så jag skulle vakna.
Jag var helt borta och trött så jag tog hennes täcke istället. Sen så tog jag datorn och Mimi satte sig brevid mig och jag gick till facebook. 1 person på facebook hade sagt grattis. Sen hade jag ju fått grattisar på msn, sms, bdb och personligt eller hur man nu ska säga också. Sen så Mimi ner och jag klädde på mig.  Sen gick jag också ner till Dea och Mimi.
Sen åt vi frukost och så. Sen så gick Mimi hem för hon skulle vara barnvakt. Sen så kollade jag och Dea på tv ett tag sen så gick vi upp och fixade oss. Sen så cyklade vi hem till mig och hämtade mitt bankkort så pappa kunde stoppa pengar på de. sen gick vi och åt på lappland river med helle.
Efter vi hade ätit gick vi till ica och köpte godis, chips m.m och vi hyrde 2 filmer. Vi hyrde "wanted" och "vicky cristina barcelona". Sen gjorde vi klart allt och så ringde mamma och sa att jag skulle komma hem och äta tårta med familjen och att hon kunde hämta mig samtidigt som hon gick till affären.
Sen så kom hon och jag satt i bilen med Casper tills mamma kom från kiosken. Och så kom svenne och fick veta att jag fyllde år så han gick och köpte godis till mig xD Sen när vi var i konsum och handlade tårta m.m så började han sjunga "Ja må han leva" eller vad den nu heter och han sjöng den så de hördes i hela konsum xD
Sen så åkte vi hem. Casper var sur för han fick ingen glass.
Hemma så åt vi tårta sen förde pappa mig till dea igen och vi kollade film m.m. Sen var Mimi tvungen att åka hem och så då blev vi andra kvar.
Sen kom en massa folk och helle dissade oss ett tag. Sen när dom andra kom så var vi på väg att gå ut just så då följde Helle med. Sen hände en massa mer också.
Nu sitter jag här och ska hjälpa till lite.
Av dea fick jag ett halsband som jag har önskat mig. Av min morbror ett par jätte fina öronhängen. Av min gudmor och gudfar fick jag nagelack, nagelacksbortagning och en nesecär(?). Sen ska jag få mer.

Ha de bra!


Ointressant inlägg. Behövs absolut inte läsas

Idag har jag inte gjort så mycket. Suttit vid datorn och bara haft ont i huvet. Gick till skolan ett tag men efter SO:n pallde jag inte mer så jag gick hem.
Sen har jag hjälpt en kompis. Jag vill kunna stötta alla mina kompisar men de känns som att jag misslyckas hela tiden. För att inlägget ska bli intressantare så ska jag stoppa min redovisning om frälsningsarmén här xD Så de här kommer inte bli nåt intressant. Så ni behöver inte läsa resten.

Frälsningsarmén väljer att betona guds avsikt att återupprätta gemensamskapen mellan gud och människan. Den föredetta prästen i melodistkyrkan William Booth, tillsammans med sin fru Catherine, i mitten av 1800-talet bland fattiga och utslagna i Storbritaniens huvudstad London.
William var övertygad om att det enda sättet att rädda dessa människor var att bestämma ett personligt möte med uppstånde kristus. När man jobbar tänker man att människor behöver både soppa-tvål och frälsning. Man skulle igentligen aldrig grunda en ny kyrka, men man var ändå tvungen att ta de steget, eftersom Booths illaluktade och smutsiga trashankar inte var välkommna till de andra kyrkorna.
Frälsningsarmén startade för att vara med i krigen som pågår mellan gott och ont, ljus och mörker, mellan liv och död. Kriget är inte mindre våldsamt idag som den var i mitten av 1800-talet.
Det kan vara svårt att tänka sig en armé utan uniform. Om man ser en frälsniongs soldat med uniform så får man lättare kontakt med soldaten.

Dom jobbar med mycket människor men mest med ungdommar och äldre folk. Dom spelar och lyssnar mycket på musik. Frälsningsarmén är en kyrka som alla kan vara med i. Deras kyrkor är aldrig lyxiga utan inredda för att alla ska trivas där.

När dom har gudstjänster som är enkla. Dom håller ingen ordning i gudstjänsterna dom gör som dom känner för. Men det finns samma saker som det finns i alla gudstjänster oavsett kyrka. Exepelvis; bibelläsning, böner och predrikan.

