Ett misslyckande

 Just nu känns mitt liv som värst. Alla verkar hata mig och jag kan inget göra.
Jag vill bara till västerås. Där var jag en hel månad av mitt sommarlov och där fanns de inget att oroa sig för. Den tiden jag var där var jag sams med alla och där kunde jag verkligen snacka med nån och alltid få svar. Hitills har sommar 08 varit den bästa sommaren jag har haft i hela mitt liv.
Alla sommarlov har ju varit bra men den här var extra bra. Jag vill bara spola tillbaks tiden till den månaden och sommaren som jag var i västerås. Fast jag typ inte är släkt med min morbrors fru, eller jag är typ de men inte riktigt så är hon som en extra mamma för mig. Hon hade alltid tid för att snacka med mig.
Jag hoppas jag kan åka dit i år också.
Jag hade tråkigt men kul ändå. Jag saknade mina närmaste så mkt men samtidigt var jag hos dom som jag träffar nästan inte alls.
Det var ju kul att komma hem och vara med kompisarna också men just nu vill jag bara tbx dit.
Och livet är skönare för vissa här utan mig. Vad jag har hört iaf...

Aja nu har ni fått höra de nu ska ni få höra lite om min dag.
Jag har varit med elin sen igår. Det var kul för jag har inte varit med henne på länge. Vi var på datorn och spelade nitendo wii. först spelade jag och hon ett tag men sen kom hennes lillebror och spelade med henne. Det var jätte kul att se dom spela.
Nu sitter jag och lyssnar på Gevin DeGraw - I don´t want to be. Den låten är så j*vla bra!

Nu vill jag bara att de ska bli sommar. Ni ska få se nåra bilder på deras trädgård. Jag tycker bilderna blev fina men sen tycker ni ju hur ni vill. Och jag vill inte ha nåra anonyma kometarer. Alla tycker som dom vill.

Deras trädgård

Trädgården

En skog nära dom. Alla bilderna är tagna själv av mig och ni alla får tycka som ni vill.

Why Do We Always Fight

Nu har jag inte orka blogga och så har jag suttit i telefon för de mesta. Men nu kännde jag mig tvungen att skriva något. Fast ointressant eller vad som helst.
Jag ha suttit i telefon säkert 3-4  timmar och bara snacka me en person.
Igår var jag med Helle och Mimi :D Först fikade vi på café nova sen så socialade vi oss i typ 10 min.  Sen fick vi en idé om att gå och bada så vi gjorde de.
Vi hade jätte kul på badet. Sen efter 2 personer och vi började ha mer roligt av att bara kolla dit typ. Efetr vi hade badat ett tag och haft jätte kul så skulle vi duscha. Helle blev klar först och gick och stoppade på en tröja. Så sen när hon kom så satt dom där 2 tjejerna i bastun med mig och Mimi. Vi snackade inte me dom bara varan så kommer helle och snackar en massa och så började jag och Mimi att asgarva och så kollar Helle in och får se att de är nåra andra i bastun och så säger hon: Hej och går. Sen kommer hon inte tbx förrän dom gick.
Sen så satt vi och sociala oss uppe på caféet. Sen gick helle och jag och mimi stannade ett tag sen gick vi också.



Idag har jag varit i skolan. På hk:n var alla i min grupp förutom jag borta. Så jag fick baka kanelbullar med helle och nore istället. Sen kom en från min grupp och fick hoppa till en annan. När vi bakade satt jag och helle och snodde lite deg. Till slut orkade inte nore så han sa att vi fick 1 bulla mindre för varje degbit vi tog. Men jag och helle fortsatte att ta deg i smyg och han såg inte.
Efter de så har de varit typ en vanlig skoldag. Men på engelskan så började det luckta VÄLDIGT illa i klassrummet så vi behövde bara skriva typ 1 rad sen fick vi gå.
Efter skolan så gick jag och dea till dagis för att hämta hennes lillebror. Så var de en liten flicka som satt och pratade med mig medans jag väntade på att dea skulle bli klar. Hon var jätte söt. Asså inte på ett pedofiliskt sätt utan sådär söta som småbarn brukar vara.
Sen gick vi iaf till dea och satt där ett tag sen gick jag hem. Jag åt lite och sen så gick jag till mitt rum och kollade lite film medans jag väntade på pappa. Sen efter ett tag så böt jag kläder och gick till fotti plan. Sen spelade jag och dea fotti ett tag men sen var vi tvungna att sluta för jag såg inte bollen.
 Seriöst jag måste hålla på att bli blind.
Min CP mobil fungerar. Eller inte mobilen utan simkortet så INGEN kan nå mig på mobilen förrän på måndag.

