Please

Jag tycker alla som läser min blogg komenterar nåt nu så jag vet att några och vilka gör de :)


Ha de bra!


R.I.P King of pop is dead! :/

Jag har typ inte skrivit blogg på typ 1 vecka. Men de är nog för att jag har varit ute för de mesta. De har verkligen varit SVIN varmt! De är ju varmt nu också men har inget att göra när typ ingen är i pajala. Dea är i spanien och typ alla andra är på kirunafestivalen.
Var och badade igår med familjen. Hade ingen lust att gå och bada ensam i älven så skulle mamma hämta Consta från ohtana så följde jag och nåra till med. På vägen dit spö regnade de! Men när vi hade kommit fram dit vart Consta var så var de först fint väder sn började de regna där också så vi gick in och fikade.
När vi sen skulle åka så åkte vi förbi ohtanajärvi och badade. Skönt eftersom de är den enda stället jag vet nära pajala. Eller någolunda nära Pajala iaf med brygga.
Men mamma kunde bara stanna ett litet tag eftersom hon var tvungen att åka till jobbet för att skriva nåt papper. Sen på dan skulle jag äta mat från sibylla och fyfan va de var äckligt. Sista gången jag beställer därifrån.
Från och med nu så äre  frasses jag ska ha om vi beställer. Åt nyss flintastek. De var svin gott. Skulle igentligen till mormor idag för att hämta en mobil att låna för min gick sönder och nu dampar pappa på mig för att jag tog sönder min gamla också.
Han vill inte köpa en ny dyr mobil till mig men vet att han ändå kommer göra de. De får nog bli en luckmobil den här gången. Fick av pappa farfars mobil att låna medans jag inte har nån annan. Har lust att gå och bada men ingen att bada med så vette om jag orkar.
Åker väl till mormor senare för att ha nåt att göra under helgen och Dea kommer hem den 16:de :D Så jag åker dit den 16:de för den 15:de ska jag till min farbror för han fyllder 50. Justia! Den 8:de fyller min kusins unge Sebastian 2 år. Måste ringa och säga grattis.
Ska väl gå ut eller kolla film. Har tråkigt som fan.

Btw, R.I.P till Michael Jackson som dog den 25/6-09!

Ha de bra!

Meänfestivaali sista dagen

Kom hem inte för så länge sen. Kom vid halv 2. Först på morronen gick jag hem från Elin sen så åt jag och fixa mig och hängde upp tvätten.
Vid 20 i 6 kom pappa och hämta mig för att jag ville till erkheikki backen idag också. Jag var där vid 10 i 6. Första bandet var The coloured office paper. Jag tycker dom var svin bra.
Först var jag med Sanna sen var de så högt ljud där uppe på backen så jag gick ner därifrån för att jag skulle snacka med Sara. Så jag snackade med henne ett tag. Kul att snacka med henne när de var så länge sen sist.
Sen på väg upp så såg jag Elivra och snackade med henne ett tag och då följde hon med mig dit upp och jag var med henne. Vi gick omkring där och så kom tage och kurt för att snacka med oss. Sen så gick vi och gjorde en massa sen så kom Jonna och Ellen så vi var med dom också.
När Mollet skulle spela så gick jag och Elvira ner till ängen och satt där och snackade. Lite senare så kom Ellen och Jonna dit också. När vi hade varit där ett tag så gick vi upp igen och efter ett band till så kom RajRaj och då blev de fullt med folk. Sen så kom ett annat band som var typ som dansband och så började jag, Elvira, Sanna, Jonna, Ellen, Cecilia, Angelica, Olivia, Mattson och Ellinor att dansa där med folket som också gjorde de.
Så var de en helt as packad kille vid 18-20 års åldern brevid oss och han började typ smeka mig på ryggen :s Sen så slutaden han och började dansa som resten. Efter ett tag så gick Ellen och Jonna.
Vi resten forsatte att dansa eller hoppa eller va vi nu gjorde. Sen så gick alla efter ett tag så blev de bara jag och Elvira kvar men vi var kvar sen så kom dom tillbaks ett tag men gick igen.
Efter ett tag så kände jag att de blev kladdigt under skon och när jag kollade ner så hade någon hällt en flaska öl just under mig. Sen inte så länge efter de så kom den där killen tillbaks och började dansa med mig och Elvis. Han typ höll ena armen om Elvis och så tryckte han mig mot sig. USCH. Så jag och Elvis gick till Sanna, Cecilia, Olivia och Angelica. Sen så berättade vi vad som hade hänt där. Sen så efter ett tag så åkte Elvis och Olivia så vi resten blev kvar och satte oss på nåt som var menat som bord. Så kommer en gubbe som är full som fan och ramlar. Sen så ställer han sig upp och tar börsen och mobilen.
Sen så kommer han fram till oss.

