Fredag

Har inte skrivit igår. Hade inte internet eftersom jag sov hos Amna så då ides jag inte ens blogga. På HK:n behövde vi inte gör typ nånting eftersom Barbro inte var där.
Sen på matten fick vi sluta tidigare. Eller iaf vi som inte gjorde prov. Engelskan fick jag sluta också tidigare på bara för att jag var så duktig. Efter skolan så var jag med Amna, Andrea och Emlilia. Vi var hos dea´s pappa och färgade Amna´s hår.
Sen så hände de en massa mer där. Men sen så var Emilia tvungen att åka med bussen hem och senare var Amna tvungen att åka också.
Sen var jag med dea ett tag och de blev då en massa skratt när vi var hos hennes mamma. Vi as garvade. Sen så gick jag hem för att jag skulle säga hej då till mamma och göra lite ärenden hemma. Sen så åkte dom iaf och dom har varit i Rovaniemi i ett par timmar nu.
Sen åkte jag tillbaks till dea senare på kvällen och så satt hon och spelade GH medans jag var på datorn. Sen kom Aron och var med oss. Vi hoppade studsmatta och var ute på byn. Vi var ett tag på soluret men sen så gick vi till dea´s pappa och spelade piano/fiol/trummor ett tag sen så gick vi upp till affären.
Sen så ville jag och dea att Aron skulle rita grafittitext på våran arm men han sa tt han inte kunde men så började han rita på papper istället och avslöjade sig.
Sen så cyklade jag hem vid 11. När jag kom hem så var jag på datorn men efter ett tag så gick jag och duscha. De måste nog ha varit de värsta. De var alldeles IS KALLT! Kallare än de var i älven när jag badade där den 28 maj.
Så de gick inte så bra. Men ska duscha igen imorron när jag vaknar. sen har jag städat en massa. Måste städa klart imorron. Eftersom de är grillfest imorron så kommer jag säkert sova där och jag måste städa klart innan mamma kommer hem. Jag lovade så dum som jag är.
Jag vet att jag aldrig orkar men men. Klockan är 03:18 nu och tänkte ta och sova så man orkar imorron. Måste stänga av bastun eftersom Christian stoppade på den men aldrig stängde av den. Han bastade inte ens och nu har han somnat. Duktigt värre

Ha de bra!

Sjuk

Idag har varit sjuk. Inte roligt. Mådde illa som fan och hade svin ont i magen. Hade folk att ringa till och så smsa jag me André :) Ringer väl honom ikväll eller imorron.
Ska kanske till luleå vecka 23 och träffa honom med Amna. Kommer säkert bli svin kul. Roligt som fan att träffa nån man gillar svin mycket.
Just nu snackar jag med Amna och städar lite medans jag gör lite mat. Min kompis lillebror är svin gullig. Han är 2 år och är typ stolt när han ser att min kompis skriver med mig på msn.
Har inte mycket att skriva eftersom de inte har hänt så mycket.

Ha de bra!

P.S Bilden där ovanför är från idag. Har inge smink eller nåt och har inte orkat fixa håret eller nåt. Svin sliten jag vet men orkade inte bry mig om hur jag såg ut idag.