Ha de bra!

Tisdag med en massa prat

Ja nu är de iaf tisdag. Jag har inte gjort så mkt idag.
Jag var i skolan som vanligt och vi hade nå match i isladan men jag kunde inte vara me så jag stannade i skolan och hade bild istället. På bilden gjorde vi påskfåglar. Min blev lite missbildad som vanligt ni kan se den på min bdb om ni har lust.
Efter skolan så gick jag hem och socialade mig en sebastian. Vi snackade typ ett tag sen så var jag på msn och bdb som vanligt och lyssnade på musik.
Sen skulle vi jogga med fotti 18.00. Så jag gick till dea och hämta henne. Sen fortsatte vi till sporthallen där vart vi skulle börja. Så joggade vi typ 2-3 km. Det gick bra för mig i början men eftersom jag var sjuk så orkade jag inte jogga mer för jag kunde inte andas och hade jätte ont i halsen.
Ska försöka bättre nästa gång om jag är frisk då.
Sen när jag kom hem så duschade jag och åt mat. Och så klart var jag på msn också. Sen nu pratar jag med sebastian igen och vi har snackat i 1 timme och 23 min :P Det är faktist kul att snacka med honom om jag tänker efter.
Men ha de bra skriver mer imorron.

Måndag

Så... Idag började dagen med skola som alla andra dagar brukar nästan göra.
På skolan hände inget speciellt idag. Sen efter skolan hade jag spelning med bandet. Det gick jätte bra och jag tycker det är jätte kul att spela med mitt band fast jag också skulle vela sjunga. Inte för att jag sjunger bra för det gör jag inte men bara mer för att jag tycker de är kul.
Efter spelningen så gick dea och rasta davies och jag och mimi gick till henne för att hämta pengar. Sen efter de som mötte vi dea och davies. Så vi forsatte till arbetsförmedlingen för att hämta pengar till mig. Sen gick vi till café nova och hade kul :) Jag fikade ett winebröd och sen tog jag en baguette och cola. Medans Mimi och Dea tog äppelpaj.
Efter vi hade ätit satt vi där och bara snackade och lyssnade på musik. Ja bara chillade.
Sen gick vi till skolan för dea skulle ha utveckligssamtal så jag och mimi satt på en varsin dator. Efter ett tag så gick vi hem allihopa.
När jag kom hem  gick jag till mitt rum och packade upp datorn. Så nu har jag suttit här ett tag och skrivit på msn medans jag också har kollat på "one tree hill". Jag bara ÄLSKAR den seien. Den är så j*vla bra.
Men vid 9-10 så pratade jag me Linnéa<3 i telefon. Jag hade jätte kult snack med henne i 51 minuter.
Jag tyckte det var jätte kul att bara prata med henne.
Asså inte bara helt "socialt" eller hur man nu ska kalla de utan bara snacka. Och efter de som har hänt idag var det bara skönt att få prata med nån. Jag hoppas Linnéa också tyckte det var kul att snacka med mig.
Men nu ska jag gå och sova.


Ha de bra alla bloggläsare!