Gubben: Ni säger väl inget till era pappor.
Vi: Nejdå.
Gubben: Jag är så jävla full.

Sen så stannade vi där ett tag sen så gick Cecilia, Sanna och Angelica hem och jag satte mig för att vänta på mamma som kom en stund senare. Jag skrek så mycket att jag har fått mer ont i halsen, mer hosta och blivit mer förskyld. Inte kul.
Hoppas jag inte blir mer sjuk så jag kan åka till Lule sen och vara med Sara :) Bilder kommer imorron. Orkar inte ladda upp nu. Ska nog gå och sova snart. Klockan är redan 03:10

Ha de bra!

Meänfestivaali

Hej, har inte hunnit skriva på länge. Har varit ute och vandrat och när jag har varit på datorn har jag varit där för att chatta med Dea som är i spanien. Saknar henne som fan här i pajala.
Sen har de varit svin kul i Rovaniemi också. Sen har Sebastian varit och väckt mig varenda dag. På onsdag morron så kom han och hoppade på mig. Jag sov i vardagsrummet på en madrass.
Sen gjorde vi en massa skoj där också. Sen när jag kom hem  har jag varit med Elin. Igår var jag på meänfestivaali. De är en festival för dom som inte vet. De var först jätte lungt sen blev de ös som fan.
När markus kom så blev nog alla som värst. De var typ 3 tjejer som var helt jävla as packade och puttade som fan och en av dom fasnade med sjalen i mina byxor.
Men kul har de varit. Hade varit roligare om dea också var här. Men ska nog till Rosvik 16 juli när dea kommer. Eller jag kommer om jag får för mamma och de får jag säkert.
Känns som att jag måste till 100 ställen innan sommaren är över. Men får se om jag hinner överallt. Ska iaf snart till luleå och vara med Sara. Kul som fan och nu ska jag sova över där och inte bara vara där över dan som förra gången jag var med henne.
Idag ska jag också till meänfestivaali. Men nu ska jag dra. De är sol ute och jag sitter inom hus.

Ha de bra!

Btw, GLAD MIDSOMMAR ALLA :)

Rovaniemi

Hej, har inte kunnat skriva pga min kusin inte har internet. Eller hon har men om hon stoppar på internet så stänger den av tvn.
Igår så gick vi till stan och jag köpte en tröja jag velat ha men den fanns inte i färgen jag ville ha. Bara i svart men köpte den svarta ändå. Sen var jag barnvakt m.m.

Skriver mer imorron när jag kommer hem :)

Ha de bra

Konfirmation!

Idag tog min kusin konfirmationen. Grattis till henne :)
Först på morronen så blev jag väckt av lilla Sebastian som kom in i rummet och började säga: ovoi. Lät så jätte sött sen började jag få lite panik eftersom jag var lite seg men jag hann iaf bli klar med allt. Sen gick vi till kyrkan och satt där i 2 timmar.
Inte så kul för mig som HATAR kyrkan. Sen så just vid slutet så gick jag ut. Sen nåra minuter senare så kom resten av folket. Sen åkte vi hem till mina kusiner igen. Där så fixades de med mat. Efter ett tag så kom min kusin och vi fick vänta ett ganska bra tag på resten av gästerna som kom till slut och vi började äta.
Sen så gjorde vi en massa där innan de blev fika också. De fanns en jordgubbstårta som var jätte god. Sen så togs de bilder och man snackade med folket där. De var en kille där som hade blont långt hår. Till och med längre än mig.
Sen så åkte min kusin Laura, hennes sambo Temo och lilla Sebastian mot Rovaniemi.
Sen efter ett tag skulle dom som bodde i Helsingfors börja åka och så tog de inte så länge innan jag åkte med min farbror + familj till Rovaniemi. Vi stannade och åt på vägen lite mat. Ingen var så jätte hungrig så jag och min farbrors fru delade på en påse med pommes.
Sen efter ett tag så var vi framme och de var planerat att jag skulle åka till min kusin Laura med de blev så sent sså jag åkte till min farbror och sova istället. Imorron kommer Laura och hämtar mig så sover jag hos henne.
Igår började jag och mina kusiner as garva åt min farbror. Han skulle säga på svenska till min syrra om hon ville ha saft och han visste inte hur man sa de så han sa: Haluatko sie mehua på svenska (med en kul brytning). Så han sa: vill du ha saft på svenska.
De låter mycket roligare när man säger de änn när man läser de.
Men måste börja gå och sova eftersom min kusin kommer tidigt. Om ni vill se bilder gå in på www.bilddagboken.se och sök på Caowtii så finns de bilder :)

