Meänfestivaali sista dagen

Kom hem inte för så länge sen. Kom vid halv 2. Först på morronen gick jag hem från Elin sen så åt jag och fixa mig och hängde upp tvätten.
Vid 20 i 6 kom pappa och hämta mig för att jag ville till erkheikki backen idag också. Jag var där vid 10 i 6. Första bandet var The coloured office paper. Jag tycker dom var svin bra.
Först var jag med Sanna sen var de så högt ljud där uppe på backen så jag gick ner därifrån för att jag skulle snacka med Sara. Så jag snackade med henne ett tag. Kul att snacka med henne när de var så länge sen sist.
Sen på väg upp så såg jag Elivra och snackade med henne ett tag och då följde hon med mig dit upp och jag var med henne. Vi gick omkring där och så kom tage och kurt för att snacka med oss. Sen så gick vi och gjorde en massa sen så kom Jonna och Ellen så vi var med dom också.
När Mollet skulle spela så gick jag och Elvira ner till ängen och satt där och snackade. Lite senare så kom Ellen och Jonna dit också. När vi hade varit där ett tag så gick vi upp igen och efter ett band till så kom RajRaj och då blev de fullt med folk. Sen så kom ett annat band som var typ som dansband och så började jag, Elvira, Sanna, Jonna, Ellen, Cecilia, Angelica, Olivia, Mattson och Ellinor att dansa där med folket som också gjorde de.
Så var de en helt as packad kille vid 18-20 års åldern brevid oss och han började typ smeka mig på ryggen :s Sen så slutaden han och började dansa som resten. Efter ett tag så gick Ellen och Jonna.
Vi resten forsatte att dansa eller hoppa eller va vi nu gjorde. Sen så gick alla efter ett tag så blev de bara jag och Elvira kvar men vi var kvar sen så kom dom tillbaks ett tag men gick igen.
Efter ett tag så kände jag att de blev kladdigt under skon och när jag kollade ner så hade någon hällt en flaska öl just under mig. Sen inte så länge efter de så kom den där killen tillbaks och började dansa med mig och Elvis. Han typ höll ena armen om Elvis och så tryckte han mig mot sig. USCH. Så jag och Elvis gick till Sanna, Cecilia, Olivia och Angelica. Sen så berättade vi vad som hade hänt där. Sen så efter ett tag så åkte Elvis och Olivia så vi resten blev kvar och satte oss på nåt som var menat som bord. Så kommer en gubbe som är full som fan och ramlar. Sen så ställer han sig upp och tar börsen och mobilen.
Sen så kommer han fram till oss.

Gubben: Ni säger väl inget till era pappor.
Vi: Nejdå.
Gubben: Jag är så jävla full.

Sen så stannade vi där ett tag sen så gick Cecilia, Sanna och Angelica hem och jag satte mig för att vänta på mamma som kom en stund senare. Jag skrek så mycket att jag har fått mer ont i halsen, mer hosta och blivit mer förskyld. Inte kul.
Hoppas jag inte blir mer sjuk så jag kan åka till Lule sen och vara med Sara :) Bilder kommer imorron. Orkar inte ladda upp nu. Ska nog gå och sova snart. Klockan är redan 03:10

Ha de bra!

Låt ordet flöda
Postat av: Anonym

Vi dansade som bara den! Jävligt roligt :D

2009-06-23 @ 19:37:12

Kommentera ett surt inlägg här:

Kluddra in ditt söta namn här:
Kom ihåg mig?

Din e-mail tack!: (Syns Bara För Mig)

URL/Bloggadress:

Låt ordet flöda:

Trackback
RSS 2.0