En dag me Elin<3

Idag känner jag mig inte på så jätte humör att skriva... Man kan säga att de har varit en bra dag och en dålig. Jag var i skolan och där hände inget speciellt förutom att jag gjorde ett fint stön på No:n.
Sen så har jag snackat med folk ett tag. Sen så cyklade jag till Elin. Först var vi ett tag hos henne men sen så gick vi ut. Vi cyklade mest omkring. Sen så var vi med Alex. Vi hoppade studsmatta sen så var jag tvungen att gå hem och käka lite. Fast just när jag hade kommit hem från byn så ringe mommo och fråga om jag kunde åka till lägenheten och kolla om jag hittade nykeln som hon tappat tidigare idag.
Jag åkte till byn igen. Jag hittade inte nykeln så jag for hem igen. Väl hemma åt jag lite sen så cyklade jag tillbaks till byn och var med Elin. Så vi var med Alex och Ogge ett litet tag. Sen så var vi på byn och cyklade runt.
Efter ett tag så hittade vi killarna igen så. Men så cykla dom iväg och arre blev kvar me alexander. Sen kom Ida och vi var med henne. Sen så hade vi kul på skolgården men sen ringde pappa och sa att jag måste komma hem och vara barnvakt.
När jag kom hem så kollade jag till barnen lite och såg film. Sen fick jag ett sms. De var inte så kult sms och nu vet jag inte riktigt hur de är mellan mig och den personen men jag saknar henne massor.
Men sen har jag snackat med folk som verkligen bryr sig. Sen rakade jag pappas hår. HATAR DE! Jag vågar inte ta i så mycket för jag är rädd att jag ska råka raka bort hans hud också. Men de gick bra och mamma sa att de var bra så jag gick till mitt rum igen.
Just nu snackar jag me Amna. Ska väl ringa nåra till om jag orkar innan jag går och lägger mig. Sen så vet jag inte om jag pallar gå till skolan imorron. Får väl se hur de blir...
Om de inte blir bättre åker jag till Rovaniemi med familjen och hälsar på släkten. I Pajala finns de fan inget att göra. Inte om de ska hålla på att fortsätta så här..

Men ha de bra!

Varit med den här barndoms vännen idag<3 Tack elin för att du finns där. Du betyder<33 :*

Man glömmer inte den man verkligen älskar

Idag så for jag och dea till piteå först vid 2-3 nån gång. När vi kom dit så gick vi till h&m. Jag handlade bara en ögonfransböjare för att min är försvunnen.
Sen så kom hennes kille, matte och vi började gå. De regnade när vi var där. Sen så gick vi först runt en bit på stan för vi skulle till ett shoppingställe men så hade jag gått fel väg. Kan ju inte piteå så..
Men sen så kom vi iaf dit och gick och satte oss på ett par stolar. Sen så satt vi där ett tag och sen ringde dea sin mamma och sa att dom kan hämta oss. Sen efter ett tag så började vi gå till busstation dit hennes mamma och hans skulle komma. Sen satt vi där och dom satt inte så mycket.
Efter ett tag så kom hennes mamma och hans iaf och vi åkte tillbaks till rosvik. Matte följde me och vi skulle se film. Om man säger så här. Jag var nog den enda personen som såg filmen. Man hörde bara smack, smack brevid mig. Men jag såg iag filmen och sen satte dom igång en till film som jag också tror att bara jag såg.
Sen när han åkte så stoppade andrea om filmen för hon hade inte sett den. Sen skulle vi kolla saw V. Jag trodde att jag inte hade sett den men de hade jag visst gjort. Så vi började kolla på benjamin buttoms otroliga liv. Jag vet inte riktigt hur man stavar hans efternamn.
Imorron åker vi iaf hem. Sen så har jag varit lite dryg nu dom senaste timmarna eftersom jag fick veta en sak..

Men ha de bra!!


Dag ett med dea och matte! :P

Hann inte skriva igår eftersom jag och dea skulle kolla film. Vi kollade "secret window" den var ganska bra. Men inte så jätte när en kille va psyk där.
Annars var jag hela dan med Dea och Matte. Jag gick efter dom medans dom stannade över allt. Sen stannade dom på nån parkbänk och ville inte gå så jag ringde till Jenny och socialade mig. Hon kunde inte prata så jätte mycket eftersom hon var ute och seglade med en kompis.
Sen åkte vi en sväng till Böle också. Och sen till Pite igen och åkte hem till Rosvik.


Läste nyss nåt jätte hemskt! http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9566593
Gå på den länken ock läs!


Hadde inte så mycket ork att skriva nu på morronen när man vaknade för 37 minuter sen. Men jag bloggar nog mer senare när vi kommer hit igen :)

Ha de bra!