Ha de bra!

Skolavslutning

Hann inte skriva igår. Igår slutade skolan! JIPPI. Sen så var man ju på skolavslutningen och så for jag och fikade med Dea, Mimi och Helle på café nova. Jag och helle klagade nog en hel del över våra skor. Men helle´s mamma kom med ett par andra till helle och jag fick plågas med mina hela dan.
Sen for vi till dea och gick ut med Davies sen så gick vi till henne och tog bilder. Sen var jag tyvärr *sadface* tvungen att åka hem. När jag kom hem så packade jag de sista och ändå glömde jag nåra saker som jag skulle ta med. Men sen så for vi iaf.
Först hämtade vi farmor sen så började jag kolla film. Det fick bli "the lake house" Den var sviiiiiin bra! Verkligen nåt att se. De handlar om en tjej som lever i 2006 och börjar skriva med en kille som lever i 2004. Efter ett tag med skrivande och en massa händelser så händer en sak. Men ni får se filmen om ni vill veta vad.
Sen så stannade vi i en mack för att äta. Innan vi gick blev jag sugen på kaffe så farmor köpte en åt mig. Sen så fortsatte vi. Jag spelade lite the sims på vägen.
Sen så just när jag hade börjat kolla på titanic så var vi framme. Väl framme var jag med mina släktingar. Svin kul. Igentligen ska vi hem imorron eller på måndag men jag hoppas jag får stanna längre för mamma och pappa.
Saknar er svin mycket i pajala! Vill hem men ändå inte. Träffar inte släktingarna så mycket.
Dea åker på måndag till spanien och stannar där 1 månad. Kommer sakna henne svin mycket. Hann vara med henne ett tag efter skolavslutningen igår men inte länge. Hade hoppats på att åka idag istället så man skulle ha hunnit vara med henne längre.
Saknar er<3

Ha de bra!
Saknar er<3

Svin kul dag :D

Idag har jag haft svin kul! I skolan så kollade vi film på morronen "i taket lyser stjänorna". Jag har sett den en gång tiddigare men så skulle vi se den i skolan också. Sen så skulle vi redovisa våra powerpoint. Och sen efter de så vare bara att börja städa skåpen. Slängde nästan allt. Har bara en pärm där nu.
Sen hade vi syslöjd och de var inte alls länge. Så nästan alla på syslöjden slutade vid 14:10. Sen efter skolan så cyklade jag till L8 och fick ett par solbrillor och så sa hon att jag fick ett par öronhängen eller armnband också men jag behövde inget mer så jag cyklade hem. Sen efter ett tag så åkte jag till dea. Vi var till kiosken först och sen så gick vi till dea och satt där ett tag. Sen ville jag också  ha godis och cola så vi skulle hämta mitt bankkort.
När vi kom hem så hittade jag såklart inte de. Så jag börrjade städa och dea hjälpte till. Tack :) Sen så hittade vi den i en väska. Tummen upp för mig. Efter de så åkte vi tbx till byn och köpte cola och gick för att sätta oss vid soluret. Vi satt där och chilla och bara snackade.
Sen så kom fabbe och olsson dit också och började sociala sig med oss. Fick veta en hemsk sak som får mig att verkligen att bli ledsen. Men de var inget om mig utan en annan kompis.
Men sen så gick jag och dea till henne och snackade om en massa. Sen så skulle jag hem för att packa men sen när man kommer hem får man veta att resväskan som jag måste ha är hos mormor så jag satte mig vid datorn istället. Lite senare så ringde Mimi mig och sa att jag skulle ringa upp henne och dea så jag gjorde de. Sen så snackade vi ett tag och så bestämde vi att vi skulle till frasses och äta glass.
När vi kom dit så hade vi svin kul. Mimi hade svin kul med sin sked. Sen åkte en bil förbi typ 10 gånger. En annan 5-6 gånger, en annan 4-5 gånger och en sista 2-3 gånger. Jag tror dom såg Mimi porra sig med skeden. Men sen skulle vi till folkets hus för att kolla på balen. Men de verkade inte vara nåt så vi skulle cykla alla 3 på min lillasysters cykel. De gick inte så bra.
Sen så gick vi till dea´s pappa och satte oss på studsmattan. Sen så tog jag en bild på Mimi och hon ville att jag skulle radera den och fick psyk på mig. Sen satte hon på mig många gånger. Men sen så lurade jag henne att jag hade raderat den för att hon skulle sluta, så hon gjorde de.
Men sen så skulle hon hem och efter ett tag så gick jag och dea också. Sen när vi kom till hennes mamma så åkte jag också hem. När jag kom hem så började jag packa och var på datorn. Nu har jag packa klart de mesta. Sen packade jag allt jag ska ha på fredag. Sen hittade jag inte mina nya brillor så jag smsade dea för att kolla om hon kom ihåg vart jag hade stoppat dom.
Hon sa att jag hade stoppat dom på min lampa som är ovanför mitt sminkbord som jag hade kollat typ 100 ggr. Men så blond kan man också vara ibland.
Ska sova nu så mna orkar imorron. Hoppas min redovisning på So:n går bra.

