En dag me Amna

Nu har jag inte skrivit på jätte länge på bloggen. Men har inte haft tid. Så mkt att göra och så lite tid.
Eller jag har ju inte gjort så mkt viktigt. Men för nåra dar sen somnade jag 17:00!!!!! :O Men iaf jag var igår på skolan och hade kul. Sen gick vi ett litet tag från so:n för att få kolla på invigningen på sporthallen eftersom att det är norrskensfestival.
Sen på engelskan hade vi jobba ut hela lektionen så vi skulle igentligen inte behöva ha engelska men så var vi tvungen att städa skåpen sen skulle vi få sluta. Men det fick vi inte då fick dom flesta psyk på Laila men det slutade med att alla gick.
Sen har jag varit me Amna och vi var i min mormorslägenhet (min). Och där satt vi och fetta oss innan vi gick till skumbadet. Där var det ganska många personer. Vi gick iaf och bada och hade kul där. Jag svalde skumm ungefär 10 ggr. Det var inte gott och det brände i halsen som fan. Sen så dränkte jag och Amna varan lite.
Sen skulle vi båda "döda" aron för att han hade skvätt vatten på oss och vält mig från en madrass. Men det blev inte så mkt av det eftersom han är för strak för att vi ska kunna "dränka" han. Men sen kom Elin, Karro och Jossi.
Dom kollade medans vi badade och så. Sen blev helle puttad i vattnet med kläderna på.
Menmen, sen gick vi vid 11-12 till min mormor och fetta oss. Sen hämta mamma oss och vi somnade vid 2. Amna somnade före mej. Nu har vi bara latat oss.
Hare bra


En kul dag :D

Ja idag har jag inte gjort så mkt. På skolan hade vi innebandy. Jag erbjöd mig att stå i mål för att jag inte hade me mej ombyte. Så då fick jag stoppa på mig en målisdräckt. Först så tävlade vi. Alla mot målisen och jag vann båda gångerna. *stolt* Sen har jag varit med Amna och Jenny och vi har haft jätte kul :D
Sen gick jag och Amna på tennisen och hade kul. Jag fick ett nytt smeknamn och det fick typ alla som var där :p
Jag blev Jack the ripper. Amna blev Joha vailakka. Sen blev det en massa andra. Jag mobbade Yassa för sitt smeknamn som jag gav henne. JAg kan avslöja det här. Jag kallade henne hagamannen bara för att mobba henne lite för hon  mobbade mig :P
Nyss bakade jag, Amna och Jenny semlor. MUMS. Nu flätar amna mitt hår och ja ni får se hur det blir sen :)
                                                                        Hare bra!                                                                                                                           


Jag var målis på innebandyn och fick en sexiiiiig dräckt :P

Jag på tennisen. Lite suddig bild men ingen bryr sej XD

Snygga jag när jag bakar Xd NOOT

Jag och Amna idag<33 Vill aldrig mista dej som min siss <3

Värsta lördan

Asså fyfan va man får vara barnslig!!!! Seriöst, nu vill jag att alla som läser det här ska komentera hur moget det är att vara sur på nån utan att man har gjort nåt!!
Jag tycker iaf att det inte är så moget. Jag har 2 kompisar eller hade som blev sur utan att jag har gjort nåt. När jag frågar vad jag har gjort så får jag inte veta för jag ska veta själv vad jag har gjort. Men det är inte det lättaste när man inte har gjort nåt.
Aja men nog om det. Jag har inte gjort så mkt idag. Typ bara varit ett tag ute när jag skulle hem sen så har jag bara varit inne. Det var snöstorm idag så det var inte de roligaste att gå hem med motvind. Sen har jag psyka på mamma för att hon inte ville hämta amna.
Ja för ett tag sen snackade jag med André och Amna. (: Dom två är alltid lika roliga att snacka med. Kollade nyss en JÄTTE bra film som heter: Honey. Den är verkligen se värd. Aja ska kanske ringa André om jag orkar sen ska jag gå och sova :P Amna kommer imorron vid 6-7. Kommer aldrig palla vakna så tidigt.
Aja finns inte så mkt mer att skriva om eftersom det inte har hänt så mkt nu idag. Men hare bra.