En dag med dea och elvis! :D<3

Nu är de bara kvar onsdag den här veckan. SKÖNT! Jag och helle gjorde våran vanliga sexiiga ställning på gungan och sen spelade vi lite brännboll med franskan.
Efter skolan så var jag med Dea och Elivs. Först gick vi och var hos hennes mamma ett tag. Sen gick vi till deas pappa för att hämta pengar. Själv ringde jag min pappa och tiggde pengar och eftersom han är så seg så tog de ett tag. Medans vi väntade så dampade vi hos hennes pappa medans vi kollade tv i vardagsrummet. Jag tror man hörde oss ner till kauppis! *ASG*. Efter ett tag med mycket mer livstid och dampande så gick vi ut för att gå en promenad med Davies. De blev en ganska kort promenad för att fiket inte skulle hinna stänga. Efter ett tag kom min pappa med pengar occh vi gick och fikade. Jag tog en baguette, dea en kladdkaka och elvis tog också en kladdkaka.
Så satt vi där och fikade ett tag sen gick vi tillbaks till deas mamma. Först så gick vi bara omkring sen så satte vi på en film "lösvikt" med robert gustafsson. Så satt vi där och as garvade ett tag sen så orkade vi inte sitta inne mer så vi gick ut och hoppade studsmatta.
Efter ett tag så orkade vi inte vara ute så vi gick in och fortsatte att kolla filmen. Sen gick vi en lång promenad med davies. Vi stannade vid en strand. Sen så kastade jag en massa kvistar och elivs en massa stenar i vattnet som davies skulle hämta. Men han hämtade bara kvistarna *stolt*. Men jag och elvis var ganska dumma xD. Vi gjorde bara de för att vi ville att andrea skulle ramla i. Men de gjorde inte hon så hon får tummen upp (Y)
Sen så fortsatte vi tills vi var framme. Elvis var tvungen att gå så jag var med dea. Vi var ute och hoppa studsmatta och en massa mer. Eller jag hoppade nog för de mesta. Hon snackade mest med matte :P
Nu har jag packat lite tills på torsdag då jag ska till piteå/rosvik! Tänkte igentligen göra de efter jag bloggat men dea tvingade mig att packa före. Nu ska jag bara städa rummet och hjälpa till lite hemma så jag får me mig lite mer.
Nu ska jag äta lite av Consta´s choklad som jag gillade så mkt. Jag är choklad galen bara så ni vet.

Ha de bra!

Var med dom här två sötisarna idag :)<3

De stod osram men elvis läste orgasm xD


Richard Marx - Right here waiting

Har inte skrivit på ett tag nu. Mest är de för att de har varit så jätte fint väder så har varit ute jätte mycket med kompisar. Förut satt jag i flera timmar vid datorn men nu när de är varmt ute så har jag bara varit vid datorn nu på kvällarna när solen gått ner och man ska vara hemma.
Tänkte ta datorn ut nån dag om man har långtråkigt och de är fint väder. Hoppas de fortsätter tills augusti iaf. För den här veckan på onsdag kväll ska man till Rosvik/Piteå och då skulle de vara kul om de var fint väder så man kan vara ute och nästa vecka skulle de också vara bra om de var fint väder eftersom de är grillfest!
Klänningen som jag gjorde hos L8 kan jag inte använda *sadface*. Dragkedjan började krångla och pappa sa att man måst byta ut den gelt och hållet. De var ju inte så kul...
Igår var de verkligen varmt om nåt! Höll på att dö av värme. Jag gick i kjol och linne i PAJALA! och de var ännu alldeles för varmt. Skolan började idag. Inte så jätte kul men vi har ju bara tisdag och onsdag kvar. Skönt att bara ha 3 dagar skola den här veckan och bara 2 kvar nu när 1 är avklarad.
På lunchen idag så råkade helle på något konstigt sätt tappa hela brickan med mat när hon just hade tagit den. Hon fick inget på sig med jag därimot fick en massa mat på mig och dea fick lite. Jag fick gå lite senare hem och byta till andra kläder eftersom mina byxor hade blivit smutsiga.
Sen vid 3-4 for jag, dea och helle till stranden för att sola. Efter ett tag med solande fick jag lust att bada. Jag tjatade lite på att om jag ska gå eller inte. Men jag gick till slut och badade. Jag sprang så djupt att jag kunde doppa mig. Hela mig sen så var de faktist ganska varmt i vattnet så jag tog ett till dopp.
Dea tyckte jag var helt galen som gick den 18 maj och badade i Pajala älv och islossningen har ju inte varit så jätte länge sen. Helle gick hem efter stranden och jag var med dea ett tag. Vi var hos hennes pappa ett tag sen när vi kom  till hennes mamma kollade vi på tv ett tag. Sen gick vi ut med davies och efter de var klockan vid 8-9 då jag gick hem.
Imorron får jag nog börja packa till Rosvik. Man hinner ju inte så mycket på onsdag eftersom skolan slutar klockan 15:20 och bussen går 16:20 tror jag.
Men nu måste jag gå och göra mina övningar för foten sen tror jag att jag har en massa sand i tightsen.