Frälsningsarmén är väldigt känd för sin sång och musik och det är väldigt ofta med i deras gudstjänster.

Om man är osäker om man vill vara kristen så har frälsningsarmén på gudstjänsterna ett tillfälle för människorna att tänka över det.

Om man har lust kan man vara med i frälsningsarmékåren och alla får det.

Om man accsepterar Jesus i sitt liv får man bli frälsningssoldat. Frälsningsarmén tror att människan måste bli räddad till och med själen och anden.

Dom har ett hjälpprogram som har rehabilitering för missbrukare, barn och ungdom och familjebehandling, äldreomsorg, barnomsorg, härbäget för bostadslösa, arbete bland flyktingar, invandrare och handikappade, och en massa mer.

Frälsningsarmén finns i 115 länder och mer också. I hela världen finns det mer än en miljon soldater från frälsningsarmén. Sverige har nästan frälsningsarmén på 200 platser och vi har cirka 13000 medlemmar. Ungefär 1000 personer jobbar i frälsningsarmén.

Man behöver inte tro på gud för att vara med i frälsningarmén. Alla som vill försöka ändra sin situation ska få chansen.

Och idag var man galen för alla andra också. Eftersom att jag hade tunika och tights för att de var så varmt.

Så ointressant var de här. Imorron blir de glass med mina bitchar :D<3333

Tack till L som verkligen försöker hjälpa mig. Älskar dej<3

Ha de bra!


Glöm dina bekymmer, imorron kommer nya!

Idag så stoppade jag alarm på 06:00 och vaknade 06:30 bara för att jag lega och dryga mig.
Sen började jag dagen med en dusch. De var jätte skönt att känna sig fräsch i skolan. Sen blev de ovanligt fint väder. Så jag stoppade på mig mina Billabong shots eller vad de nu är sen en tunika som man kan vika in så de blev som ett linne. Sen bara en svart kofta över.
När jag kom till skolan värkade alla tycka att jag var galen som kom med shots mitt i vintern. Eller de är ju vår men vi har ännu kvar en massa snö. Men jag tyckte de var varmt så jag klarade mig hela dan med mina kläder. På morronen skulle vi kolla film för våran svenska lärare var sjuk. Vi kollade "pritty woman" hela 7:an då. Vi var typ 50 pers i klassrummet. Jag tyckte filmen var ganska bra. Jag har ju sett bättre men den var ändå bra.
Sen hade vi lunch. Så vi gick ett tag till matsalen sen gick jag, Helle, Mimi och Dea till frasses. Jag och helle tog mjukglass. Dea och Mimi tog milkshake(?). De var jätte gott med första mjukglassen.
Jag åt ju de i lule också men de är inte lika gott som i pajala. Eftersom pajala har topping i bägaren och i lule har dom den på glassen.
Sen hade vi engelska. Den var som vanligt. Sen hade vi mentortid och i slutet på dan så hade vi syslöjd. Och jag hade ingenting att göra.
Efter skolan så hade Mimi utvecklingsamtal. Jag, Helle och Dea skulle åka till deas pappa och vänta istället för att sitta i skolan. Men när jag kom ut så cyklade dom i väg :( Kännde dissen dära. Men då skulle jag dissa dom tbx så jag gick till skolan och väntade på Mimi.
I skolan så tiggde jag och Elin.S bulla av saga och då fick vi dela på en. Den var faktist god. Efter en stund med väntan på Mimi så kom Helle och Dea till skolan. Så då satt jag med dom och väntade. Och så lekte vi en "rolig" lek xD Den är så ful så jag is inte ens säga den här.
Men efter en lååång stund så kom Mimi iaf och vi kunde gå. Först gick vi till dea ett tag och hon tog skolavslutningskläder från kauppis. Jätte fina var dom. Och de påminner mig om att jag inte har kläder till skolavslutinigen ännu. Men sen var vi på byn ett tag och dampade på gården. Men jag och Mimi dampade ändå mest. Jag skulle kast vatten på Mimi men så råkade jag kasta på glassboxen istället.
Sen skulle alla hem så jag och Helle gick hem till mig. Sen dampade vi lite på msn och pixbox. Efter ett tag var de inte så roligt så vi gick och fikade på café nova. Vi tog en baguette var. Sen kom de lite folk dit. Och eftersom Aron också kom så stog Jarno och nåra till utanför så när vi hade ätit klart så skällade jag ut Jarno för att ha mobbat min brorsa så jag ska kolla om han vågar röra honom mer.
Jag brukar inte vara så våldsam annars men jag blev så sur när han alltid ska hålla på med min lillebror. Han böt till och med skola men så böt Jarno dit också -.-
Men sen var vi iaf med Janely ett tag men sen skulle alla gå igen  så jag gick till dea. Sen gick vi till byn och var med Janely och Elvis. Men sen blev de så psyk kallt så vi gick till dea. Så satt vi där ett tag sen gick jag hem. Väl hemma väntade min dator. Så jag slog mig ner på sängen och var på datorn. Sen bastade jag.
Nyss åt jag rostadbrög och drack varmchoklad med grädde i. De var då j*vligt gott. Ska nog göra de imorron också om jag orkar.
Nu har jag lyssnat på "synd att du är så söt" typ hela kvällen. Den är bra. Jag är en sån där männsika som kan lyssna på samma låt om och om igen utan att tröttna på den.
Imorron ska jag nog städa mitt rum.
Om 3 dagar fyller jag år :D

