You Can't Break A Broken Heart

Hej, deppig som igår och över samma sak fast nu vet jag vrf. Det är visst "många" som har LJUGIT att jag har snacka SKIT :o Fatta sur jag blev! Aja men i morse så trodde jag vi hade idrott på morgonen så jag kom till isladan 08:50 men då hade vi börjat 08:40 och hade svalorna! Så då hade jag typ stått där och försökt få nån att svara och så skicka linnéa att hon inte kan svara för vi har svalorna! Så då fick jag panik och sparkade med sparken allt vad jag hade till skolan, värsta paniken!
Sen så kom jag dit iaf nästan i tid xD bara typ 10 min sen XD Sen när vi hade no så gick jag, sanna och janely till no salen och så vänta vi där för vi trodde att vi hade där men så gick vi tbx efter 15 min och så kommer nån från min klass (kommer inte ihåg vem) och säger att vi har i 9:ornas klass rum. Fast vi hade inte missa nåt :P

Vi skulle kolla film. Den var typ helt psykisk. Slipper skolan imorron för att mamma behöver barnvakt för min lille brorsa är sjuk och mamma och pappa jobbar. Så jag sa att jag kan vara barnvakt för att jag ligger före.

Casper har slutat med blöjor men bara för att han var sjuk så köpte mamma till honom blöjor och han blev helt överlycklig. Det lät så kul och han bara krama dom och sa miiiina XD Sen på skolan så skulle jag gå med fika till min lilla syrra som går på smedskolan och så var det en kille i 6 års som fråga: Har du snus? och jag ba: nej och så sa han: Vilken tönt du är XD Höll på att börja asgarva! En 6 åring kille som frågar efter snus, HAHA! :P

Har snacka med Amna men hennes mobil dog): Det är kul eller vad man ska kalla det, att snacka med henne för jag kan snacka med henne om allt exakt allt! Hon e bara min siss:*
Men ALLA vänner jag har betyder otroligt mycket för mig. När nån av dom är sur eller verkar sur så börjar jag må dåligt och tänka saker jag inte borde. Sitter och lyssnar på You Can't Break A Broken Heart, den är jätte bra! Lyssna på den och hon som sjunger den är även med i One tree hill. Där spelar hon Mia som Peyton hjälper att bli artist :D  Menmen nog snackat om mig. Komentera GÄRNA! Puss på alla vänner jag har.
Hejs


Oseriös som vanligt

Hej, har inte orkat skriva på länge och har inte heller haft tid. Igår hade vi värsta depp So:n innan idrotten. Vi snacka om döden och det var typ mer än hälfen som hade haft nån som har dött. Dom flesta var faktist syskon.
Jag hörde att en kompis hade haft en brorsa som hade dött); Själv har jag haft 2 syskon men dom var så små så man såg inte ens om det var en tjej eller kille. Kom just hem från fottin. Vi testa tröjor och jag tycker att vi ska ha efternamn och nummer på baksidan. I skolan idag så fick vi kakor, godis och en massa att sälja, för vi sparar pengar till en klassresa i 9:an.
Sen är en kompis sur på mig och jag får inte veta vrf :S Jag får inte ens veta om vi är vänner eller inte och det stör mig. Men jag tror iaf att vi inte är det. Men nog pratat om det. Vill inte skriva för mycket.
På syslöjden så hann jag bara rita ut mallar som jag ska ha till min klänning. Den ska bli ljusblå bara för att det var jätte många släktingar som tyckte det. För enligt dom har jag för lite ljusblått på mig. Men det känns som att jag aldrig kommer bli klar me den XD Men jag hoppas den iaf kommer bli lyckad och inte helt konstig som alla andra klädesplagg jag har gjort. Jag vill bli designer men jag är jätte dålig på att sy!
Igår var jag så trött så jag somna farmför datorn vid 6 och sen vaknade jag 7 och gick till min säng och sov. Sen ringde Amna mig 10 :P Så då väckte pappa mig och då så smsa jag och fick veta att en kompis var sur utan anledning. Sen somnade jag om vid 11. Jag var alldeles psyk trött. Ihelg kommer jag inte kunna skriva nåt på bloggen för jag ska till farmor och dom har dator men deras internet är jätte segt! Så jag kommer inte orka vara på deras dator.
Men nu har jag tråkat ut er för mkt. Hejs


2009-01-25 hejs.