Söndag

Gick och sov vid 3-4 igår. Och så kom Amna på morgonen. Vet inte vilken tid eftersom jag sov. Men vid 9-10 så vaknade jag iaf och vi var på datorn och sociala oss :P
Sen så efter det så gick vi till frasses och åt. Jag tog sovas bara för att det är så gott och det gjorde Amna också.
Efter vi hade ätit så gick vi till kiosken och köpte godis såklart.
Efter kiosken så gick vi till tennisen och där fick jag först jätte ont i huvet sen började jag kallsvettas. Och när jag spelade match med Amna så blev jag lite yr också. Sen började jag skaka lite som vanligt. Har börja göra det jätte ofta.
Amna och mamma tror det är för att jag sover för lite.
Efter tennisen så mötte vi Jossi och Karro som vi stannade och snacka ett tag me och så halkade jag på isen. Inte å ovanligt att jag inte slår mig.
Jag gör det varenda dag, inte med flit men det bara händer. Sen så kom vi iaf hem oskadda och satte oss framför datorn. Sen kom johanna och elsa och hämta oss.
När vi kom hem till Amna tog jag, Amna och Elsa lite bilder. Och vissa av dom får ni se imorron :)
Sen nu har vi inte gjort så mkt men jag har iaf haft roligt :) Det var skit längesen jag sov hos Amna men nu fick jag de iaf som tur var.
Nu ska vi gå och äta tomato ost eller nåt sånt heter de.

Ha de bra!

01:13

Fick typ psyk bryt ppå min brorsa nyss. Han har skickat min msn till typ 56798656 st av hans kompisar XD
Så nu har jag snackat me dom också.
Annars har jag kollat på "babysitter wanted". Den var ganska bra men gillar inte filmer med typ handlingen om djävular. I den filmen var det typ djävulens son som bodde hos folk.
Men aja. Har kollat på one tree hill också och väntar på att dom andra avsnitten ska laddas ner nångång. Har väntat i flera timmar nu och orkar snart inte vänta mer.
Har pratat i skype också me en kompis. Sen så dampa han sönder på en kille som skrev till mej. Men de var bara för att killen var helt kåt så då hjälpte han mig att bli av me honom.
Måste städa rummet imorron tror jag. Ska nog kolla på "they wait" snart. Jag är en sån som gillar skräckfilmer och aldrig får nog av dom XD
Försökte skicka lite av HIV texten till laila men vet inte hennes e-post så kunde inte. Amna kommer imorron eller ska man säga idag eftersom klockan är över 12. Men hon kommer iaf 7-8 och jag som hade tänkt vaka idag. Men jag ska nog gå och sova när jag e trött så får vi se hur jag orkar imorron. Sen har man tennis klockan 2 tror jag.
Fan va jobbigt de kommer bli.
Jag som trodde det skulle bli sommar så började de snöa på torsdag -.-
Sen ska jag nog kolla one tree hill om den hinner bli klar. Finns nog inge mer att skriva om min lördag

Ha de bra alla!


OBS! komentera!


Onsdag, Torsdag, Fredag och lite Lördag

Har inte skrivit på länge igen.... Men på onsdag var jag och fikade me Andrea, Mimi, Alida och Janely på café nova istället för att gå på lunchen. Och lunchen tog ju slut saå mat måste man ju få.
Jag, Andrea och Mimi tog baguette. Alida och Janely tog en chokladboll tror jag dom heter och alla förutom janely tog cola. Vi fika samtidigt som vi typ firade Alida. Efter skolan var jag med Amna och vi hämtade Calle och Casper från dagis. Sen så blev det lite kul där innan vi gick för caspers fröken frågade om han hade bajsat och Casper svarade: Hästbajs.
Haha, det kanske inte låter så kul när jag skriver de här men det lät mycket roligare då han sa det. Sen skulle Casper ta en pinne och skjuta. Han gjorde sånt där ljud som de låter och sköt på allt nästan.
Sen var det en hund som skällde och Casper ba: tyst! annars skjuter jag dej! Men hunden fortsatte och han "sköt" den. Sen när vi kom hem så var jag och Amna på datorn.