Ha de bra!

Var med dom här 2 sötisarna idag :)<3 kul som fan!

3 dagar kvar skola :D

Idag har man varit på utflykt då. Vi var till Riitakuusikko. Först fick vi cykla dit typ 2 mil + att de var uppförsbackar och motvind. Sen när vi kom fram dit så var de väl ganska kul. Jag, Mimi och Helle satt och socialade oss med killarna och Mimi gillade dom så mycket så hon slängde sig över dom. Sen så åt hon typ upp ALLA mina godisar! Har inte förlåtit henne riktigt för de ännu :P
Sen så skulle vi gå en tipsrunda innan vi fick åka hem. Den var på meänkieli. Sen så var de mycket lättare att cykla hem. Sen var jag med Amna ett tag. När Amna åkte så gick jag och var med dea.
Vi vaqr först ute med Davies. Jag mötte dom typ halvvägs. Sen så var vi till kauppis där dea hittade en jätte fin klänning i gult och jag vill ha den lila. Nu gäller de bara att övertala mamma. Sen åkte vi på kalas. Dea´s kusiner Rut och Signe fyllde 1 år. Men jag var så dålig och kunde inte se skillnad på dom så jag var tvungen att säga Rut eller Signe.
Sen så åkte vi till byn och köpte cola och satt och snackade lite om vad som helst vid soluret. Sen så gick vi till henne för att se "The good woman" tror jag den hette. Den var bra faktist. Sen när jag kom hem så kollade jag på "vad kvinnor vill ha" Den var också bra. Såg klart den nyss.
På fredag efter skolavslutningen så åker jag till finland fast jag ska vara med dea ett litet tag innan vi åker för sen får jag inte träffa henne på en månad.
Imorron får jag packa och dea ska hjälpa mig sen på torsdag så blire och sova över hos Mimi och på fredag så slutar skolan. Äntligen säger jag bara. Fast kommer sakna 7c. För i 8 så blire bara A och B.
Ska sova nu så jag orkar vakna tidigt imorron.

Ha de bra!

Utflykt

Har inte skrivit på 2 dar nu. Kanske inte är så länge men ändå.
Somnade j*vligt tidigt igår. Vid 9 faktist. Väldigt ovanligt om man tänker att de är jag. Annars brukar jag somna vid 1-2, kanske är därför jag blev så trött igår. Men nu på morronen så kom Amna iaf. Vi har suttit framför datorn för de mesta. Men mer finns de väl inte att göra på datorn.
Vi har också cykelutflykt idag. Vi ska typ till nått konstigt ställe. Sen så ska vi äta tacos i skogen. Bara jag inte träffar nåra spindlar så äre väl okej :)

Ha de bra!

Tråååk

Har inte orka eller haft tid att blogga nu. I torsdags så var jag med dea och sov över där. Eftersom vi båda var tvungna att plugga till SO provet. Jag klarade iaf provet som tur var. Skönt att slippa de nu iaf. På fredag fick vi sovas till lunch. Köttet smakade inte så gott eftersom de var segt som gummi typ. Efter skolan var jag med dea efter jag hade varit hemma en sväng.