HA DE BRA ALLIHOPA :D

Skulle ladda upp en bild men de gick inte...


Att fly från livet är att välja döden.

Hej alla, idag hare inte hänt så mkt. Skolan började och där var allt som vanligt. Men ingentligen har jag inte så mkt att gnälla om skolan. Förutom ett par små saker. Jag har ju underbara kompisar att vara med på skolan. Och jag umgås med dom jätte ofta på fritiden.
Sen har jag ju kompisar i A och B också men jag umgås mest ändå med dom i C. Och speciellt Andrea, Mimi och Helena.<3333 De har ju varit massa bråk med 2 av dom men allt löser sig och de är jag glad över. För livet skulle inte vara lika kul utan dom. Men nu får inte alla mina andra vänner bli ledsna. För livet utan dom skulle inte heller vara lätt. exempelvis så skulle inte livet  vara lika lätt utan alla underbara samtal och mejl av nella.
Och så vidare. Orkar inte börja rabbla upp alla underbara vänner jag har. Men en sak. Alla mina vänner ska veta att dom betyder otroligt  mycket i mitt liv.
Och verkligen nu när jag är otroligt deppad av mitt liv så finns nella alltid där för ett  seriöst snack. Så jag kan  alltid vända mig till henne om nåt känns piss. Och de är skönt att veta att allt jag säger till henne stannar mellan oss.
Om ni inte är vän med henne så missar ni verkligen nåt. För hon är en bra lyssnare m.m.

Hoff nu byter jag ämne igen och börjar snacka om mina vänner istället. Men fortsätter jag med min dag lite.
I skolan började vi göra små rum på bilden. Jag och Helle skulle först göra ett mentalsjukhus/psykhem (dit skulle jag behöva åka) men sen orkade vi inte för allt blev så osocialt. Så vi började göra ett fjortisrum. Först var de Mimi´s rum enligt helle men sen fick de bli Aron´s rum istället.
Fast de finns personer jag saknar i mitt liv också. Exempel en kille jag va tsm me förra året. Han gjorde nåra taskiga saker men de hjälper mig inte att glömma han. Saknar honom otroligt mycket.
Efter skolan så var jag med Mimi och Helle. Dea dissade oss *sadface*. Först var vi 3 till luna mia och kollade på kläder och helle köpte en skinjacka. Sen gick vi till gården för helle skulle ha bullar.
Efter de så fick vi lust att gå till café nova och Mimi bjöd mig bara för att jag fyller år på lördag(A).
Så jag tog en baguette och en cola. Helena fick värsta missbildade baguetten. Den såg inte så god ut och hon tyckte korven (som var helt jävla missbildad, har aldrig sett en sån korv i mitt liv) väldigt stark men den var inte strk alls.
Sen så fortsatte vi till gården en sväng och åt först glass sen gick vi på datorn.
Där var de inge socialt så jag och Mimi satte oss för att kolla vad helle skrev om. Sen efter de var alla tvungen att gå så jag gick hem. När jag var hemma så efter ett tag så fråga Andrea om jag ville följa med på bio med henne, Mimi och Helle. Men jag hade inga pengar så jag kunde inte.
Sen har jag inte gjort så mycket. Somande redan vid 7-8!!!! Var så himla trött. Sen vaknade jag och tog av mig bysorna och koftan. Sen vaknade jag nyss och tog av linnet också och böt till pyjamas.
Nu har jag varit lite på msn och läst bloggar. Nu ska jag nog gå och sova innan jag somnar på tangentbordet.
De skulle vara kul om alla som läser min blogg kan komentera nåt. Så jag vet vilka som läser och så jag vet om nån ens is läsa xD

Ha de bra!


