Prao dag 2 och GRATTIS EMILIA PÅ 14 ÅRS DAGEN!

Nu är prao dag 2 över. De slutade med att jag hade så mycket tid över på morronen så jag blev utråkad efter ett tag och cyklade till paron lite tidigare.
Idag fick jag stoppa om nåra hyllor och så sopade jag. Sen så klädde jag på 2 manliga skyltdockor. Sen fick jag sluta vid 2. Efter praon gick jag till mammas jobb och frågade om jag fick åka till helsinki (helsingfors) på sommarlovet för att hälsa på min kusin Jenny. Jag hoppas de kommer gå.
Sen cyklade jag hem och tog tvätten.  Sen efter jag tagit tvätten så gjorde jag lite mat och efter jag hade ätit så ringde jag dea och snackade med henne och sen började jag cykla hem till henne.
Sen så var jag med dea ett tag. Vi var ute på byn först och roade oss. Sen gick vi hem till henne och jag började glo tv medans hon snackade i telefon. Sen skulle hon och jag hem så jag gick till hennes mamma och hämtade cykeln och cyklade hem. Sen när jag kom hem var jag typ bara på datorn sen så gick jag ner och gjorde lite mat.
Nu sitter jag som vanligt framför datorn och lyssnar på Robert Pattinson - Never Think. Den är så chill.
Lyssnar bara på den när jag är på depp humör. Annars lyssnar jag typ aldrig på den. Min klänning kom igår föresten. Den passade på mig. Vill sätta en bild på bloggen när jag har på den men jag måste stå imot för ni får se den skolavslutningen och kommer ni inte se den då kommer de finnas bilder på bloggen och bilddagboken.
Imorron kommer jag praoa på L8 istället. Ser fram imot de.

Och GRATTIS EMILIA YLIPÄÄ SOM FYLLER FJORTISÅRET IDAG :D ÄLSKAR DEJ GMN OCH VI KOMMER FESTA SÖNDER DIG NÄR DU KOMMER FRÅN PITEÅ!

Förresten. Idag på lunchen så var jag på papper och presentshoppen med en kompis och där fanns en jätte läskig leksaks spindel! Skulle seriöst börja gråta om jag såg den på/brevid mig när jag vaknar nån morron. Började nästan gråta när jag fick den på mig. Vet att de låter töntigt men jag HATAR spindlar upp till 150%.
Finns nog inget jag hatar mer än dom.

Ha de bra!


Den läääskiga spindeln!

Låt ordet flöda
Postat av: L8

uch, det är ju ingen leksak. Det är ju ett monster!

2009-05-17 @ 16:55:08
URL: http://lottahietanyberg.blogg.se/

Kommentera ett surt inlägg här:

Kluddra in ditt söta namn här:
Kom ihåg mig?

Din e-mail tack!: (Syns Bara För Mig)

URL/Bloggadress:

Låt ordet flöda:

Trackback
RSS 2.0