Hej, idag har jag varit me en massa folk på isladan. Jag  var uppe med dea till 3 och så var jag tvungen att vakna 7 men försov mig till halv 9. Var bara tvungen att så norge spela!
Det var drama på isen. John tappa andan, kristoffer m fick en blåtyra och olle blev slagen i ryggen av en hockey klubba. Men när matchen var slut så vann narvik med 9-6. Efter matchen så gick jag och var med dea ett tag. Men sen var hon tvungen att fara så jag gick till isladan igen och så höll narvik på att packa sina saker. Innan dom åkte kom en liten kille han var typ född 1998 och peka på en jätte söt kille XD sen sa han: Han tycker du är söt. Sen så gick han.
Men när dom åkte sen så vinka typ alla tjejer från 7:an som var där hejdå till dom och dom vinka tbx :P Sen så har det hänt mkt mer men ni får fråga om ni vill veta mer :P Orkar inte skriva mer är så j*kla trött och måste plugga till NO provet som är IMORRON! hejs


Grattis andrea!

Idag väckte mamma mig halv 12 bara för att jag skulle hjälpa till för calle och casper hade kalas klockan 3. Så då fick man äta sig fet! Sen på kvällen var jag me lite folk och gick på byn sen gick vi till islandan där elvis och maria var och spanade norrmän, så då stannde jag också och kollade på dom(: Sen mötte vi matsson och janely och var med dom också. Men norrmännen var så söööta! Sen har jag bara glott film nu. Sitter och chattar med dea. Förästen så fyller dea år idag(: GRATTIS<3(: Vi ska vara uppe till 3 och jag måste upp 9 xD Hejs

3310

Hejsan, har inte skrivit på jätte länge nu. Men har haft mkt och varit jätte trött. Just när jag har tänkt skriva har jag glömt bort det och gått o lagt mig. Igår fyllde calle 5 år (: Och idag fyller casper 3 år (: Dom ska ha kalas på lördag så jag ska vara här ett tag för mamma ville det. Sen ska jag kanske på en fest :P Har bakat 90 st kanelbullar nyss :o Sen har jag kollat en lång film.
Den var faktist bra. Sen har jag bara glott på NCIS den är så jävla bra tkr jag! Sen igår när min klass skulle gå och fråga om vi fick låna pingis boll så sa alla att dom inte hade men sen visade sig att vissa hade ändå. Men det var ändå bra för vi fick nya bollar. Sen har  jag blivit sjuk -.- Snuva, hosta och jätte ont i halsen. Idag har jag haft kul och varit med nåra kompisar men inte samtidigt. Sen har jag fört in min mobil på lagning och så fick jag låna en mobil. Jag fick en nokia 3310 :o Inte kul, vill ha en kamera på min mobil och kunna lyssna på musik!
Sen igår var jag på fottin också. När vi hade bad på morgonen idag så fick vi simma 40 längder, och vi var bara 10 som var me. Imorron äre fredag :D sen är det helg. Ska nog kolla klart 2½ men. Sen ska jag nog gå och sova. Är så trött. Jag har typ helt konstiga sov tider.
Ibland kan jag vara uppe hur länge som helst och iblan blir jag trött hur tididgt som helst. Sen idag kom det 2 gubbar och snacka om sitt liv. Jag tycker killen som snacka om alkoholmissbruk var ändå bäst. Den andra snacka om sitt liv som medium.
Han som snacka om missbruket han inte snacka längre än 30 min för våra lärare sa att no/matte läraren vi skulle få hade dött i går natt. Men så kom han tbx när min klass hade SO och sjöng och snacka. Sen visa han en bild på sig när han hade blivit nerslagen.:o Men hare bra! hejs