Ha de bra!


Jag hade just kommit upp och var på väg tillbaks till stranden.

KOMENTERA! :D

L8 Nyberg

På onsdag och torsdag har jag praoa på L8 Nyberg. På onsdag så hade hon varit nyligen i Övertårneå och inte hunnit packa upp så mycket. Jag packade upp resten av sakerna och sen så fick jag klippa ut reklam papper. Och lite senare fick jag föra reklam eller vad de nu är runt på byn. När jag sen kom tillbaks så fick jag packa upp ett par nya byxor som hade kommit dit.
Lite senare kom de kunder som jag fick ta betalt för. Jag slutade vid 4-5.

Idag började jag vid 11. Jag började med att kolla i tidningar. Efter ett tag med tittande så hittade jag en klänning som var as snygg. Jag skulle ju inte kunna gå med en sån klänning som fanns i tidningen runt i byn me så jag gjorde den lite kortare och så hade den jätte mycket mönster på överdelen som jag inte stoppade dit alls.
Lotta hjälpte mig att hitta en mall på en korsett som jag kunde ha som en överdel eftersom den var väldigt lik den i tidningen. Så jag började rita och klippa ut de fösta tyget. Sen tog jag lunch ett tag och när jag kom tillbaks så fortsatte jag med klänningen. Den blev väldigt snyy tycker jag. Jag kan inte ta åt mig allt för Lotta hjälpte mig mycket med klänningen. Om hon inte hade hjälpt mig hade jag säkert inte hunnit bli klar idag. Bild kommer senare idag eller så kommer den imorron. Ska ha på den om de är varmt väder tror jag.
Den fick bli gul eftersom jag använder gult för lite.

Praoen på L8 Nyberg har inte varit som alla andra prao platsen jag har haft eftersom hon har sitt eget märke och designar kläderna själv.
Men de har ändå varit jätte jätte kult att praoa där dom senaste 2 dagarna. Hade velat praoa där fler dagar också. Men 2 är bättre än inget. De har inte varit så jätte mycket kunder där men hon har ju inte öppnat för så länge sen och sen ligger butiken lite utanför själva byn.
Hennes kläder är inte som i alla andra affärer. Hon har sin egen stil på kläderna men dom är j*vligt snygga. Hon har egen affär och eget klädmärke.
Jag hoppas jag kan bli lika begåvad som hon nån gång. För mitt drömjobb är designer. Jag vill ha egen butik och eget klädmärke. Jag ska gör så gott jag kan.

Kramar till alla som läser min blogg!

Komentera gärna!

Prao dag 2 och GRATTIS EMILIA PÅ 14 ÅRS DAGEN!

