En dag med dea och elvis! :D<3

Nu är de bara kvar onsdag den här veckan. SKÖNT! Jag och helle gjorde våran vanliga sexiiga ställning på gungan och sen spelade vi lite brännboll med franskan.
Efter skolan så var jag med Dea och Elivs. Först gick vi och var hos hennes mamma ett tag. Sen gick vi till deas pappa för att hämta pengar. Själv ringde jag min pappa och tiggde pengar och eftersom han är så seg så tog de ett tag. Medans vi väntade så dampade vi hos hennes pappa medans vi kollade tv i vardagsrummet. Jag tror man hörde oss ner till kauppis! *ASG*. Efter ett tag med mycket mer livstid och dampande så gick vi ut för att gå en promenad med Davies. De blev en ganska kort promenad för att fiket inte skulle hinna stänga. Efter ett tag kom min pappa med pengar occh vi gick och fikade. Jag tog en baguette, dea en kladdkaka och elvis tog också en kladdkaka.
Så satt vi där och fikade ett tag sen gick vi tillbaks till deas mamma. Först så gick vi bara omkring sen så satte vi på en film "lösvikt" med robert gustafsson. Så satt vi där och as garvade ett tag sen så orkade vi inte sitta inne mer så vi gick ut och hoppade studsmatta.
Efter ett tag så orkade vi inte vara ute så vi gick in och fortsatte att kolla filmen. Sen gick vi en lång promenad med davies. Vi stannade vid en strand. Sen så kastade jag en massa kvistar och elivs en massa stenar i vattnet som davies skulle hämta. Men han hämtade bara kvistarna *stolt*. Men jag och elvis var ganska dumma xD. Vi gjorde bara de för att vi ville att andrea skulle ramla i. Men de gjorde inte hon så hon får tummen upp (Y)
Sen så fortsatte vi tills vi var framme. Elvis var tvungen att gå så jag var med dea. Vi var ute och hoppa studsmatta och en massa mer. Eller jag hoppade nog för de mesta. Hon snackade mest med matte :P
Nu har jag packat lite tills på torsdag då jag ska till piteå/rosvik! Tänkte igentligen göra de efter jag bloggat men dea tvingade mig att packa före. Nu ska jag bara städa rummet och hjälpa till lite hemma så jag får me mig lite mer.
Nu ska jag äta lite av Consta´s choklad som jag gillade så mkt. Jag är choklad galen bara så ni vet.

Ha de bra!

Var med dom här två sötisarna idag :)<3

De stod osram men elvis läste orgasm xD


Låt ordet flöda
Postat av: Anonym

tack ! <3 :) du måste följa med till stallet och träffa honom när du kommer till lule nästa gång ! :)<3

2009-05-21 @ 22:05:52

Kommentera ett surt inlägg här:

Kluddra in ditt söta namn här:
Kom ihåg mig?

Din e-mail tack!: (Syns Bara För Mig)

URL/Bloggadress:

Låt ordet flöda:

Trackback
RSS 2.0