Rubriken

Har inte skrivit på länge och känner att jag inte riktigt orkar skriva nu heller.

På torsdag var de sista dan i skolan. Var inte med på idrotten p.g.a kryckorna. Så hade jag franska. Sen efter lunchen hade vi inga lektioner typ. Först hade vi kubb, sen brändboll och sen skulle man typ jobba med powerpoint och kunde man de så skulle man läsa bok. Sen så fick vi sluta.
Efter skolan så gjorde jag först en massa saker sen så var jag tvungen att hoppa med kryckorna från mig till byn :o Jag gick först och sa hejdå till dea som skulle till Rosvik/Piteå och sen hoppade jag vidare till Elin och var med henne och Elvis.
Fatta jag hatar majbrasor. Och valborg eftersom majbrasorna är då. Sen sov jag hos elin.
På fredag avr jag med elin och ida sen gick jag hem och städade mitt rum.

På lördag så var mitt rum äntligen rent! Jag minns inte sist jag hade så rent. Mitt rum har varit i flera veckor full med smutsiga kläder. Så jag var tvungen att städa för att få ner tvätten och kunna få rena byxor. Sen senare på dagen så kom  Pauliina <3. Jag minns inte sist jag var med henne så de var jätte kul att vara med henne nu.
Vi solade och prata. Sen så fikade vi också. Ska kanske åka till henne nån helg. Svin kul att träffa henne igen efter typ flera månader.
Sen efter hon åkt så fortsatte jag att sola sen ringde jag dea och snackade med henne.

Idag så vaknade jag. Men jag gjorde inte mycket mer än lega i sängen och dryga. Vid 2-3 så gick jag upp ändå. Sen så klippte jag bort teipet som har hållt min fot. Och gissa om de stank. Har inte kunnat tvätta foten på 8 dagar så de luktade då inte gott iaf.
Sen så duschade jag foten och tog mammas cykel och cykla till ok för att pumpa däcket sen så kom deas buss så jag cyklade till malmen och mötte henne. Sen så har vi handlat, varit ute med davies, ätit mat och mjukglass och varit i kauppis. Har haft svin skoj med henne. Sen så har vi kollat one tree hill också bara för att jag ville de (A).
Sen så gick jag hem och satte mig framför datorn. 

Ha de bra!


Vi två är såna hooties xD BVFE<333


Jag gillar dej utan att du verkar märka nåt... (den texten har inget med bilden att göra)

Låt ordet flöda

Kommentera ett surt inlägg här:

Kluddra in ditt söta namn här:
Kom ihåg mig?

Din e-mail tack!: (Syns Bara För Mig)

URL/Bloggadress:

Låt ordet flöda:

Trackback
RSS 2.0