Kul med 2 tråkigheter

Nu har man haft ett jätte bra påsklov i Rosvik/Lule. Eller inte alla dagar men dom mesta. Alla förutom påskafton....

På fredag så åkte vi till stan som vanligt. Då blev de bara jag, Dea och Yusup. Dom hade ju jätte kul :P Jag tror alla vet att doms strula och kramades. Men så blev jag social och började ta kort på dom typ hela tiden. Jag tog typ 60 bilder på bara dom två.
Men sen så blev dom lite irriterade så Y:et tog min mobil och ville inte ge den. Men sen efter ett ganska bra atg så fick jag den igen. Men så fortsatte jag ta bilder på dom. Så då blev jag snödränkt också, så klart blev mina byxor genom blöta! Men sen så ringde jag lite folk men ingen svara. Efter ett tag så ringde helle upp mig.
Så snackade jag lite med henne medans Dea och Y:et myste me varan. Sen på busstationen så ringde Sebbe till mig. Så snackade jag lite me han sen så slutade vi också snacka. Men sen kom en kille. Han såg ut som 13-15 men han kan ha varit äldre. Men så kollade han på när dea och y:et hångla sen kollade han på mig och skakade på huvet. Alldeles som att han menade "hoff, dagens ungdommar"´. Haha höll på att dö av skratt.
Men sen kom bussarna och vi åkte till Rosvik och han till Boden. Så satt vi på datorn och glodde tv. Så myste jag   lite me havanna som somnade med mig i soffan. Hur mys är inte de?

På lördag så vaknade jag som vanligt och gick på datorn. Sen började jag fixa mig och så. Efter ett tag så tog jag och dea hunden ut. För den behövde rastas. Så vi gick till konsum och köpte lite läsk för att Hans sa att vi skulle göra. Men så hände en massa galet i konsum som jag inte orkar ta upp här. :)
Sen så gick vi hem iaf och s såg jag att davies blödde på baktassarna så sa jag de till dea och vi gick hem sen sa vi till hennes mamma. Och så tog vi hand om tassarna. Sen så fortsatte vi med att städa till påsken. Eller dom vuxna gjorde de. Jag, dea, alex och filip satt på datornerna på övervåningen.
Sen skulle jag och dea göra sallad så vi gick ner och gjorde den. Sen efter ett tag så började de komma lite folk. Så vi började äta efter ett tag. De var jätte god mat. Dom hade nå ägg som var jätte goda.
Sen gick vi upp igen och åt godiset som vi hade fått på morronen. Efter ett tag på datorn så gick folket och vi barn gick ner och fikade lite.
Sen var de nästan bara dator och tv resten av kvällen. Fast sen fick jag veta att min kille hade gjort slut. Han hade alltså bara playa mig. Asså fyfan va jag hatar han.

Igår så åkte vi till lule och de hände typ bara samma saker som på fredag. Men så hade jag köpt glass sen när jag hade typ 4 tuggor så gjorde dea så jag tappa den. Så gick jag och köpte en till. Men den fick jag äta upp iaf (A). Sen så blev de en massa hångel mellan dom när bussarna kom. Jag och dea var så duktiga så vi hade köpt tur och retur med linje 14 och vi skulle hem med linje 20. Så Hans och dom fick biljetterna. För i pajala kan man ju ändå inte använda dom.
Men så gick jag och dea lite senare och köpte 2 läsk och chips. Sen så fanns de popcorn hos Hans. Så vi satt uppe och socialade oss ett tag. Sen tog jag en dusch efter ett tag. Jag bara älskar duschen där. Inte på nåt perverst sätt men den är så mkt lättare än min här hemma. Sen blev de lite sent när vi skulle sova.
Klockan hann bli 3-4 innan vi somnade.