Social

Orkar inte vara social idag coh skirva långa inlägg xD I skolan så hade vi värsta kriget (mellan mig och helle). Aron hade torkat sitt blod på ett papper som helle slängde på mej och så fick jag typ damp och slängde den på henne och så fick hon typ ett sträck av blod på pannan. Sen hade killarna varit vid barnböckerna och typ tagit sönder en "låda" med böcker. Då kom vaktmästaren och dom blev typ utslängda eller nåt.
Sen var jag med nåra kompisar och fikade på cafe nova och vi skrattade och hade kul xD Sen har jag snacka med kompisar och varit på tennis. Nu tror jag att robin orkar läsa xD Gillar bara att mobba honom lite :P Hejs


Slappat

Har typ bara slappat idag. Jag vaknade 1 och så fick jag lust så då bakade jag små franska. Men det värsta med att vakna var att jag var jätte förskyld och hade jätte ont i halsen. Sen bakade jag typ 48 små franskor och alla verkade gilla dom(: Sen börja min 4 åringa lillebror calle snacka om att jesus bestämmer. Sen började han gråta för att jag sa att "jesus" inte gör det. Då sa han att han skulle ringa till "jultomten" och säga att jag säger att jesus inte bestämmer.
Sen satt vi typ och bråkade om det.
Vette vad man ska göra nu. Är den enda människan som inte sover i huset just nu iaf. Menmen ska inte tråka ut er. Kollar på skins nu och ska nog gå och sova snart. Hejs

Teletubbies

Hejsan, värsta normala rubriken eller hur ;) Sov hos dea igår. Vi satt uppe till typ halv 2 och somna 2 :P Sen så vakna vi typ 05:30 för att hinna me bussen som gick 06:30 :o Sen så sov alla i bussen men helle lyssna bara typ musik på min mobil :P Sen så vaka jag av att gubben som körde bussen sa att vi är i töre och är på väg till kalix-haparanda :o Men jag hade typ hört fel eller nåt för vi kom till lule.
Sen i lule shoppade jag me Mimi, Dea och Helle :D Sen kom Felix och vi va med han me :P Sen psyka alla på att jag sa att jag var hungrig hela tiden xD Sen gick jag, Helle och Mimi till clas olson för att jag hade sett en söt kille xD Men han var inte där sen :P Medans vi gick dit var Dea och Janely och läste Felix sms. Men på morgonen när vi kom till lule gick vi till strands och så gick vi förbi 2 tjejer som kallade mig, helle, dea och mimi fjortisar :o Sen typ följde dom efter oss till varenda affär vi gick till. Snacka om irriterande.
Sen när jag, dea, mimi och felix väntade på våra bussar (helle va med janely på max) så gick Felix typ 500 varv runt bänken xD Sen på bussen på väg hem så sov vi ett tag sen i överkalix så vaknade alla och vi började snacka och såvidare. Sen snackade vi teletubbeis :P Nu kom jag typ nyss hem och sitter bara här :P HejsHaha xD

2009

2009 har börjat bra för mig. Jag hoppas min tur håller sig xD. Jag har varit i skolan ida som vanligt och vi har börjat med religon på so nu. Imorron har jag matte prov! och jag glömde matteboken i skolan :o Hjälp och håll tummarna att det ska gå bra xD Vill verkligen inte sumpa ett prov. Men ett prov spelar inte så mkt roll nu i 7:an iaf att jag inte skulle klara den. Sen har jag bara varit hemma och glott one tree hill :D Sen efter den så tog jag tvätten för att få pengar till lule :P Jag ska åka dit på lördag med 2 av dom bästa<3
Hoff sen har en från skolan klagat på att jag sörjer MIN FARFAR! Jag fattar inte vrf man klagar på det? Själv sörjer hon en häst från TRF! (tornedalensryttarförening) Nu sitter jag bara och lyssnar musik. Läs www.mammabeckas.blogg.se den är jätte bra och kul att läsa. Sen på svenskan busringde en kompis till mig. Jag hörde verkligen inte vem det  va. Nu trodde han att min blogg hette suracitrusar xD Han kallar mig bloggaren för han tkr jag bloggar för mkt :P fast jag skriver typ inget om man kollar andras bloggar. Nu ska jag inte tråka ut er. Sen måste ju robin orka läsa så ska sluta skriva för idag :P Hejs xP