                                                Bedtime stories


                                                           Honey

Hjärtinfarkt

På hk fick vi nya grupper och jag kom inte me en sån bra grupp. Vi slapp engelskan i dag! Sen har jag varit me Amna och Linnea och vi bara strosa på byn och gjorde typ inget. Fast vi hade jätte kul ändå :D
Sen for jag hem och snackade med André:* och amna. Vi snackade om en massa sen var jag på datorn ett tag och vid 4-5 så somnade jag.  Pappa kom och väckte mig lite senare och så drog jag till dea och sociala mig. Vi har ätit B&J glass jag tog Phish food och dea tog half baked. Så vi har suttit på datorn och fettat oss.
Jag snackade med andré och amna ett tag senare också. Sen kollade jag på VÄRLDENS läskigaste skräckis. Eller den kanske inte var världens läskigaste. Men klart den läskigaste jag sett hittills. JAg fick typ en hjärtinfarkt på en sen där och den börja typ as garva xD Den hete föresten Quarantine. Ladda ner den om ni gillar skräckisar.
Nu ska jag snart kolla på Bedtime stories. Snackade för ett tag sen me André<3. Aja ska se film kanske bloggar senare hade bra!


Kul dag me Amna

Idag hade vi studiebesök i pingstkyrkan. Jag höll på att soma medans alla andra såg helt pigga ut. Sen var jag typ helt hungrig och åt 2 bullar medans alla andra typ bara åt 1. Men jag är typ helt konstig. När jag går och sover sent (vid 3-4) så är jag jätte pigg på morronen och är typ jätte mätt hela dan men om jag går och sover tidigt (vid 12-1) så är jag jätte trött på morronen och jätte hungrig hela dan.
Sen så var vi på nån sak där man ska blåsa upp ett lagom stort tält typ sen ska man krypa in där och det är typ helt mörkt. Sen så stoppar man på nån apparat som gör så det ser ut som stjänor och så ligger man på golvet och bara kollar på dom.
Jag fick veta vad jag fick på matte provet. Jag fick 26/40. Jag tror iaf att det var 40 poäng som var det högsta. Men jag blev lite nörjd ändå eftersom jag inte hade tränat nåt innan provet. Sen slapp vi ha matte sista timmen. Så vi fick sluta så då var jag med amna :D Så har jag och amna typ bara snacka i telefon och varit på datorn. Men det var jätte kul ändå ! :D
Nu sitter jag här trött och hungrig eftersom jag gick och sov tidigt igår.
Ska nog ringa siss och andra folk snart. Min kusin kom inte tillbaks så får sova själv idag också. Får lyssna på RIX FM för att inte det ska vara alldeles tyst.
Menmen hare bra!
En gammal bild på mig och amna typ för 1-2 år sen. Sen gjorde vi så fina grimaser :P

Nåt surt tråkigt inlägg


En j*vligt gammal bild på mig, christian och jenny. Den togs typ 2004-2005. OBS! jag hade fast håret där


Äntligen tar det inte 23456789765434556 år att logga in på bloggen!
Ja nu har ju jag sovit med min kusin i mitt rum i 1-2 veckor och nu är hon i ylläs. Det känns jätte konstigt. För hon brukar komma med mat när jag är hungrig och hon ville kolla på film eller vara inne på msn eller facebook. Sen så klart ville hon lyssna på RIX FM. Bara för att det inte ska vara så tomt har jag stoppa på RIX FM.
Idag hände väl inget speciellt i skolan. Eller bara att det var pannkaka och att dom var helt degiga. Fösrt var dom brända och nu degiga. Dom verkar inte kunna laga mat.
Sen har jag varit med dea ett tag. Sen gick vi till fottin och träningen var kul som alltid. Jag fattar inte varför vissa folk hatar det så mycket. Om nån som läser min blogg så komentera om ni inte gillar fotti och varför. Sen när jag skulle hem från fottin så pratade jag i telefon med folk och halka på marken och slog mig.
Och jag har redan ont från igår på samma ställe men på höger sida.
Fick veta en väldigt tråkig sak idag :/ Varför kan man inte lita på folk mer? Eller det finns ju folk som jag litar på men det verkar som att vissa man aldrig kunde göra såna saker har gjort det... Det var ju inte deräkt kul att höra det menmen. Man kan väl säga att det är livet eller?
Gu va skönt. Idag har man 180 säng för sig själv =) Amna chata på att jag skulle gå och sova tidigt idag för jag har gått och sovit 3-4 varenda dag den här veckan. Men ska gå och sova efter jag har skrivit det här inlägget.
Nu är klockan 01:00 Hoppas det inte blir försent idag också.
Aja finns väl inget mer att skriva om. IMORRON FÅR JAG KANSKE VETA VAD JAG FICK PÅ MATTE PROVET :O jag vill veta det men ändå inte. Tänk om jag inte klarar det? Då får jag psyk bryt! Men jag gjorde ändå mitt bästa för jag hade inte ens försökt plugga ett enda tal i procent.
Men men...
Hare bra allihopa!