Jag har jag inte gjort så mycket. Satt uppe till 4-5 och så vaknade jag först vid 12-1. Sen har jag typ bara varit och kollat tv. Sen har jag ju varit en massa på datorn.
Hmm, vad ska man göra nu då? Typ alla har åkt nånstans eller så bor dom inte i pajala eller så är dom upptagna med annat. Snart är de sommarlov. Äntligen, fast i 8:an finns inte C nå mer. De är sjukt dumt. Jag vill inte splittras från C. För alla där kan umgås och snacka med varan. Sen ökar risken med att jag kommer med en irriterande person. Nämner inga namn men dom flesta vet nog vem de är iaf.
De sjukaste är att de SNÖADE i pajala igår och idag. Man får ju hoppas att sommaren kommer snart så man slipper ha snö på sommaren istället. Och på skolavslutningen så får de absolut inte vara snö eller snöa.
Men nu får jag hitta på nåt. Ring eller smsa om nån vill hitta på nåt.

Ha de bra!


Tjejkväll

Var i skolan idag. Hade svenska på morronen. Vi skulle typ till biblan 09:10 och jag var så duktig så jag råkade säga ett antal gånger biblateket (Y). Sen på biblan skulle man typ söka upp böcker för att se att man kan de.
Sen fick vi sluta halv 11 om vi gjorde klart en uppgift så gjorde vi de och fick sluta 20 min tidigare. Så vi hade 1,5 timmes rast. På rasten så snackade vi de mesta som vanligt och så åt jag en massa godis (onyttiga jag).
På engelskan så var jag tvungen att skriva med en hand eftersom dea ville att jag skulle ge massage. Sen så skrev jag lite på min historia som inte går så bra.
Sen på syslöjden så gjorde jag klart min klänning (A). Sen efter skolan gick jag hem för att kolla "i taket lyser stjärnorna" men så dampade den först så jag laddade ner den igen men av en annan användare. Sen så kollade jag filmen och den var svin bra. Började gråta när mamman dog och så vidare.
Sen så skulle jag föra dom sista newbody sakerna. Sen så kom mamma på att de var tjejkväll så vi gick och handlade lite. Jag köpte en present till Amna och Linnéa. Sen köpte jag strumpbyxor och örhängen till mig själv.
Sen när jag kom hem så bastade jag och var på datorn. Nu ska jag gå ner ett tag. Måste börja plugga nu. Eller jag tror jag gör de imorron efter skolan.

Ha de bra!


Sjuk!

Har sovit bort hela dan idag. Jag vaknade först vid 7-8. Sen så hade jag så j*vla ont i magen och kände att jag knapp kunde gå. Så jag ringde till mamma och sa att jag stannar hemma.
Mamma sa att vi kanske måste till läkarn och kolla om de inte blir bättre. Har typ ont i magen varje morron/dag.  Sen vaknade jag igen vid 12 och såg att folk hade ringt och smsa mig. Så ringde Mimi och snackade i nåra sec.
Sen så ringde jag och snackade lite med folk och var på msn.
Sen så har jag varit i mitt rum typ hela dan. Men så gick jag ner lite då, då. Har typ bara ätit 1 frukt idag så tänkte jag äta lite nu på kvällen så jag gjorde te och mackor.  Sen har jag typ inte gjort så mycket mer. Snackade lite med Elin också. Lovade att ringa henne senare men så dog batteriet.
Fast hon är nog ganska van att jag ringer nåra dar/veckor senare. Finns inte så mycket att säga om dan. Ska kolla Navy CIS nu och sen ska jag väl gå och sova eller nåt.

Ha de bra!

Jag dog...