Nu är prao dag 2 över. De slutade med att jag hade så mycket tid över på morronen så jag blev utråkad efter ett tag och cyklade till paron lite tidigare.
Idag fick jag stoppa om nåra hyllor och så sopade jag. Sen så klädde jag på 2 manliga skyltdockor. Sen fick jag sluta vid 2. Efter praon gick jag till mammas jobb och frågade om jag fick åka till helsinki (helsingfors) på sommarlovet för att hälsa på min kusin Jenny. Jag hoppas de kommer gå.
Sen cyklade jag hem och tog tvätten.  Sen efter jag tagit tvätten så gjorde jag lite mat och efter jag hade ätit så ringde jag dea och snackade med henne och sen började jag cykla hem till henne.
Sen så var jag med dea ett tag. Vi var ute på byn först och roade oss. Sen gick vi hem till henne och jag började glo tv medans hon snackade i telefon. Sen skulle hon och jag hem så jag gick till hennes mamma och hämtade cykeln och cyklade hem. Sen när jag kom hem var jag typ bara på datorn sen så gick jag ner och gjorde lite mat.
Nu sitter jag som vanligt framför datorn och lyssnar på Robert Pattinson - Never Think. Den är så chill.
Lyssnar bara på den när jag är på depp humör. Annars lyssnar jag typ aldrig på den. Min klänning kom igår föresten. Den passade på mig. Vill sätta en bild på bloggen när jag har på den men jag måste stå imot för ni får se den skolavslutningen och kommer ni inte se den då kommer de finnas bilder på bloggen och bilddagboken.
Imorron kommer jag praoa på L8 istället. Ser fram imot de.

Och GRATTIS EMILIA YLIPÄÄ SOM FYLLER FJORTISÅRET IDAG :D ÄLSKAR DEJ GMN OCH VI KOMMER FESTA SÖNDER DIG NÄR DU KOMMER FRÅN PITEÅ!

Förresten. Idag på lunchen så var jag på papper och presentshoppen med en kompis och där fanns en jätte läskig leksaks spindel! Skulle seriöst börja gråta om jag såg den på/brevid mig när jag vaknar nån morron. Började nästan gråta när jag fick den på mig. Vet att de låter töntigt men jag HATAR spindlar upp till 150%.
Finns nog inget jag hatar mer än dom.

Ha de bra!


Den läääskiga spindeln!

Prao dag 1

Blev trött och somnade igår så hann inte skriva blogg. Och eftersom jag har så mycket tid nu på morronen så tänkte jag skriva nu.
Morronen började med att jag försov mig. Jag hade stoppat alarm på mobilen men på något sätt har jag inte hört alarmet och vaknade först 11 och min prao hade börjat 10. Så jag fick panik och sprang nästan hela vägen till kauppis. När jag kom dit så sa dom att de inte va någon fara.
Jag fick putsa lamprna och dammtorka. Idag sa dom att de kanske kommer nya varor som man kan packa upp. Sen så råkade jag spilla varmchoklad över hela mig. Så klupig som jag är så är de inte en så stor nyhet. Sen fick jag sluta vid 2-3. När jag kom hem satte jag mig framför tv sen var jag också på datorn.
Sen vid 7 sa pappa att jag skulle lägga calle och casper att sova. Men de slutade med att jag och calle somnade. Sen vaknade jag vid 9-10. Orkar ju inte sova i deras säng så jag gick till mitt rum och somnade. Sen vaknade jag vid 2 på natten igen. Var inte så jätte trött då men somnade igen. Vid 6-7 idag på morronen så vaknade jag.
Jag försökte somna om men de gick inte och jag orkade inte stiga upp så jag låg och blunda ett tag i sängen och vid 8 bestämde jag mig för att gå upp.
Nu är klockan 08:40 och jag håller på att äta frukost. Klockan 10-11 så ska jag gå till kauppis igen.

Ha de bra!


En helg med dea

Jag har haft för kul för att ha hunnit blogga på heeeela helgen. Har iaf varit med dea sen fredag.
Vi har gjort en massa kul. Men iaf. I fredags så färgade vi mitt hår mörkbrun. Jag blev jätte nöjd med mitt hår. Och de såg jätte bra ut nu när jag klippte mig i torsdags och så har jag jätte mycket mer volym nu än vad jag hade förut. Me like.
Sen var jag barnvakt i typ 4-5 timmar. Och till Calle och Casper så blir de bara jobbiga. Men så kom mamma iaf och jag åkte tillbaks till dea och var med henne. Och så gjorde vi en massa. Vi drack jätte mycket Powerking så vi blev ganska pigga och somnade inte förrän klockan hann bli 06:30.