Förra sommaren. Såg helt fet ut i dom där kläderna

RIX FM 24/7

Ja idag kan man ju inte säga att skolan var den bästa. Det började ganska bra men slutade j*vligt dåligt.
Jag hade prov idag procent och jag hade inte plugga nåt så man får se hur det går. Imorron kommer min kusins "kille" och vi ska mobba honom lite.
Annars har vi varit och badat. Aron kom och min kusin tyckte han var söt. Men det är inte så intressant. Sen försökte han staila lite. Vette om det var för mig eller min kusin. Min lilla syster och hennes kompis blev lite kåta där xD.
Calle "simmade" som vanligt på sitt speciella sätt. Med sina puffar på ryggen. Casper ville leka min och hans lek 1,2,3. Det går ut på att man ska räkna till 3 sen ska man doppa sitt huvud under vattnet och upp igen. Han tyckte det var jätte kul medans jag tyckte lite mindre om det. Han fick också bada i storabasängen men han gillade det inte alls. Han hatade det faktist till och med.
Efter badet så köpte vi glass och åkte hem. Min kusin började sen städa mitt rum medans jag latade mig på datorn. Men det är faktist hennes rum också nu. Sen snackade jag lite med hennes "kille" och sen så snackade dom hur länge som helst som vanligt dårå. Jag glömde ringa min älsk ida :( Men han vet iaf att jag gillar honom hoppas jag.
Min idiot till lilla syster var tvungen att sova här idag :@ Jag vet att det är dumt att hata sin syrra så men hon går mig på nerverna!!! Hon tar sönder mina saker och tar saker av mig -.- Dom flesta förstår inte hur det är.
För det är inte många av mina kompisar som har 23456789012345678998 st syskon. Okej jag kanske överdrev lite men iaf 7 st och det är nästan så många.
Aja ska göra nåt vettigt nu än att tråka ut er med mina inlägg.
 Hare bra!
Vinter i pajala. Idag var det typ -30 då när bilden var tagen var det ungefär samma.

Sjuk :/

Jaha då var man sjuk. Jag vaknade vid 13:30och var så j*vla hungrig så jag gick och gjorde frukost till mig och min kusin.
Det blev 8 mackor och cafe latte med grädde och choklad. MUMS. Min kusin blev glad, hon fick ju frukost på sängen.
Vem vill inte ha det. Och jag som var sjuk fick göra allt xD
Snart måste jag också teipa fast min mobil på kinden eftersom jag tappar bort den hela tiden. Men jag hittar den alltd nånstans i sängen.
Jag och min kusin har kollat på my super ex gf. Den var ganska bra. Men jag gillar mer skräckisar. Sitter och lyssnar på min kusin nu som snackar med en komis eller så e det hennes kille är inte säker. Jag snackade med honom på eftermiddan och nu så berättade han vad vi snackade om. Sen för typ 5 minuter sen snackade han svenska och jag garvade ihjäl mig. :D Men jag tror det är hennes kille faktist.
Jag pluggade i typ 2 minuter procent eftersom jag har prov imorron. Tror inte jag kommer klara det, menmen varför inte pröva iaf. 
Jag ska kanske beställa kläder om jag får för mamma. 1 topp, bikini, bh och 1 blus. Allt som allt blir 719:- Hoppas jag får allt (: Finns inte mer att skriva än att jag inte har rört ytterdörren idag heller.
Hare bra :D



Min och min kusins frukost. (det fanns 8 från början xD)