Äntligen! Bara 11 dagar kvar skola. Hoppas den här veckan går fort iaf. Idag blåste de som fan. Men de var iaf sol ute samtidigt. Dagen gick ganska fort. Vi hade ingen NO eftersom läraren inte var i skolan så vi skulle ha nån puls grej isället. De var bara 2 ombytta så alla andra fick gå runt planen medans dom ombytta fick jogga/springa.
Först var min puls normal sen så gick den upp i 201 och så stannade den där i typ 10 sec innan den gick på 00. Så jag dog...
Så då slutade den puls saken så. Sen så hade vi svenska och de var ganska varmt ute så vi fick sitta ute och läsa. Sen efter skolan var jag med Alida, Andrea, Reimo, Mimi, Emilia och Helena. Men Reimo hade igentligen lektion så han gick tillbaks till skolan.
Sen så var vi hos dea´s pappa. Sen så var jag med Amna efter hon slutade. Sen var vi hemma hos mig ett tag på datorn och sen vid 6-7 började vi äta middag. Ägg och Pommes. (Y) Sen så åkte hon hem vid 7-8. Sen så har jag suttit på datorn och snackat med folk. Sen har jag snackat i telefon ett tag och så skulle mamma typ städa så jag skulle stoppa calle och sova.
Calle: Du fåj inte sjova häj
Jag: Jo de får jag visst
Calle: Nä, föj du kan inte kolla på mej
Jag: Jo
Calle: Nä

Och så gick han under täcket. Men sen så somnade han iaf. Sen så kom mamma och jag hade lovat henne att städa så fick jag lova henne igen. Men nu har jag iaf städat klart.
Sitter på msn och snackar i tele. Ska gå och sova nu. Skriver mer imorron.

Ha de bra!

P.S! Jag blev så mobbad i skolan idag. Mest av Andrea ;o :P

Mer bilder :)


Bilder från lördagen :)




Jag låter bilderna tala för sig själv

Grillfest! GRATTIS AMNA!

Hej, hade ingen lust/tid att gå på datorn igår. Så jag skriver idag istället.
Jag somnade svin sent på fredag. Vid 4-5 så jag vaknade vid 1-2 på dan. När jag vakande så hade jag typ 8 olästa sms och 4 missade samtal. Jag ringde upp dom flesta. Eller jag ringde bara upp Amna. Sen så duschade jag. Som tur hade vi varmvatten.  Sen så typ gick jag på datorn och kollade på tv. Efter ett tag så kom Amna, Andrea och Alex.
Sen så snackade vi och dom var ganska trötta så dom typ halvsov. Eller Alex var inte så trött. Sen började Amna as garva åt Alex.
Sen var dom hos mig i typ 3 timmar sen så började jag fixa mig för grillfesten. Sen så började vi gå till byn. Efter ett tag så kommer Mimi, Helle och Aron till dea´s pappa. Så vi började typ handla.
När vi just börjat grilla så kom Emilia också. Sen blev de en massa bilder och sen så började vi äta. Jag tyckte de var svin gott men jag vet ju inte om alla gjorde de. De blev potatissallad och flintastek. Sen så snackade vi och hade en massa skoj.
Sen så blev de nog en massa damp där också. Sen gick vi till kiosken och köpte godis. Sen så blev Mimi sönder mobbad av alla. Alla kastade godis in i hennes tröja. Stackars henne.
Sen så kom Alida efter ett tag och vi snackade typ mer och så tog alla typ bilder.
Sen så kom Janely, ida och min brorsas tjej. Men dom stannade inte länge. Dom kände inte så många så de var nog därför. Sen kom Sanna, Kangas och Mattson och dom stannade inte heller så länge. Efter ett tag kom Gabriella och Hanna också och stannade ganska länge. Sen så var jag tvungen att dra hem ett tag så kom nåra folk med mig.
Så stannade vi hos mig ett tag innan vi gick till dea igen. Jag hade svin svårt att somna och somnade först vid 6-7 sen så vaknade jag vid 9 och alla sov så ides inte väcka dom och hade svin ont i huvet så jag gick hem. Hemma så var de Christian och en idiot. Jag tog en alvedon och somnade nästan på deräkten.
Sen så ringde Amna och frågade vart jag hade tagit vägen så snackade vi ett tag. Sen så kom Christian´s kompis och hittade inte honom så jag var tvungen att gå upp och säga att han var nere och sov. Sen så skulle jag börja gå till dea men så kom Amna och skulle hämta hennes saker så jag åkte hem igen.
Men sen så följde jag med henne till Jarhois. Där så gjorde vi inte så mycket sen kom de folk för att äta tårta eftersom amna fyllde år igår. Sen så kom mamma och pappa vid 8-9 och hämtade oss. Sen så har vi varit på datorn och skrattat en massa.
De här är helg man aldrig glömmer :)
Tack alla!

Ha de bra! (bilder kommer imorron)


RSS 2.0