Richard Marx - Right here waiting

Har inte skrivit på ett tag nu. Mest är de för att de har varit så jätte fint väder så har varit ute jätte mycket med kompisar. Förut satt jag i flera timmar vid datorn men nu när de är varmt ute så har jag bara varit vid datorn nu på kvällarna när solen gått ner och man ska vara hemma.
Tänkte ta datorn ut nån dag om man har långtråkigt och de är fint väder. Hoppas de fortsätter tills augusti iaf. För den här veckan på onsdag kväll ska man till Rosvik/Piteå och då skulle de vara kul om de var fint väder så man kan vara ute och nästa vecka skulle de också vara bra om de var fint väder eftersom de är grillfest!
Klänningen som jag gjorde hos L8 kan jag inte använda *sadface*. Dragkedjan började krångla och pappa sa att man måst byta ut den gelt och hållet. De var ju inte så kul...
Igår var de verkligen varmt om nåt! Höll på att dö av värme. Jag gick i kjol och linne i PAJALA! och de var ännu alldeles för varmt. Skolan började idag. Inte så jätte kul men vi har ju bara tisdag och onsdag kvar. Skönt att bara ha 3 dagar skola den här veckan och bara 2 kvar nu när 1 är avklarad.
På lunchen idag så råkade helle på något konstigt sätt tappa hela brickan med mat när hon just hade tagit den. Hon fick inget på sig med jag därimot fick en massa mat på mig och dea fick lite. Jag fick gå lite senare hem och byta till andra kläder eftersom mina byxor hade blivit smutsiga.
Sen vid 3-4 for jag, dea och helle till stranden för att sola. Efter ett tag med solande fick jag lust att bada. Jag tjatade lite på att om jag ska gå eller inte. Men jag gick till slut och badade. Jag sprang så djupt att jag kunde doppa mig. Hela mig sen så var de faktist ganska varmt i vattnet så jag tog ett till dopp.
Dea tyckte jag var helt galen som gick den 18 maj och badade i Pajala älv och islossningen har ju inte varit så jätte länge sen. Helle gick hem efter stranden och jag var med dea ett tag. Vi var hos hennes pappa ett tag sen när vi kom  till hennes mamma kollade vi på tv ett tag. Sen gick vi ut med davies och efter de var klockan vid 8-9 då jag gick hem.
Imorron får jag nog börja packa till Rosvik. Man hinner ju inte så mycket på onsdag eftersom skolan slutar klockan 15:20 och bussen går 16:20 tror jag.
Men nu måste jag gå och göra mina övningar för foten sen tror jag att jag har en massa sand i tightsen.

Ha de bra!


Jag hade just kommit upp och var på väg tillbaks till stranden.

KOMENTERA! :D

Låt ordet flöda

Kommentera ett surt inlägg här:

Kluddra in ditt söta namn här:
Kom ihåg mig?

Din e-mail tack!: (Syns Bara För Mig)

URL/Bloggadress:

Låt ordet flöda:

Trackback
RSS 2.0