Idag så blev vi väckta halv 11-11. För att bussen gick 12. Men så fixade jag mig och jag fick äntligen ha på mina billybong byxor! Bara för att de var fint väder idag. Tänk idag när vi skulle åka buss typ hela dan så skulle de bli fint väder. Men sen kom bussen iaf och vi åkte till pajala.
När jag kom hem fick jag veta en jätte hemsk sak :( Min mammas morbror hade dött.. Hans hus hade börja brinna och han sov så han vaknade inte och dog... Han blev inne bränd eller hur man nu säger...
Men sen gick jag iaf till dea för hemma ville jag inte vara själv. Jag vågar men de är tråkigt när man kan göra roligare saker. Så jag var med dea och helle<333 mina bruuuuds.
Först var vi inne ett tag sen gick vi ut. Jag köpte först en daimglass sen gick vi till kauppis för att kolla om de hade kommit nåt nytt och de hadde de. Sen så sopade vi trapphuset och gick 10 kr var. Så  dea köpte cola men jag och helle köpte calippo. Sen gjorde vi en massa annat också.

Har iaf haft ett jätte bra lov me dea<333

Ha de bra!


Vill aldrig mista dej vännen<33


Luleå/Rosvik

Kom till Rosvik i tisdags. Vi gjorde inte så mkt. Satt mest vid datorn. Sen igår så åkte vi in till stan och var me helle. Vi shoppade. Men jag köpte inget. Sen gick vi till Baan thai och började äta. Efter maten så gick vi och bowlade. De var kul men jag var så dålig så klotet åkt in i rännan hela tiden. Så  jag förlorade och Andrea vann. Efter de gick vi till stan och så mötte vi Janely och nåra andra men vi forsatte vidare.
Efter ett tag på stan var de dags att gå till bussen. Så satt vi där ett tag och väntade på bussen. Men efter ett tag så kom bussen iaf. Så vi åkte till Rosvik och helle tillbaks till Pajala.
När vi kom till Rosvik så gick vi till konsum och köpte läsk, chips och godis för att fetta lite. När vi kom tillbaks så började vi fetta och satt vi datorn som vanligt.
Sen efter ett tag så bäddade vi och satt och kollade tv. Sen så har jag också myst med havanna (en katt). Hon är så jävla mysig.
Sen så somnade jag efter ett tag.
På morronen så vaknade jag av att davies andades på mig och alex, dea och hennes morsa snackade. Så jag vaknade och gick på datorn xD Sen så fixade jag och dea oss och gick till OK. Efter ett tag kom bussen och vi fortsatte in till stan i luleå.
När vi var i luleå så gick vi på stan och shoppa och då köpte jag saker. Fast vi åt före på dagobert mackbar. Vi båda tog kycklingmacka och påskmust. Sen efter ett tag kom Markus<3 och Yusup. Och så gick vi typ omkring på stan. Vi gick säkert 100 varv runt hela stan.
Men sen så hann klockan bli mkt och dom åkte hem. Sen efter ett tag så kom våran buss också så vi åkte till Rosvik. När vi kom till Rosvik så gick vi till konsum men den var stängd. Så vi fortsatte till OK som var öppet.
Så vi köpte cola och godis :D
Snart ska vi väl äta chips. Imorron blir de stan igen. Nu vet ni lite vad jag har sysslat med.

Ha de bra!

Ett snabbt inlägg

Ja, nu har man varit hos dom läskiga tandläkarna.
Jag hade jätte svårt att somna igår så jag kollade film till 2-3 och sen gick jag och sov. Somnade som tur var. Men de blev ju sent. Sen var jag tvungen att vakna 9. Pappa ringde och kollade så att jag hade vaknat.
Sen klädde jag på mig och åt lite frukost. Efter frukosten var jag ju tvungen att borsta tänderna. Sen så var de ett tag tills jag skulle gå till tandläkaren. Men som tur var så höll pappa sig vaken ett tag till så jag slapp gå dit. Men jag var tvungen att gå hem igen sen då.
Hos tandläkaren fick jag veta att jag mest troligt ska få tanställnig! Rälls!! I nedersta tänderna och sen kanske i övesta också. Eftersom jag har en glugg som måste bort.
Jag hade inga hål som tur var. HAr bara haft hål i 1 tand i hela mitt liv. Men sen så var jag iaf tvungen att börja gå hem. Jag stannade på mammas jobb för att få pengar men efter 40 minuter orkade jag inte mer och gick hem.
Väl hemma så gick jag på datorn ett tag och kollade på andra avenyn. Sen var jag tvungen att börja packa till luleå.
När jag hade börja packa märkte jag att jag bara har ett par rena byxor och som har jag redan på mig. Mne så hittade jag 2 till par som jag ska tvätta när jag kommer fram. Sen pratade jag lite med dea för hon ville sociala sig lite :) Och imorron kanske vi åker till piteå för att kolla bio :)