På lördag så vaknade vi vid 1-2. Sen fixade jag mig och vi gick till dea för att hon skulle fixa sig. Sen gick vi tillbaks till hennes pappa för att hennes lillebror hade kalas.
Så då var vi där ett tag sen så gick vi till hennes mamma och sov där. Jag hade så jävla dålig humor. Delvis för att mina powerking hade börja verka lite och för att jag var övertrött. Men jag satt iaf och as garvade åt en barndvarnare. Sen garvade jag till himlen m.m. Dåligare humor kan man inte ha.
Sen efter ett tag när jag lugnat mig så kollade vi "Perkins 14" den var ganska bra men ändå lite dålig. Sen gick vi iaf och sov. Vi har varit ute också.

Idag så vaknade jag vid 1-2. Sen så var vi på datorn eller jag var medans dea var ute med Davies. Sen så ringde jag och dea mimi vid 4. Sen så kom hon vid 5. Så snackade vi och dampa lite hos dea sen gick vi på bio. Fast and the furious" (den nyaste). Den var AS BRA! Sen så efter bioen gick vi hem till dea ett tag och var ute. Vi kände inte att vi behövde gå hem eftersom vi alla har sovmorron till 10. Sen så kom Davies ut också så busa vi lite med honom också. Sen så skulle vi gå till deas pappa och hoppa studsmatta. Dea satte sig på mimis packa och så cyklade dom. Sen sa dom att jag skulle springa och efter ett tag så gjorde jag de. Men de gick inte bra. De slutade med att jag hamnade i en vattenpöl. Inte en liten heller. Så kom jag genomblöt fram dit.
Så hoppade vi ett tag sen så kom mamma och hämtade mig. Sen har jag bara ätit hallon med grädde och sen har jag varit på datorn och kollat tv.

Ha de bra

Jag och dea. BIlden är ny och de är mitt nya hår (A)


P.S! jag har ju gjort en massa annat med orkade inte skriva allt

Trött "hemmafru" skriver

Hoff, nu har man typ äntligen städat hela huset. Eller hela huset kanske inte. Men har tagit ut tvätten och städat vardagsrummet + köket. Och jag lovar. Vårat kök är inge lätt att städa.
Sen har jag klippt mig idag också. Var tvungen att klippa ganska mycket iaf. För de är 1 år sen jag klippte mig sist! Jag ha rinte tänkt på de förrän frisören frågade.
Men nu har jag iaf klippt mig och jag ska börja klippa mig lite oftare. Imorron slipper vi engelskan så vi slutar redan 13:00. Sen måste jag vara barnvakt från 16:00 till typ 19:00 - 20:00!!!
Sen ska jag kanske grilla med dea imorron. Men får se hur jag hinner eftersom jag ska vara barnvakt -.- Jag vill att dea ska färga mitt hår så snart som möjligt. Orkar inte med den här färgen mer. Btw, jag och Amna hade typ 10-15 mobiler som vi tog hand om medans alla andra badade :)

Ha de bra!



Jag har beställt den idag :D


Ska kanske köpa dom där skorna till klänningen :)


Haha, jag är pajalas biatch. Men inte vilken som helst utan jag är Deas biatch :D

Allt från morot till chokladmjölk!