Saker som jag vill beställa från H&M


ZzZzZzZzZzZz

Efter att jag hade ätit så gick jag till mitt rum och var på datorn. Sen ville min kusin också vara ett tag så då somnade  jag och vaknade inte mer förän vid 4-5.
Har varit så j*vla trött hela dan. Funderar på att gå och sova nu. Annars när jag inte har sovit har jag kollar på One tree hill som alltid. Sen har jag varit på datorn och ritat ett kinez tecken på min kusins axel.
Sen har jag maserat hennes rygg, nacke och fötter. Enligt henne är jag jätte bra på att masera.
Vi åt för ett tag sen. Funderar också på om man ska orka gå till skolan imorron. Har så ont över allt typ. Mest i magen. Hade varit roligt att gå till skolan imorron eftersom jag gärna skulle vela vara med amna. Men om jag är sjuk så kan jag ju så klart inte.
Ska man kolla en film och sen gå och sova eller ska jag bara gå och sova.
Har inte heller orka nåt. Men jag fick på mig kläder och jag orkade mig och borsta tänderna. Sen har jag och min kusin fetta oss med en massa glass och jordgubbar.
Har inte hunnit stoppa en bild på artikeln amna skrev. Men ska nog göra det imorron. Om jag orkar då.
Idag har jag inte heller rört ens i ytterdörren fast det var jätte fint väder har jag inte idas gå ut eller ens röra ytterdörren. Jag och min kusin har lyssnat som vanligt på rix fm hela dan.
Det är bra musik där men vissa låtar går om efter ett tag.
Aja men tror jag ska gå och sova nu innan jag somnar på datorn. Sen får vi se hur det blir imorron, om jag ska gå till skolan eller inte. Som det är just nu så har jag inga planer på att gå dit.
Hare bra


GRATTIS :D

JIPPI! Fick just veta att min kusin och hans tjej har förlovat sig :D Dom förlovade sig igår. Så grattis till dom XD
Själv vaknade jag för några minuter sen. Jag kollade hur mycket min blogg var värd igår och den var värd 3014 kr!!!!:O
Jag sitter och lysnnar på min kusin och hennes kille eller kompis inte vet jag. Han kommer på onsdag och jag och min kusin ska mobba sönder honom xD
På kvällen kollade jag patrik 1.5 den var ganska bra ändå.
Min kusin sov och jag låg och glodde film till typ 05.30 och så väcktes jag 12-1. Mamma ropar att jag måste gå och äta. Sen skriver jag me en -.- Men men skriver mer senare
Hejs

alla hjärtans dag

Ja nu har jag bara varit och badat me jenny och nåra syskon. Calle som är 5 år  blev helt stolt när han kunde simma hundsim i storabasängen med sim puffar. Efter badet så kom vi hem och jag var bara på datorn och sociala mig.
Blinda Mats var hos oss idag -.- Men som tur var så kom han inte så mkt till mitt rum.
Vi ät våfflor men eftersom mina syskon var så j*vla hungriga fick jag bara 1 som jag delade lite med av till min kusin.
Sen har jag prata en massa med Amna i telefon och så har jag ätit glass med jordgubbar med min kusin.
Det lät jätte roligt när hon sa jordgubbar för hon kan inte så mkt svenska så då sa hon: djurgubbar.
Hahaha, det lät så roligt. Jag har typ lärt henne svenska hela dan idag :P
Nyss snackade jag me andré :D Vi snacka typ om en massa. Han skulle gå och sova och jag borde nog också göra det för klocka är 03:40. Har också blivit förbjuden av min kusin att ha nån kontakt med mina 3 "kompisar" idag.
Imorron kommer kanske Amna :D Om hon kommer ska vi sociala oss me sims hoppas jag.
Nu måste jag säga förlåt till Amna igen för att jag inte ringde henne :( Ni har kanske märkt att jag säger ofta förlåt till henne.
Jag kan inte vara en bra siss. Men hoppas hon orkar förlåta mig 1 gång till.
Ja nu finns inte mkt mer att skriva om
Ha de bra!


Och hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag


12, fredag den 13:e och alla <3-dag

Ja på torsdag så var jag och kolla på dogge doggelito och en massa andra. I skolan så hade aron stoppa ett häftstift på min stol och jag hade inte sett den så jag satte mig på den och typ hela nålen åkte in i låret! :@ På måndag ska han fan få tbx! Jag tycker synd om amna som sov hos mig på torsdag. Jag lät henne fixa min blogg. (har inte hunnit se den ännu) och jag bara somnade så hon satt ensam uppe :( Förlåt.

