En vecka sen sist!

Nu har jag inte blogga på typ 1 vecka!! Rekord för mig!
Dels är det för att jag inte har orkat och inte haft lust.
Har kollat 2 säsonger av ONE TREE HILL med min kusin!
Vi båda gillar den serien jätte mycket!!

Igår var jag med Mimi och Andrea :D<33 Vi var och fikade på café nova. Jag tog nån jätte god maräng sak. Sen så efter det så hade vi så kul så vi gick till kyrkbacken och åkte. Men dea pratade i min mobil medans jag och Mimi åkte ner för backen :) Vi båda hade tefat så det vr ganska läskigt att åka ner för backen eftersom dom kunde vända sig så man åkte baklänges, och det fanns ett stup och ett hopp så det blev bara ännu läskigare att åka baklänges.
Sen var det ett träd vid backen som jag åkte 1 gång i och Mimi 2 :P
Vi hade kul iaf. Eller jag hoppas dom hade kul för det hade jag iaf. Jag och Mimi asgarva när vi kom ner och ibland skrattade dea också med oss.

 
Idag har vi haft typ en helt vanlig skol dag. Fast på bilden så fick inga-britt psyk på alla i klassen. För det var nån som hade lämnat 2 penslar och en kopp i vasken. Så ingen fick gå förän dom var borta. Till slut orkade inte frida mer så hon gick och tog dom.

Efter skolan så gick jag till dagis och hämtade Calle och Casper. Det gjorde jag igår också men pappa säger att jag få pengar till gällevare om jag gör det. Och dit ska jag på fredag me Andrea :D<3
Sen så gick jag till byn igen för att vara med dea och vi gjorde inte så mkt. Vi kollade för det mesta på tv. Sen gick vi hem till mig och så fick hon en present i efterskott.
Efter det så gick vi hem till henne igen och kollade film. Twilight, den var så romantisk men samtidigt ganska sorlig.
Jag ångrar jätte mkt att jag inte hade sett den tidigare. Jag har tänkt ladda ner den men har bara skjutit upp de hela tiden.
Sen när filmen var slut var klockan redan 20:20 så jag gick hem. Jag gjorde lite mat och gick till mitt rum. Snart är jag ensam här igen för min kusin ska till helsinki. Det kommer kännas så tomt när hon har åkt. Så jag var så omogen och fjantig så jag började gråta. Tårnarna bara kom. Det låter jätte fjantigt men jag har lärt känna min kusin så bra och hon säger att av alla hon känner och har bott med i hela sitt liv så känner jag henne bäst.
Jenny och jag har kommit jätte nära varandra den tiden hon var här.
Och det är jätte roligt att för en gångs skull så kan jag massor om henne.
Imorron måste jag försöka skriva klart en engelsk saga -.- Jag tror inte jag kommer hinna och sen har vi prov i fabler på svenskan.....
IDAG HADE VI +10 säker iaf ute!! Vår vädret är jätte skönt! Synd att man måste sitta inne på lektionerna!!!!

Hade bra alla blogg läsare om jag nu har några :P! KOMENTERA!!

Låt ordet flöda
Postat av: Nella

Du, det är inte det misnta fjantigt att gråta.. verkligen inte... Däremot är det fjantigt att tycka det är fjantigt..

2009-03-18 @ 20:30:12
URL: http://mittimellanbarn.blogg.se/
Postat av: Amna

Det är inte fjantigt .. Jag gråter för det mista lilla ska du veta ..

2009-03-19 @ 13:46:19

Kommentera ett surt inlägg här:

Kluddra in ditt söta namn här:
Kom ihåg mig?

Din e-mail tack!: (Syns Bara För Mig)

URL/Bloggadress:

Låt ordet flöda:

Trackback
RSS 2.0