Klaga?

Asså jag förstår inte vrf andra komenterar andras bdb, pix och bloggar med en massa skit och klagar. Jag hatar när folk komenterar en massa skit. Okej vissa kanske vill att man ska göra det men inte jag.
Om nån ska komenetra min bdb, pix eller blogg så vill jag inte att det ska va nåt som man vet att jag inte skulle gilla. Det är okej om ni vill typ säga att jag ska berätta nåt mer eller om jag säger för mkt eller nåt sånt, men ni behöver ju inte börja komentera en massa annat isf kan ni ju ta upp det med mig först innan ni säger det till hela världen. Jag har fått en massa skit komenarer på min pixbox och jag var tvungen att ta bort den för att jag inte pallade radera alla. Det kanske finns folk som håller med och folk som inte gör det men jag bryr mig inte för jag tycker så här.

Igår och idag

(Inte bra bild men komentera vad jag skulle passa i för färg)Har inte hunnit skriva igår så skirver det idag istället:P 13 januari: Har typ inte gjort mer än att varit i skolan xD Idag började andra avenyn :D Den började 9 men såg den typ 6 på internet. Sen klockan 9 så glodde jag på the guru med mamma. Finns inte mer att skiriva gjorde inte så mkt igår. Idag har jag iaf varit i skolan xD
Vi hade syslöjd och jag ska börja på en klänning :P Men vet inte vad jag ska ha för färg på den. Kanske svart, blått eller vitt. Kom med förslag vad  ni tkr jag ska ha(: Efter skolan var jag me Amna :D Vi glodde på one tree hill bara för att jag ville se den ;P Sen gjorde jag mat xD
Sen gick jag igenom mina kläder :P Sen gick vi till fottin. De var faktis roligt även om det finns folk där so mjag inte gillar. Sen har jag typ bara glott tv och tråka på datorn och ni skriver jag de här tråkiga inlägget xD Hare bra!

12 januari 2009

Tjena, idag har jag inte gjort så mkt. Varit i skolan och så det vanliga typ. Imorron börjar Andra avenyn :D Sen ha rjag bara varit me amna typ. Vi hade tennis och jag fick pris i bollplockning ;) duktig eller hur xD Men det var kul när den hade börja faktist. Känner mig så fet när jag inte har nå idrott eller så. Måste röra på mig xD
Håller på att sluta me godis. Man får ju se hur det kommer att funka :P Hoff är så jävla trött men vill inte somna för christian lånade min mobil och jag är rädd att han tar sönder den fast han troligt vis inte kommer det :P
Menmen det händer inte så mkt mer ida. Hejs

Söndag

Idag har jag vaknat typ 10-11. Asså jag börjar irritera mig på mina sov tider xD Jag går typ och sover tidigt nu och jag vill inte det xD Sen har jag kollat på school of rock och snyltgäster. Dom var faktist bra. Sen har jag busa med Calle och Casper. Dom har en låssas kompis som heter morgan. Dom har fått honom från alfons åberg.
Sen har jag fått en ny kompis från boden. Hon är jätte snäll.
Nu spriger Casper runt soffan och säger hej varenda gång han passerar mig XD
Sitter och lyssnar igenom alla 1345678 låtarna pappa hade på mobilen. Jag tror det är christian som har stoppat in det mesta av låtarna xd De är två pogram jag vill se och dom båda börjar 9. Vette vilken man ska se. Det är Familj på väg och A lot like love. Hm... Men ska forsätta fundera och ha tråkigt :P Hejs


Äckel jag!