Igår var jag med Helle och Mimi först och vi skulle till päivis och färga helles hår Istället för att ta den lätta vägen förbi frasses tog vi och gick baksidan. Där äre en massa snö och istället för att ta stigen så tog vi en plums väg och det gick ju helt åt skogen först ramla Mimi ner för backen sen var det min tur att ramla och jag blev ju helt j*vla blöt. Sen tappa helle sin vita sko i snön och hittade den inte förrän efter ett tag. Men sen färgade hon sitt hår blont och det blev jätte fint. Sen sov jag hos dea och vi hade jätte kul vi kolla på film och så.

Idag är det alla <3-dag och det värkar vara min otursdag istället. Har 3 kompisar som vill dissa mig. Fast det var tänkt att vi skulle sova alla 4 hos en av dom. Fattar inte hur dom pallar. Visste inte att jag var sä j*vla tråkig att vara med. Menmen nu vet jag iaf att jag är tråkig. Hoppas alla andra får det bra på alla <3-dag. Men ska väl ha kul med min kusin Jenny istället(: <3 Förlåt amna igen. Jag hann inte läsa NSD igår men läste den idag istället. Det var jätte fint och du är också en jätte fin siss<3 Du är den bästa för du sviker inte lika mkt. Sen vill jag önska alla en bättre alla <3-dag än jag fick. Ni ska få se en bild sen på den lilla spalten eller vad man ska kalla det som amna skrev <3 Ha de bra

Dogges kusin, jag och dogge

Dogge och jag. Dissa mitt utseende bara XD

Dogges kusin, siss(Amna) och Dogge


Städning

Nu har jag och min kusin NÄSTAN städat klart -.- Vi har städat i typ 3 timmar mitt rum. Eller inte bara städa utan också möblerat. Allt det bara för att hennes kille ska komma på fredag. Men det blev faktist mysigt ändå(: Vi har inte ens städat klart ännu. Men jag har iaf fått en dubbelsäng nu. Men igentligen är det en våningsäng men jag har tagit ner den så det blev två sängar som sen blev en dubbelsäng. Idag så bokade jag en biljett till dogge doggelito. Har ändå inget annat att göra imorron. Jag ska gå med amna dit :D

Sen är jag visst omogen fick jag veta men då är det väl fler som tycker det.  Men ska nog inte vara ego nu och låta min kusin göra allt jobbet. Men det är ju faktist hennes rum också nu. Hon kom igår. Tänkte skriva då också men det var nåt fel på min blogg så jag kom inte in! Så nu fick jag typ en "storasyrra" Jag får låna kläder av henne (A) OKok men nu borde den omogna ungen gå och hjälpa sin kusin att städa Bye

Oväntad innebandy

Idag har jag typ bara varit i skolan. När vi skulle gå till maten så försökte mimi fälla mig och jag försökte fälla henne också men det slutade med att vi båda hamna i backen. Medans dea och helle skrattade så tog dea sig chansen att ta en bild och det var den mest misstolkande bilden jag sett xD Sen när vi hade NO så hade vi värsta äckel vattnet men sen gjorde vi en massa så det blev renare än kranvatten och om jag drack upp det där vattnet så skulle jag få en cola av dea så jag drack upp det där äckliga vattnet och det smakade mycket äckligare än kranvatten!

Ja sen har mimi försökt putta mig i snödrivor men det slutade som alltid att det är hon som hamnar där XD Sista lektionen hade vi svenska men istället hade vi visst innebandy och ingen hade sagt nåt till oss! Men man var tvungen att vara me fast man inte hade me sig kläder. Så jag var målis hela tiden för att slippa svettas XD

 Efter skolan hade jag spelning så jag var först på den sen var jag ett tag me helle och dea och sen efter dea snackat i telefon så fick jag ringa andré en sväng(: Sen har jag bara snacka i telefon me andré och varit på tennis :P det gick ganska bra för mig den här gången :D Sen har jag bara chatta med folk på msn och så vidare :P Aja det har väl inte hänt så mkt mer. Ha de bra!

VILL TILL LULE!

