En helg med dea

Jag har haft för kul för att ha hunnit blogga på heeeela helgen. Har iaf varit med dea sen fredag.
Vi har gjort en massa kul. Men iaf. I fredags så färgade vi mitt hår mörkbrun. Jag blev jätte nöjd med mitt hår. Och de såg jätte bra ut nu när jag klippte mig i torsdags och så har jag jätte mycket mer volym nu än vad jag hade förut. Me like.
Sen var jag barnvakt i typ 4-5 timmar. Och till Calle och Casper så blir de bara jobbiga. Men så kom mamma iaf och jag åkte tillbaks till dea och var med henne. Och så gjorde vi en massa. Vi drack jätte mycket Powerking så vi blev ganska pigga och somnade inte förrän klockan hann bli 06:30.

På lördag så vaknade vi vid 1-2. Sen fixade jag mig och vi gick till dea för att hon skulle fixa sig. Sen gick vi tillbaks till hennes pappa för att hennes lillebror hade kalas.
Så då var vi där ett tag sen så gick vi till hennes mamma och sov där. Jag hade så jävla dålig humor. Delvis för att mina powerking hade börja verka lite och för att jag var övertrött. Men jag satt iaf och as garvade åt en barndvarnare. Sen garvade jag till himlen m.m. Dåligare humor kan man inte ha.
Sen efter ett tag när jag lugnat mig så kollade vi "Perkins 14" den var ganska bra men ändå lite dålig. Sen gick vi iaf och sov. Vi har varit ute också.

Idag så vaknade jag vid 1-2. Sen så var vi på datorn eller jag var medans dea var ute med Davies. Sen så ringde jag och dea mimi vid 4. Sen så kom hon vid 5. Så snackade vi och dampa lite hos dea sen gick vi på bio. Fast and the furious" (den nyaste). Den var AS BRA! Sen så efter bioen gick vi hem till dea ett tag och var ute. Vi kände inte att vi behövde gå hem eftersom vi alla har sovmorron till 10. Sen så kom Davies ut också så busa vi lite med honom också. Sen så skulle vi gå till deas pappa och hoppa studsmatta. Dea satte sig på mimis packa och så cyklade dom. Sen sa dom att jag skulle springa och efter ett tag så gjorde jag de. Men de gick inte bra. De slutade med att jag hamnade i en vattenpöl. Inte en liten heller. Så kom jag genomblöt fram dit.
Så hoppade vi ett tag sen så kom mamma och hämtade mig. Sen har jag bara ätit hallon med grädde och sen har jag varit på datorn och kollat tv.

Ha de bra

Jag och dea. BIlden är ny och de är mitt nya hår (A)


P.S! jag har ju gjort en massa annat med orkade inte skriva allt

Låt ordet flöda

Kommentera ett surt inlägg här:

Kluddra in ditt söta namn här:
Kom ihåg mig?

Din e-mail tack!: (Syns Bara För Mig)

URL/Bloggadress:

Låt ordet flöda:

Trackback
RSS 2.0