Konfirmation!

Idag tog min kusin konfirmationen. Grattis till henne :)
Först på morronen så blev jag väckt av lilla Sebastian som kom in i rummet och började säga: ovoi. Lät så jätte sött sen började jag få lite panik eftersom jag var lite seg men jag hann iaf bli klar med allt. Sen gick vi till kyrkan och satt där i 2 timmar.
Inte så kul för mig som HATAR kyrkan. Sen så just vid slutet så gick jag ut. Sen nåra minuter senare så kom resten av folket. Sen åkte vi hem till mina kusiner igen. Där så fixades de med mat. Efter ett tag så kom min kusin och vi fick vänta ett ganska bra tag på resten av gästerna som kom till slut och vi började äta.
Sen så gjorde vi en massa där innan de blev fika också. De fanns en jordgubbstårta som var jätte god. Sen så togs de bilder och man snackade med folket där. De var en kille där som hade blont långt hår. Till och med längre än mig.
Sen så åkte min kusin Laura, hennes sambo Temo och lilla Sebastian mot Rovaniemi.
Sen efter ett tag skulle dom som bodde i Helsingfors börja åka och så tog de inte så länge innan jag åkte med min farbror + familj till Rovaniemi. Vi stannade och åt på vägen lite mat. Ingen var så jätte hungrig så jag och min farbrors fru delade på en påse med pommes.
Sen efter ett tag så var vi framme och de var planerat att jag skulle åka till min kusin Laura med de blev så sent sså jag åkte till min farbror och sova istället. Imorron kommer Laura och hämtar mig så sover jag hos henne.
Igår började jag och mina kusiner as garva åt min farbror. Han skulle säga på svenska till min syrra om hon ville ha saft och han visste inte hur man sa de så han sa: Haluatko sie mehua på svenska (med en kul brytning). Så han sa: vill du ha saft på svenska.
De låter mycket roligare när man säger de änn när man läser de.
Men måste börja gå och sova eftersom min kusin kommer tidigt. Om ni vill se bilder gå in på www.bilddagboken.se och sök på Caowtii så finns de bilder :)

Ha de bra!

Låt ordet flöda
Postat av: Anonym

tack, daaaaaarl! när kmr du? <3<3<3

2009-06-15 @ 11:54:52

Kommentera ett surt inlägg här:

Kluddra in ditt söta namn här:
Kom ihåg mig?

Din e-mail tack!: (Syns Bara För Mig)

URL/Bloggadress:

Låt ordet flöda:

Trackback
RSS 2.0