Idag har jag bara suttit inne och fettat mig. Jag har faktist inte ens rört i ytterdörren! Så just nu känner jag mig oerhört fet och lat. Jag har varit inne och fetta mig med glass sen har jag bara kolla på film och skrivit med folk och så världens sötaste kille.
Sen har jag varit för lat för att fixa mig så jag har sett så sliten ut! Men andré tyckte jag var söt ändå (A) Imorron kommer min kusin till pajala och söker jobb. Hoppas hon får ett för då flyttar hon hit :D Sen vill jag till lule för att vara med andré! Hoppas jag kan åka dit snart :D Just nu är jag för trött för att skriva om min ohälsosamma dag.
Ha de bra och KOMENTERA GÄRNA får för lite av dom XD

Så j*vla söt du är

Hann inte skriva nåt igår för jag hade kul me Mimi och Dea :D Fyfan va vi hade kul igår och Helle bara dissa oss.
Jag och Mimi kollade midnight movie medans Dea dissa oss och kollade på en komedi istället. Sen åt jag B&J glass också (ben & jerry) Jag tog fish food och den var så himla god! I den fanns det: Choklad glass, mashmelaos(?) och choklad bitar som var formade som fiskar. Det var så gott! Skulle ha kunnat äta 9999999999 såna till. Men skulle nog börja må illa av allt.

Idag har varit med dea och mimi på morronen och sen gick jag hem och bara var på datorn. Medans min kusin och hennes kompis veera sov så kollade jag the grudge 3. Den var faktist bättre än dom andra tycker jag.
Men efter ett tag vaknade dom och jag var me dom ett tag sen åkte dom tbx till finland.
Men min kusin kommer troligtvis tbx på måndag. Hon ska söka jobb och flytta till oss. Sen så har jag chatta med världens sötaste kille! Efter ett tag var jag tvungen att gå och handla en massa och jag var tvungen att ta med min lillebror casper (3år) När vi var vid malmen och nästan i ica börja han gråta och sa att han ville hem, men jag orkar inte vända tbx och sparka hem och dit igen i -20! Så jag forsatte till ica och han forsatte att gråta.

När vi kom till ica så grät han och jag fick inte tyst på han men då fick han en godis av en i personalen och han tysnade.
sen handlade vi ochhan började gråta mer och jag köpte en ask me godis till han och bara för att han inte skulle frysa som han hade gjort (det var därför han grät) Så var jag tvungen att ge min halsduk och mina vantar! Så jag gick hem med min jacka, byxor och ett par vantar med hål i! och det var ju -20! Jag höll på att frysa ihjäl medans han satt och hade en massa kläder på sig.
När vi kom hem gick jag till datorn för att snacka med folk(: Sen snacka jag med Amna<3:D Och vi snackade inte om nåt nödvändigt som vanligt. Sen glodde jag film: April fools day. Den var helt psyk. Jag tror inte att nån skulle ha skämtat om att alla ens kompisar dog. För det var en tjej och hennes kompisar låssades dö och sen så sköt en av hennes kompisar henne. Alla trodde det var en olycka men jag tror det var hennes brorsa som döda henne. Fatta jag skulle aldrig göra nåt sånt skämt och hade mina kompisar gjort ett sånt skämt hade jag blivit jävligt  sura på dom!
Vette vad man ska göra nu när i´ngen vettig är inne. Ska kanske gå och sova är så j*vla trött. Men skriver mer imorron :D Hejs

Komentera gärna!

Blondi

hej! Idag har jag varit i skolan och vi fick veta vad vi fick på NO provet. Och jag fick bara 32,5 :O Snålt XD
Efter skolan var jag me Helle, Dea och Mimi. Vi hade jätte kul och Dea färgade mitt hår blont :D Det blev fint men jag har jätte mörka ögonbryn -.- Sen efter det gick jag hem för min kusin hade kommit hit igen :D hon hade me en jätte snäll kompis. Vette vad man ska skriva mer. Förlåt att jag inte skrev igår men först tänkte jag men glömde, sen så blev jag så trött så jag glömde och gick och sov igen xD
Aja, men ska se film nu me dom. Ni får se en bild nån annan dag och dom som går i samma skola får väl se imorron.