På torsdag så var vi bara 6 st tjejer halva matten och hela NO:n. Sen efter skolan så var jag hemma ett tag sen åkte jag och pappa på utveckligsamtal. Enligt min mentor är jag en posetiv tjej med goda egenskaper. Jag håller inte me. Jag tycker  jag är en hemsk person som sårar och förstör för folk i min omgivning. Det kännes som att jag är hemsk och allt  till mina närmaste vänner.
Och att jag inte hjälper dom tillräckligt när dom har det svårt. Sen så känns det också som att jag sakta åker ifrån mina vänner och snart inte kommer ha nåra alls.
Så kommer de nog bli. Tillslut kommer ingen vela vara med mig.
Men efter samtalet så åkte jag hem ett tag och sen åkte jag till dea och sov över och började skriva med en gammal kompis. Eller kompis kan man nog inte kalla honom. Jag hatade typ han när jag var liten. Jag tyckte han var irriterande som klängde efter mig hela tiden xD Och idag åkte min kusin Jenny hem ); Saknar henne så. Har ingen att prata med nu när jag kommer hem och ingen som gör jätte god mat.
Saknar dej!


På fredag så vaknade jag vid 06:10 och var väldigt trött eftersom jag gick och sov vid 1-2 säkert. Men sen åkte jag och dea till gällivare iaf och när vi kom till bussen var jag väldigt pigg men sen somnade jag iaf.
Först gick vi till tandläkaren och sen så gick vi till stan och bara strosade. Först gick vi och åt på peking. Sen så åt vi där typ ett tag sen så gick vi ut igen och då gick vi till linex och kollade lite men det fanns typ inget.
Sen gick vi på marknaden som var där. Vi köpte sockervadd och remmar. De var typ 1 år sist jag åt de.
Sen gick vi till bussen och väntade.
Vi köpte red bull. Mycket större än dom i pajala.
Det var typ 2 alkisar där och den ena alksien sa till sin kompis: Varför solar man ute när solen ändå värmer in genom förnstret.
Hahaha, hade lust att börja skratta men man kunde ju inte för att dom var där. Sen så snackade dom så mkt och de lät så roligt så man hade lust att skratta ihjäl sig.
Men sen kom bussen iaf och jag somnade ett tag sen När vi var hemma gick jag till mig och var där ett tag. Sen vid 7-8 gick jag till dea igen och kollade film med ett par. Vi kollde "The Unborn" Den var skit läskig och om man gillar skräckisar som jag så ska man se den.
Sen sov jag hos dea och vi hade kul. Eller iaf jag :)

Idag har jag inte hunnit göra så mycket. Pappa ringde och väckte mig och sa att han behövde handla. Så jag vaknade och var på datorn ett tag sen gick jag hem.
 Nu sitter jag här och skriver de här inlägget och lyssnar på lung musik. Låten heter desperado. Den är så bra och lung låt.
Sen ska jag väl forsätta skriva på min läxa om HIV. Jag måste skriva ett A4 blad på engelska om nåt så jag valde HIV. Amna kanske ska sova idag. Hoppas det :) Sen ska jag väl jogga, känner mig så fet efter allt jag åt igår.

Hade bra!

 OBS! Det skulle vara kul med lite komenarer så jag iaf vet att nån läser min blogg.


06:50 typ

Sockervadd

Har köpt nya skor förästen. Dom andra gick sönder.

Min mat längst fram och deas mat längst bak.


En vecka sen sist!

Nu har jag inte blogga på typ 1 vecka!! Rekord för mig!
Dels är det för att jag inte har orkat och inte haft lust.
Har kollat 2 säsonger av ONE TREE HILL med min kusin!
Vi båda gillar den serien jätte mycket!!