Asså allvarligt! Jag tänkte kolla på scream 2 men somnade efter körslaget och vaknade 2-3 :O Fyfan va jag är äcklig! Ville ju se den! Men annars har jag bara varit hemma och glott på en massa långfilmer på tv. De har typ varit lång filmer hela tiden. Jag fick pappas mobil ida :D Så jag har ju typ smsa hela tiden också xD Menmen ha de bra. hejs

Dea och Helle(:

Tja, idag har jag varit i skolan. VI hade hk på morgonen och vi gjorde muffins. Jag kom med Nore och Alida. Vi gjorde chokladmuffins. Det var gott men man blev trött efter ett tag.
Pappa is inte beställa en ny mobil till mig ännu pga hur min gamla mobil såg ut XD Så jag ska få ha hans och kolla om jag fungerar med en ny mobil xD Kanske får den tills jag fyller år. Efter skolan så var jag me Helle och Dea :D
Vi åt på lappland. Jag beställde en pizza och det gjorde dom också :P Sen satt vi o misstolka en massa XD
Eller igentligen blev det bara misstolkningar när vi snackade xP
Jag hade iaf kul :) Jag blev trött vid 1-2 och så kom mamma sen efter typ en halvtimme och sa att jag borde gå och sova. Hade somnat i min datastol xD Ja det finns inte mkt mer att skriva. Komentera gärna. Tråkigt när man aldrig får komentarer. Hejs

Skola!

Hejsan, idag började skolan. Det var tråkigt och jobbigt. Men det var kul att träffa kompisarna man inte har träffat på hela lovet. Har typ inte gjort så mkt mer än varit på datorn och så. Jag är värsta boring personen vet XD min blogg är säkert inte heller så kul att läsa. Men mitt liv e inte så kult heller.
Ska kanske snart få en ny mobil :D Men pappa är lite osäker på att ge mig en ny eftersom min gamla var helt misshanlad. Jag var tvungen att teipa den för att den skulle hålla sig hel och så hade jag en spricka mitt på displayen. Imorron har vi hk på morgonen istället för tema :D Sen fick jag syslöjd i elevens val den här terminen också :D Vi hade idrott på morgonen idag och jag visste inte vad vi hade så jag orkarde inte ta med idrotts kläderna XD Jag är så äckligt trött just nu. Vette vrf, kanske för att skolan har börjat och att torsdagar är dom jobbigaste dagarna i hela shemat! Menmen ska inte tråka ut er mer. Hejs


Kaffe

Hejsan, nu har jag bara städat lite, varit på datorn och chatta med folk. Jag är ännu pigg av kaffet jag drack vid 8 på morgonen. Jag har varit uppe sen halv 12 inatt och är ännu hur pigg som helst.
Det känns typ som att jag aldrig kommer bli trött igen :P Om jag är trött imorron till skolan ska jag nog ta lite kaffe och har jag tur blir jag lika hyper igen ;P Det blev inte att jag sov hos Amna idag men det blir det säkert en annan dag (: Och idag fick jag veta att jag har fina ögon. Men själv tycker jag ju inte det. Måste städa mitt rum snart. Ska nog försöka göra det nån gång i veckan. (hoppas jag) Men man vat aldrig med mig. Jag håller på och kolla på mobiler jag vill ha och så ska jag se sen om mamma och pappa låter mig köpa nån av dom XD Jaja, ska gå nu One tree hill börjar snart och den måste man ju se :P Ska försöka börja ladda upp lite bilder också på min blogg. Om ni har lust att läsa lite mer inlägg som jag har skrivit i min gamla blogg så kolla in madelmassa.blogg.se. Men ska inte tråka ut er mer hejs.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0