Prao dag 1

Blev trött och somnade igår så hann inte skriva blogg. Och eftersom jag har så mycket tid nu på morronen så tänkte jag skriva nu.
Morronen började med att jag försov mig. Jag hade stoppat alarm på mobilen men på något sätt har jag inte hört alarmet och vaknade först 11 och min prao hade börjat 10. Så jag fick panik och sprang nästan hela vägen till kauppis. När jag kom dit så sa dom att de inte va någon fara.
Jag fick putsa lamprna och dammtorka. Idag sa dom att de kanske kommer nya varor som man kan packa upp. Sen så råkade jag spilla varmchoklad över hela mig. Så klupig som jag är så är de inte en så stor nyhet. Sen fick jag sluta vid 2-3. När jag kom hem satte jag mig framför tv sen var jag också på datorn.
Sen vid 7 sa pappa att jag skulle lägga calle och casper att sova. Men de slutade med att jag och calle somnade. Sen vaknade jag vid 9-10. Orkar ju inte sova i deras säng så jag gick till mitt rum och somnade. Sen vaknade jag vid 2 på natten igen. Var inte så jätte trött då men somnade igen. Vid 6-7 idag på morronen så vaknade jag.
Jag försökte somna om men de gick inte och jag orkade inte stiga upp så jag låg och blunda ett tag i sängen och vid 8 bestämde jag mig för att gå upp.
Nu är klockan 08:40 och jag håller på att äta frukost. Klockan 10-11 så ska jag gå till kauppis igen.

Ha de bra!


Låt ordet flöda

Kommentera ett surt inlägg här:

Kluddra in ditt söta namn här:
Kom ihåg mig?

Din e-mail tack!: (Syns Bara För Mig)

URL/Bloggadress:

Låt ordet flöda:

Trackback
RSS 2.0