Igår var jag med Mimi och Andrea :D<33 Vi var och fikade på café nova. Jag tog nån jätte god maräng sak. Sen så efter det så hade vi så kul så vi gick till kyrkbacken och åkte. Men dea pratade i min mobil medans jag och Mimi åkte ner för backen :) Vi båda hade tefat så det vr ganska läskigt att åka ner för backen eftersom dom kunde vända sig så man åkte baklänges, och det fanns ett stup och ett hopp så det blev bara ännu läskigare att åka baklänges.
Sen var det ett träd vid backen som jag åkte 1 gång i och Mimi 2 :P
Vi hade kul iaf. Eller jag hoppas dom hade kul för det hade jag iaf. Jag och Mimi asgarva när vi kom ner och ibland skrattade dea också med oss.

 
Idag har vi haft typ en helt vanlig skol dag. Fast på bilden så fick inga-britt psyk på alla i klassen. För det var nån som hade lämnat 2 penslar och en kopp i vasken. Så ingen fick gå förän dom var borta. Till slut orkade inte frida mer så hon gick och tog dom.

Efter skolan så gick jag till dagis och hämtade Calle och Casper. Det gjorde jag igår också men pappa säger att jag få pengar till gällevare om jag gör det. Och dit ska jag på fredag me Andrea :D<3
Sen så gick jag till byn igen för att vara med dea och vi gjorde inte så mkt. Vi kollade för det mesta på tv. Sen gick vi hem till mig och så fick hon en present i efterskott.
Efter det så gick vi hem till henne igen och kollade film. Twilight, den var så romantisk men samtidigt ganska sorlig.
Jag ångrar jätte mkt att jag inte hade sett den tidigare. Jag har tänkt ladda ner den men har bara skjutit upp de hela tiden.
Sen när filmen var slut var klockan redan 20:20 så jag gick hem. Jag gjorde lite mat och gick till mitt rum. Snart är jag ensam här igen för min kusin ska till helsinki. Det kommer kännas så tomt när hon har åkt. Så jag var så omogen och fjantig så jag började gråta. Tårnarna bara kom. Det låter jätte fjantigt men jag har lärt känna min kusin så bra och hon säger att av alla hon känner och har bott med i hela sitt liv så känner jag henne bäst.
Jenny och jag har kommit jätte nära varandra den tiden hon var här.
Och det är jätte roligt att för en gångs skull så kan jag massor om henne.
Imorron måste jag försöka skriva klart en engelsk saga -.- Jag tror inte jag kommer hinna och sen har vi prov i fabler på svenskan.....
IDAG HADE VI +10 säker iaf ute!! Vår vädret är jätte skönt! Synd att man måste sitta inne på lektionerna!!!!

Hade bra alla blogg läsare om jag nu har några :P! KOMENTERA!!

Trött eller vad?

Hoff, idag i skolan hade vi svenska på morronen i 2 timmar. Sen dom sista typ 20 minuterna så skulle våran lärare läsa för oss och hon fick först helt psyk på fabbe för att han hade red bull. Sen på mimi för att hon hade cola.
Sen började hon psyka på mig också för att jag hade godis. Så var vi tvungen att föra ut dom. -.-

Efter lunch så skulle vi gå till rikets sal. Asså jehovas vittne kyrkan.
Jag hade typ gått och sovit 3-4 på natten och så var jag typ helt trött när jag satt där så somnade jag efter ett tag. Jag visste inte ens att jag hade sovit förän jag vaknade och Sanna sa att jag hade sovit. Asså fyf*n va man ska va. Vi hade föreläsning en gång på folketshus. Jag och dea hade typ suttit uppe hela natten så jag var skit trött och somnade där också. Dom pratade om spelberoneden då.
Jag har något allvarligt problem med det där att vara vaken när det är nåt me skolan.
Sen tycker dom man ska gå med i kyrkan för att gud finns och man får typ evigt liv eller vad hon nu sa. Jag tror inte på gud men jag hatar ju inte folk som gör det för de.
Sen tyckte hon/dom att abort är MORD. Jag tycker inte de. För om man typ har blivit våldtagen eller kanske inte vill ha barn eller nåt så kan man ju inte tvingas till att ha kvar barnet. För det är ju inte deräkt kul för barnet att veta att dens pappa är våltäcks man.
Jag tycker abort ABSOLUT INTE är mord.