Men nu har jag iaf packa allt. Tror jag iaf. Hoppas jag.. Men skit samma. Jag packade ner datorn samtidigt så nu är jag på hela familjens dator. Eller igentligen är den för mina yngsta syskon men alla i familjen brukar vara på den. Men de här är första gången jag är på den.
Men nu ska jag kolla klart Ugly Betty sen ska jag nog börja gå till bussen.
Justia! Jag höll på att glömma att ta med mig en handväska att ha mina saker i när jag är på stan xD

Men ha de bra alla! Bloggar kanske lite senare men är absolut inte säker så jag lovar inget.

Barnvakt hela dan

Gick och sov halv 4 på natten igår. Sen så ringer en kompis halv 9 på morronen. Jag lät han bara ringa och somnade om.
Sen vaknade jag igen vid 12-1. Så började jag med att ringa Mimi för jag skulle vara med henne. Så bestämde vi att hon skulle ringa när hon hade sluta passa Lisa. Så gick jag på datorn ett tag sen gick jag ner för mormor och morfar hade kommit. Så klädde jag på mig en tunika eftersom de var ganska varmt ute.
Men så säger pappa att han ska börja jobba 2 istället för 7. Så blev jag irriterad på honom eftersom jag inte ville vara inne hela dan. Men så fick jag smsa Mimi att jag inte kunde komma eftersom jag var tvungen att vara barnvakt redan 2. Sen gick jag och tog lite frukost.
Klockan 2 så åkte pappa och jobba. De var lungt ett tag för alla gick ut förutom jag då. Sen när dom skulle äta så hittade jag bara en av ungarna. Så sa hon att dom hade gått åt ett annat håll. När jag kollade ditåt så sprang dom iväg. Jag tog på mig byxor istället för kjol och en jacka.
När jag hade gått till andra sidan kvarteret så var dom där. Dom skulle just gå in i skogen när jag stoppa dom. Så tog jag med dom hem och alla börja äta. Men så såg jag att min lillasyster hade tagit mitt smink och fick psyk på henne. Så tog jag tillbaks sminket och hon blev sur och gick till sitt rum och låste dörren.
Efter ett tag fick jag upp dörren och sa att hon ska komma och äta men hon brydde sig inte och fortsatte att spela. Sen efter ett tag hadde alla ätit.
Sen gick dom ut igen eller bara 3 av dom men efter ett tag så gick den fjärde också.
Vid 7-8 så skulle dom 3 yngsta sova så jag la dom i sängen efter en massa bråkande. Sen somnade dom vig 8-9. Så jag gick på datorn och en massa hade dampa på msn. Sen kom mamma hem.
Måste gå och sova snart för att orka vakna på morronen. Måste vara hos tändläkaren 10:50 och jag måste gå dit!!!!

Ha de bra alla!

Förästen jag ska till luleå imorron och vara me dea :D :D :D<333

Fegt..

Jag irriterar mig på folk som skriver anonyma kometarer. Exempel den här komentaren som jag fick om min klänning:

Postat av: Jag^^

Du sa till mihh att du tyck den va fätth ball .. Eller till min kompis iaf... du Vågar inte vara dig själv .. tönt !

Jag har aldrig sagt att min klänning var fett ball. Jag säger inte ens fett ball ;s Och om de är nån som inte vågar va sig själv så är de du. Du vågar inte ens säga vem du är. Jag är mig själv varenda dag för orka försöka vara nån annan än vem man själv är.
Ingen behöver skriva anonyma komentarer till mig för jag mer irriterad på att ni skickar anonyma komentarer än vad jag skulle bli om ni skrev erat namn och jag tål kritik.

