R.I.P King of pop is dead! :/

Jag har typ inte skrivit blogg på typ 1 vecka. Men de är nog för att jag har varit ute för de mesta. De har verkligen varit SVIN varmt! De är ju varmt nu också men har inget att göra när typ ingen är i pajala. Dea är i spanien och typ alla andra är på kirunafestivalen.
Var och badade igår med familjen. Hade ingen lust att gå och bada ensam i älven så skulle mamma hämta Consta från ohtana så följde jag och nåra till med. På vägen dit spö regnade de! Men när vi hade kommit fram dit vart Consta var så var de först fint väder sn började de regna där också så vi gick in och fikade.
När vi sen skulle åka så åkte vi förbi ohtanajärvi och badade. Skönt eftersom de är den enda stället jag vet nära pajala. Eller någolunda nära Pajala iaf med brygga.
Men mamma kunde bara stanna ett litet tag eftersom hon var tvungen att åka till jobbet för att skriva nåt papper. Sen på dan skulle jag äta mat från sibylla och fyfan va de var äckligt. Sista gången jag beställer därifrån.
Från och med nu så äre  frasses jag ska ha om vi beställer. Åt nyss flintastek. De var svin gott. Skulle igentligen till mormor idag för att hämta en mobil att låna för min gick sönder och nu dampar pappa på mig för att jag tog sönder min gamla också.
Han vill inte köpa en ny dyr mobil till mig men vet att han ändå kommer göra de. De får nog bli en luckmobil den här gången. Fick av pappa farfars mobil att låna medans jag inte har nån annan. Har lust att gå och bada men ingen att bada med så vette om jag orkar.
Åker väl till mormor senare för att ha nåt att göra under helgen och Dea kommer hem den 16:de :D Så jag åker dit den 16:de för den 15:de ska jag till min farbror för han fyllder 50. Justia! Den 8:de fyller min kusins unge Sebastian 2 år. Måste ringa och säga grattis.
Ska väl gå ut eller kolla film. Har tråkigt som fan.

Btw, R.I.P till Michael Jackson som dog den 25/6-09!

Ha de bra!

Låt ordet flöda
Postat av: vattenflaska

ja, nu är han död. inget som man tänker på direkt. världen är sig lik. Men kanske alla m.j fans gråter, synd om dom. kanske var det bäst för han, kanske är han på nå nytt ställe vad vet vi.

2009-07-05 @ 21:27:12

Kommentera ett surt inlägg här:

Kluddra in ditt söta namn här:
Kom ihåg mig?

Din e-mail tack!: (Syns Bara För Mig)

URL/Bloggadress:

Låt ordet flöda:

Trackback
RSS 2.0