Sen när jag kom hem så satte jag mig framför tv för min kusin hade datorn som vanligt.
Det är ett problem. Jag och hon vill vara på datorn, men hon vill vara på MIN dator och det vill ju jag också eftersom den är min. Så det blir typ helt jobbigt att hålla på att "turas om" med den.
Sen efter ett tag fick jag vara på datorn som tur var. Sen gjorde hon mat. Och det var så j*vla gott så jag åt typ jätte mkt.
Det var potatis med köttfärs. I köttfärsen fanns: paprika, lök, gurka och matgrädde. Sen så har jag ätit en massa apelsiner. Jag har typ ätit 15 st på bara en dag. Jag vet inte varför men jag kände mig sugen på det.
Finns inte mkt mer att skirva om.
Hare bra!

Luleå

Ja idag så blev man väckt 07:09 för att vara ganska exakt. Amna var hos oss på morronen. Men så skulle jag väcka jenny och Så vaknade hon och satte sig upp och kollade mot mig och när hon såg amna började hon skratta och la sig ner igen. Hon hade visst haft en dröm som amna var me i och skulle berätta att hon hade varit me i den men såg att hon var hos oss.
Sen så efter en halv timma eller mer så fick jag upp jenny. Sen vid halv 9-9 så började vi åka till lule. Vi stannade i töre och köpte glass och var på toa.
Sen när vi kom fram till Luleå så skulle vi äta på Baan thai men det öppnade först 1 och mamma skulle på möte då. Sen gick vi till Östens pärla som också öppnar 1. Sen gick vi till resturangen brevid pressbyrån och den var också stängd och vi hittade ingen annan resturang som var öppen som sålde kinamat. Så då fick vi gå till max och äta hamburgare istället. Som inte alls var lika, inte ens nära lika gott som kinesiskt.
Efter det så gick jag på stan med Amna, Jenny och Caroliina. Vi kollade i affärerna som var öppna och det fanns inte så mkt att köpa där eftersom shopping var stängt.
Vid halv 3 så var jag med Sara :D. Vi gick först lite på stan och bara kollade lite runt i affärerna och sen så gick vi och fikade på S&B. Vi köpte nöttårta och cola. Men vi sa att vi ville ha daim men så var det nötter istället. Jag tyckte inte det var så gott för jag gillar inte tårtor med nötter så mkt. Men annars var den god :P
Sen när vi kom ut så halkade jag utanför dörren på S&B. Sen gick vi till kh (kulturenshus). Vi hittade inte nånstans att sitta först så vi gick runt lite där och sökte nån plats och jag ramlade i trappan så klumpig som jag är. Men sen till slut hittade vi nånstans att sitta iaf.
Vi tog lite bilder och satt bara och snacka. Sen så kom en vakt och sa åt oss att dom hade stängt och vi gick efter ett tag.
Och så trög som jag var så fick jag inte upp dörren. Sen när Sara försökte öppna dörren så gick det :P
Sen var vi på stan ett tag till sen gick jag till busstationen och Sara gock till sin mormor. Sen när mamma kom dit gick vi alla 5 och åt på österns pärla. Sen åkte vi hem och jag sov typ hela vägen.
Nu är jag med Amna och Jenny. :)

Hare bra!!!

Sara :D

Min mat. (hade bara lust att ladda upp den)

Jenny hade lite kul på max :P

Haha, var så bäst så var bara tvungen att fota :P

Får

Gick och sov som vanligt vid 3-4 och så kommer det folk varenda tionde minut typ och väcker. Men klockan halv 1 var jag ändå tvungen att vakna. Sen åt jag lite mat och klädde på mig.
Sen åkte vi till morfarsbrorsa. Det var ganska kul där för jag, jenny och så nåra av familjen var och kollade på får och lekte i hö :P Men jag och min kusin tog mest bilder. Ni ska få se nåra sen.
Fåren ville inte bli klappade utan sprang iväg hela tiden. Men sen så ett tag innan vi skulle åka så fick jag klappa en :)
Dom hade ett svart får som är m in favorit av dom alla, och snart ska dom få lamm (ungar). Ja sen har jag väl inte gjort nå mer än varit på datorn.
Imorron ska jag till lule :D Hare bra!