Lite om min dag. Jag vaknade sent iaf. Klockan 2-3. Men de var för att en kompis ringde efter jag hade sluta blogga. Så då snackade jag i typ 1 timme innan jag gick och sov.
När jag vaknade så gick jag på datorn och var på bdb och msn. Sen började jag kolla på titanic för 12 gången.
Men den är så bra så jag kan inte sluta kolla på den. Sen är den så sorlig i slutet så jag börjar ALLTID gråta. Då menar jag alltid. De har inte gått en enda gång jag inte har börjat gråta när jag sett den.
Så har ni inte sett den så se den! Jag lovar nästan att ni inte kommer ångra er. De är den bästa filmen som någonsin har gjorts. Och jag menar de. Den är romantisk, sorlig och bra.
Jag såg halva filmen innan jag gick och åt lite mat. Sen gick jag och kollade den igen. och den är hela 3 timmar och 14 minuter!! Men de är värt att se den.
Sen har jag bara varit på datorn nästan. Har varit så lat och sysslolös att jag har inte klätt på mig vardagskläder, borsta håret eller sminka mig. Jag har varit likadan som jag var när jag gick och sov.
Imorron blir de att gå till banken för att få kortet fixat. Sen på tisdag blir de tandläkaren vid 10 på MORRONEN.
Får väl försöka att gå och sova tidigt imorron. Sen så kanske jag ska få rälls. Men vill man ha fina tänder får man väl ta vad som finns.
Sen ska jag kanske senare på tisdag till lule om jag får för mamma. Hoppas jag får!



Ha de bra!


Påsklov nu :D:D:D

ÅÅÅ, va irriterande. Min skärm till datorn har typ blivit mega stor. Eller bara internet och de stör mig massor! Så nu är alla webbsidor på nätet typ dubbelt eller trippelt så stor som den igentligen ska va.
Får fråga pappa imorron eftersom de inte hjälper med att starta om datorn.

Igår hann jag inte skriva för jag hade kul. Jag var me Andrea, Mimi och Helena. Vi hade jätte skojj. Först så sprang vi till kiosken utan helle för hon hade inte kommit. Sen när hon kom började vi grilla marshmellaos (vette hur de stavas) i en öppen kamin eller vad man nu ska kalla de.
Vi hade jätte mysigt där och bara grillade och snacka. Sen hade vi oboy där också och helle råka spilla ett glas så vi fick börja städa undan de. Sen efter vi nästan hade städa undan de så började jag blöda näsblod.
Så jag fixade de sen var jag tvungen att springa till kiosken för att köpa lite chips. Men då hade jag bara 7 min på mig för att hinna dit. Så jag sprang med papper i näsan (för att blodet inte skulle komma på mina kläder) och utan skor till kiosken. Som tur är så är de typ bara 5-10 meter mellan dea och kiosken.
Sen började vi iaf kolla film "hit and run". Vi trodde den skulle vara läskig men jag lovar, de var den inte!
Men sen åkte Mimi och helle hem så jag och dea blev kvar. Vi var på datorn ett tag och snackade i telefon sen gick vi och sov.

Idag så var jag hos dea ett tag på morronen. Sen gick jag hem för min lillebror skulle ha kalas idag så jag var tvungen att åka hem och hjälpa till att städa.
Efter jag städat och vispa grädden så gick jag och böt om eftersom mina kläder var helt mjöliga. Så jag böt till en klänning som jag tycker mycket om men aldrig kan ha p nästan. För de är mer som en sommarklänning. Men då kunde jag ha den idag eftersom den är lite av en fest klänning också.
Efter en massa ätande av kladdkaka, grädde, godis, popcorn, chips och kakor gick jag upp med ett glas påskmust och började kolla film. Idag hann jag kolla 4 filmer. 3 skräckisar och 1 komedi. Skräckisarna var Asylum, From within, martyrs och marley and me. Jag tycker alla filmerna var bra men den äckligaste/läskigaste av dom alla så tar martyts priset.
Lite av hadlingen: I hela filmen så var de ett gift par med 2 barn som misshandlade folk i ett rum som ingen kände till. Jag vet inte om barnen viste vad föräldrarna gjorde. Men sen så kom en tjej som hade rymt från dom (15 år sen i filmen) tbx och dödade hela familjen. Om ni vill veta varför får ni se filmen. Men sen dog hon och hennes kompis hittade rummet där dom hade misshandla personerna och där var en kvinna också som dog senare i filmen.
Sen kom familjens medhjälpare och hittade kompisen och började misshadla henne. I slutet hade dom skärt bort all hennes hud. Medans hon levde/var vaken.
Så om ni gillar skräckfilmer kolla den.

De är inte lika kul för mig att kolla skräckisar mer. För förut brukade jag bli lite rädd och undra vad som kommer att hända men nu kan jag gissa mig fram vad som händer och blir inte rädd mer.

Aja ska nog gå och sova snart så jag orkar vakna imorron. Och inte sover bort hela dan istället.