Idag har de varit en så jävla rolig dag! De började som vanligt. Eller på matten så kom Laila och snackade med Jonas och fick psyk på mig, typ alla killar, Helle och Emilia. Enligt henne jobbade vi inte -.-
Men sen på lunchen så satt vi och åt först. Sen så tog Mimi typ allt mitt vatten och så slängde jag lite morot på henne och så efter ett tag så tog Mimi sitt glas vatten och kastade på mig och spreng iväg. Sen så innan hon skulle gå slängde jag ett glas iskallt vatten.
Sen när vi kom in så hade Mimi en chokladmjölk och sprutade lite på mig så då kastade jag en hög med blött papper på henne.
Så smutsade helle min jacka med resten. Just den vita jackan som jag tvättade igår!
Så blev jag sur på helle ett tag och dissade henne. På bilden hade jag gjort en reklam skylt "fjortisparfym"  HAHA. Men så ritade jag iaf istället.
Efter skolan så gick vi hem till Mimi och hoppade studsmatta. Sen så gick vi till hennes rum för att kolla på klänningen som hon ska ha på skolavslutningen. DEN VAR SVIN SNYGG!
Sen så gick Mimi till konsum och jag och dea gick ut me davies. Sen gick vi till kauppis för att kolla och de hade kommit en svin snygg klänning dit! Eller flera till och med!
Efter ett tag så gick jag iaf hem. Eller mamma hämta mig eftersom jag hade så ont i foten när jag sen skulle hem. När jag kom hem så tvättade jag jackan fort och stoppade den i tvätten. Får väl hoppas att de är så pass varmt att man inte behöver jacka imorron.
Sen skulle jag vara barnvakt så ville casper klä ut sig till tiger så han gjorde de :) Sen har jag duscha eftersom en vis Helena sprutade chokladmjölk i hela facet + håret. Och jag som duschade igår också. Allt har man typ gjort i onödan. Ska gå och sova snart så man orkar. Ska till sjukgymnasten imorron klockan 9.

Ha de bra!


Min lilla tiger :)


Man ser inte så bra. Men den ska jag iaf ha på skolavslutningen :)

Rubriken

Har inte skrivit på länge och känner att jag inte riktigt orkar skriva nu heller.

På torsdag var de sista dan i skolan. Var inte med på idrotten p.g.a kryckorna. Så hade jag franska. Sen efter lunchen hade vi inga lektioner typ. Först hade vi kubb, sen brändboll och sen skulle man typ jobba med powerpoint och kunde man de så skulle man läsa bok. Sen så fick vi sluta.
Efter skolan så gjorde jag först en massa saker sen så var jag tvungen att hoppa med kryckorna från mig till byn :o Jag gick först och sa hejdå till dea som skulle till Rosvik/Piteå och sen hoppade jag vidare till Elin och var med henne och Elvis.
Fatta jag hatar majbrasor. Och valborg eftersom majbrasorna är då. Sen sov jag hos elin.
På fredag avr jag med elin och ida sen gick jag hem och städade mitt rum.

På lördag så var mitt rum äntligen rent! Jag minns inte sist jag hade så rent. Mitt rum har varit i flera veckor full med smutsiga kläder. Så jag var tvungen att städa för att få ner tvätten och kunna få rena byxor. Sen senare på dagen så kom  Pauliina <3. Jag minns inte sist jag var med henne så de var jätte kul att vara med henne nu.
Vi solade och prata. Sen så fikade vi också. Ska kanske åka till henne nån helg. Svin kul att träffa henne igen efter typ flera månader.
Sen efter hon åkt så fortsatte jag att sola sen ringde jag dea och snackade med henne.

Idag så vaknade jag. Men jag gjorde inte mycket mer än lega i sängen och dryga. Vid 2-3 så gick jag upp ändå. Sen så klippte jag bort teipet som har hållt min fot. Och gissa om de stank. Har inte kunnat tvätta foten på 8 dagar så de luktade då inte gott iaf.
Sen så duschade jag foten och tog mammas cykel och cykla till ok för att pumpa däcket sen så kom deas buss så jag cyklade till malmen och mötte henne. Sen så har vi handlat, varit ute med davies, ätit mat och mjukglass och varit i kauppis. Har haft svin skoj med henne. Sen så har vi kollat one tree hill också bara för att jag ville de (A).
Sen så gick jag hem och satte mig framför datorn. 

Ha de bra!


Vi två är såna hooties xD BVFE<333


Jag gillar dej utan att du verkar märka nåt... (den texten har inget med bilden att göra)

RSS 2.0