Okej. Jag kan inte ladda upp bilder men ni får se imorron istället.

Bilder


Den var lite bränd men jätte god :D

Glasstårtan. Vi hade inga andra ljus :p Och marängen som är typ "grädden" blve lite bränd för vi glömde den i ugnen.

"kalas" bordet.

Grattis pappa!

Ja, idag har pappa också fyllt 44 år. Jag gick typ och sov vid 4-5 tiden på kvällen/morronen..
Sen klockan 9! ringde pappa och frågade om caroliina var hemma. Sen var jag tvungen att ringa till henne och säga att hon skulle ringa pappa.
Vid 11-12 ringde pappa igen och sa att jag var tvungen att gå till smedskolan!!!!! För att lämna badkläder till ciia, för att hon hade glömt hem dom på morronen.!!! Men som tur var så kunde morfar föra mig dit så jag slapp gå. Men mitt hår såg ju helt hemskt ut så jag drog på mig en mössa.
När jag kom hem var jag ännu trött så jag gick och sov när jag kom in. Fast så kom mormor och sa hejdå för att dom skulle åka hem igen.  Efter dom hade gått så kom min kusin dit och sa att jag skulle komma ner och sova/vila på soffan. Efter att hon gnällt ett tag på att jag skulle komma dit ner så gjorde jag det.
Men när jag kom ner så fick jag inte sova för hon snackade med mej och frågade saker. Så jag har typ inte sovit nåt idag. Men jag och jenny var och handlade. Glass och så. När vi kom hem så började vi göra en glasstårta. Den blev faktist bra.  Bilder kommer senare.
Nu har man ätit sig mätt på glass och sånt.
Har kollat på bilder före branden, på branden och efter branden. Jag läste tidningsartiklar. Det här kan låta dumt/fjantigt men jag började faktist gråta. Sen fick jag veta en sak som jag fakitist inte har vetat. Jag har gått på samma dagis som Agnes i 7:an.
Ska kolla one tree hill avsnitt me min kusin nu :) Bilder kommer senare.
Hare bra :D

Grattis Jenny och farfar<3

Jenny fyllde 24 igår och grattis till henne :D Och farfar skulle ha fyllt 74 igår :( Jag saknar min farfar så otroligt mkt nu. Jag skulle göra allt för att få tbx han.
Ja, igår så gjorde jag inte så mkt mer än kollade film. Sen när Jenny och resten kom hem så gick jag och mamma till affären och köpte lite tårta för att fira Jenny.
Pappa ville inte vara me eftersom farfar hade fyllt 74 år igår. men han jobbade igår och jag hatar han chef för att han inte fick ledigt på sin döda pappas födelsedag.
Men han åkte till farmor idag så de är ju bra. Jag visste inte att han skulle åka så jag åkte inte me men annars hade jag ju gjort det. Ja sen fick jag veta lite av mamma när jag var bebis.
Jag hatade nappar så för att jag inte skulle suga på fingret istället så stoppade mamma hallonsylt och socker på napparna för att jag skulle ha dom i munnen. HAHAHA. Sen när jag skulle sova behövde mamma eller pappa inte söva mig. För jag gjorde nåt konstigt ljud med munnen som vaggade mig till sömns. Typ som världens fulaste vaggvisa. Mamma sa att hon tyckte det var jätte irriterandenär jag vaknade på kvällen/natten och gjorde det där ljudet :P
Sen idag så har jag inte våga ringa nån för jag har varit på sånt dåligt humör och Jenny som delar rum med mig tycker jag synd om som fick stå ut med mitt dåliga humör. Sen så hände något konstigt när jag gick på toa började jag bara gråta helt plötsligt, helt utan andledning. Jag satt bara och grät där ett tag.
Men sen lite senare efter jag hade sett nåra avsnitt av one tree hill på datorn fick min kusin me mig till bad huset iaf. Det var en massa finnar där. Sen när jag och jenny skulle basta innan vi hoppa i så satt de en mamma och ett barn där inne. Min kusin kastade lite vatten och så pratade jenny och jag svenska med varan. Den lilla flicka trodde att vi inte kunde finska så hon började prata om att det blev varmt där och att hon hade rätt som hade sagt till sin mamma att flytta hinken med vatten mellan dom. Men hennes mamma hade låtit den vara kvar.
Sen så började mamma och flickan prata om mig och min kusin. Så när vi skulle byta om så började vi snacka finska me varan igen och när mamman + barnet fick höra det så blev mest mamman "orolig" eller vad man ska kalla det.
Annars har jag och min kusin bara kollat på One tree hill. När hon såg den med mig så började hon också gilla den :D
Men den är faktist jätte bra. Tkr jag iaf men alla tkr ju olika.
Men det var lite om vad jag har syssla med. Skriver mer imorron
Hare bra!

