Jag dog...

Äntligen! Bara 11 dagar kvar skola. Hoppas den här veckan går fort iaf. Idag blåste de som fan. Men de var iaf sol ute samtidigt. Dagen gick ganska fort. Vi hade ingen NO eftersom läraren inte var i skolan så vi skulle ha nån puls grej isället. De var bara 2 ombytta så alla andra fick gå runt planen medans dom ombytta fick jogga/springa.
Först var min puls normal sen så gick den upp i 201 och så stannade den där i typ 10 sec innan den gick på 00. Så jag dog...
Så då slutade den puls saken så. Sen så hade vi svenska och de var ganska varmt ute så vi fick sitta ute och läsa. Sen efter skolan var jag med Alida, Andrea, Reimo, Mimi, Emilia och Helena. Men Reimo hade igentligen lektion så han gick tillbaks till skolan.
Sen så var vi hos dea´s pappa. Sen så var jag med Amna efter hon slutade. Sen var vi hemma hos mig ett tag på datorn och sen vid 6-7 började vi äta middag. Ägg och Pommes. (Y) Sen så åkte hon hem vid 7-8. Sen så har jag suttit på datorn och snackat med folk. Sen har jag snackat i telefon ett tag och så skulle mamma typ städa så jag skulle stoppa calle och sova.
Calle: Du fåj inte sjova häj
Jag: Jo de får jag visst
Calle: Nä, föj du kan inte kolla på mej
Jag: Jo
Calle: Nä

Och så gick han under täcket. Men sen så somnade han iaf. Sen så kom mamma och jag hade lovat henne att städa så fick jag lova henne igen. Men nu har jag iaf städat klart.
Sitter på msn och snackar i tele. Ska gå och sova nu. Skriver mer imorron.

Ha de bra!

P.S! Jag blev så mobbad i skolan idag. Mest av Andrea ;o :P

Låt ordet flöda

Kommentera ett surt inlägg här:

Kluddra in ditt söta namn här:
Kom ihåg mig?

Din e-mail tack!: (Syns Bara För Mig)

URL/Bloggadress:

Låt ordet flöda:

Trackback
RSS 2.0