Hejs


Kiruren

Idag så hade jag försovit mig igen! Jag hade alarmet på 7 och sen stoppa jag på snooza(?) och sen så kommer mamma och säger att jag måste vakna för klockan är 20 över 8! Jag fick panik för jag var tvungen att fixa mig och packa idrotts kläderna.
På idrotten hade vi fotti för typ första gången. MItt lag vann med 4-2 :D Och jag gjorde ett mål *stolt* XD
Sen på bilden kom en kille från kiruren och typ fråga oss om meänkieli/finska och så tog han bilder. Mimi och dea satt med ryggen mot honom och helle höll för ansiktet med handen och jag fatta typ inget så jag bara forsatte sen så sa helle att han hade tagit bilder! :O Jag fick typ psyk. Sen så typ skrev han en massa.
Sen som vanligt fick vi gå ut och gå utan att nån hade förvarnat oss! Så vi gick som vanligt en lång promenad. Sen tänkte Mimi knuffa mig i snödrivan och så fick jag på nåt konstigt sätt Mimi framför mig och så blev det hon som fick ett snöbad istället :P Fast då kom typ alla på mig :o Fattar inte vrf.
Sen så gick jag me Mimi och Helle till en ungdoms sak och Dea kunde inte för hon hade skadat sin arm ): Men där hade vi 3 iaf jätte kul XD

Sen när jag kom hem så beställde vi mat jag tog sovas tallrik :D Sen kollade jag en film som heter 100 feet den är faktist jätte bra! Rekomenderas för dom som gillar skräckfilmer.
Sen så började en ny skräckis på tv som jag kollade på hide and seek. Den var faktist bra men lite trög att förstå.

Ajja, men ska dra nu och kolla Navy CIS. Hade bra!

Usäkta bilden men ville ha nåt så hittade jag den här.


Trött på de mesta

Nu har jag inte skrivit på länge igen. Men det är för att min kusin Jenny har varit på besök :D<3 Vi gjorde en massa saker och jag har haft jätte kul :D Okej jag har inte skrivit på 2 dar men det känns som en evighet. Det här kan låta lite psykiskt m.m men när jag inte skriver på bloggen minst 1 gång per dag får jag dåligt samvete. Då måste jag tvinga mig till datorn och skriva ett inlägg.
Sen så kan jag förstå om det inte är så många som läser min blogg. Men så mycket mitt fel är det faktist inte. Jag kan inte skriva roliga inlägg för jag kan inte skriva. Därför ska jag inte bli författare xD
Idag hade jag, mimi, dea och helle jävligt kul i matsalen vi asgarva. vi satt bakom särisarna (dumt ord men vet inte vad jag ska skriva annars). En kille som heter Elias (går på särskolan) satt bakom helle asså just bakom. Sen så såg vi inte att han hade rest sig upp och sen helt plödsligt ser jag att nån kramar helle bakifrån. När jag kollar bak ser jag att det är han. Vi garva så j*vla mycket då och det såg ut som att han skulle slicka henne på halsen eller nåt.
Helle blev så klart äcklad (hade jag också blivit och ni andra säkert me).
Men det var det roligaste iaf som har hänt på hela terminen XD
Sen så har jag bara varit me dea, mimi och helle efter skolan. Vi åt på café nova eller dom åt på café nova jag kollade bara på.
Sen så gick vi och färga mitt hår blont. Men vi måste färga en gång till för att det ska bli palestina blond. När jag skriver och säger att jag ska ha palestina(?) blond så låter det som att jag ska bli versta egoistiska fjortisen men lugn det ska jag inte :P Min kusin åkte hem idag :( Jag hann inte säga hejdå till henne men hon är i ylläs och det är inte så långt från pajala så ska nog fråga henne om jag kan komma dit och hälsa på. :D Hon var faktist jätte snäll. Jag hade jätte stökigt när jag gick till skolan och när jag kom hem hade hon städat HELA RUMMET!
Ska få en massa kläder m.m av henne :D

Hoff man börjar tröttna på skolan, pajala och en massa annat. Men nåt som jag aldrig tröttnar på är mina vänner.
Dom e dom bästa som finns. Sen börjar jag bli trött på att vara singel! Jag vill ha en kille så j*vla mkt men det går inte. Inte med det här utseendet iaf. Ska nog kolla om min kusin har skrivit på facebook annars ska jag väl gå och sova (: Hare bra!

RSS 2.0