Grattis på 74 års dagen. R.I.P farfar<3

(kunde inte ladda upp mer bilder)
Men grattis på dej jenny iaf<3


Helgen

Gokväll!
Har inte kunnat skriva på hela helgen för att jag har varit hos mormor och morfar som inte har internet.
Ja lördagen började med att jag var med Amna som skulle fara hem, men min kusin tvinga henne att förlja med till mormor och morfar. Det var meningen att hennes kille skulle hämta oss men han kunde inte så då sa han till min kusin att han kunde ringa taxi men det ville hon inte. Hon kom in och ba: Jag ska inte åka med en taxi. Jag ska inte hoppa på nån taxi. Så höll hon på i evigheter men sen efter nåra timmar hade hon snacka med honom och hon kom in och ba: Packa vi ska åka taxi.
Så betalade han en taxi resa till finland. Han bjöd mig, jenny och amna.
När jag och amna komm till mormor så åt vi lite och gick och kollade film men först bäddade vi då. Sen kollade vi film
och snackade till typ 3.
På Söndag så vaknade vi ganska sent på dan och åt. Sen snackade vi lite och vilade. Sen så kollade vi film och så. Det finns inte så mkt att göra där. Vi skulle ha åkt till ylläs och varit med jenny och hennes kille men vi hade ingen som kunde föra oss, så då fortsatte vi glo tv och film.
Vi kollade förästen YES MAN. Den var så sjukt rolig! Vi höll på att garva ihjäl oss! Speciellt på vissa sener.
Den är verkligen se värd!
På måndag så väcktes jag av min kusin som ringde 8, och jag som hade gått och sovit ganska tidigt var så j*vla trött. Men så skulle vi hämta henne och åka skidor/slalom. Men när vi väl kom fram så blåste de så mkt så man kunde inte åka. Eller man kunde men det skulle inte vara så roligt. När min kusin skulle lämna tbx nyckeln så hade hon ett kyvert av sin kille som den fanns 1000 kr i!!! Så hon bjöd mig och Amna på glass. Sen när vi skulle hem bjöd min mormor och morfar mat på en resturang!
Vi åt oss mätta på mat sen så fick vi en muffins med vaniljsås på till efterätt. V fick allt det här för att min kusin fyller år imorron, 24 år. Sen åkte vi iaf hem och när jag kom hem så hade min kusin slarva bort sitt svenska kort till mobilen så då fick vi leta efter den sen när vi hittade den hade hon slarva bort sitt batteri till mobilen! Sen blev det evigt letade efter den. Men vi hittade den sen också.
Funderar om man ska ut och va med elin om hon har lust ännu. Ska till lule på onsdag :D Kanske med amna om hon får :) Sen idag fick jag höra en massa hemska saker...
Hare bra!

RSS 2.0