Sen hände en sån ful sak på hk:n. Lika att skriva de här eftersom en viss Mimi ändå har berättat till hela 7:an XD
Vi hade frågor på hk:n som man skulle svara på. Sen kom en fråga om vad GMO är en förkårtning för. De rätta svaret var Genmodifierade organismer men jag råkade skriva  och säga till våran hk lärare Genmodifierade orgasmer.
Så då fick alla asgarv. Och jag fick skämmas hela fredagen och säkert när skolan börjar igen

Ha de bra!

Alla 4 hooties

(kunde inte ladda upp mer bilder men kolla på min bilddagbok Catriiina om ni vill se mer :D )



Min dag

Ja, idag så for jag till skolan trots magvärken som nästan tog kål på mig. Jag var tvungen att gå och hade svin ont i magen men mamma var inte hemma och idés inte säga till pappa.
Jag började nästan gråta så ont gjorde de. Kändes som att nån grävde i min mage utan att bedöva mig eller nåt. Men jag kom till skolan iaf men orkade inte vara med på idrotten och mamma hade sagt att det är bäst att jag inte är me eftersom jag var sjuk igår. Så jag satt och snackade med Andrea istället.
Vi fick sluta jätte mycket tidigare från idrotten. Så vi hade typ 1 timmes rast. Sen på franskan så fick vi sluta tidigare också. OCH JAG KLARADE FRANSKA PROVET :D :D Fast de var inte så bra vissligen men jag klarade den iaf. Jag fick 72/123.
Sen har skoldagen varit som vanligt. Eller i slutet av dagen så kollade vi en teater med en ängel som pippi :P
Efter skolan så gick jag hem och kollade film "step up 2 the streets" den var faktist bra. Så den är se värd enligt mig då men alla har sina egna åsikter. Efter de så skulle jag vara barnvakt  ett tag sen så gick jag till Andrea.
Vi gick först runt på byn sen så gick vi till folkets hus och satt bara och prata. Sen efter ett tag med chill så gick vi ut med Davies sen gick vi tillbaks till ruta 2 :P
Efter ett tag där så gick jag hem och  började kolla film som vanligt.

Varför tror vissa killar att dom kan äga tjejerna? Tjejerna har ju lika frivilja som dom. De här är ju sverige. Fritt land. Och en person (kille) säger att allt har en orsak. Men då kan den personen svara på vad det finns för orsak att min farfar dog. Varför var han tvungen att dö?!

Varför värkar de som att killarna är mer värda än tjejerna? Killarna får exepel mer lön än tjejerna fast om tjejerna skulle jobba och killarna bara prata. De tycker jag är dumt. Varför kan inte alla få samma lön istället, oavsett kön.
Och varför får killarna oftast mer uppmärksamhet när de gäller lärare. Om man typ behöver hjälp så är det nästan alltid killarna som får först hjälp fast tjejerna sa före att dom behöver hjälp.

De har jag aldrig försått och kommer aldrig förstå. Och en sak till om ett annat ämne. Alla majskorn är samma men ändå blir alla popcorn olika former :p

Sen finns de en massa annat jag också tänker på men som jag aldrig kommer få svar på.

Ha de bra alla!

En klänning jag gjorde. Skratta på bara :P

Sjuuuuuk!!!

Har inte skrivit på nåra dar nu. Dels för att jag har varit sjuk och inte orkat.
Igår har jag bara suttit vid datorn. Har haft så ont i magen så har inte ens kunna gå.
Idag så var de bättre och tänkte gå till skolan men mamma sa att jag skulle stanna hemma iaf. Missade syslöjden som jag aldrig skulle missa frivilligt. Syslöjden är ganska viktig för mig för jag vill bli designer. Eller jag hoppas på att bli designer och starta ett eget känt klädmärke. Ingen som redan finns utan ett eget ett helt helt eget som ingen annan har nåt att göra me.
Jag tror inte jag kan bli de så som jag syr. Ni ska bara se mig. Alla som skulle se mina kläder skulle gå skrattandes ifrån. De säger jag inte för att ni ska tycka synd om mig eller nåt sånt utan jag säger bara.
Sen hade ica "godisregn" idag. Eller dom skulle de men de var bara ett aprilskämt. De tyckte jag var lite lågt. För alla barn som trodde de skulle bli de och så var de bara ett skämt.
Har ladda ner filmer också hela dan igår.
De här blev ett kort inlägg för jag har varit sjuk så de har inte hänt mycket.

Ha de bra!


RSS 2.0