Meänfestivaali

Hej, har inte hunnit skriva på länge. Har varit ute och vandrat och när jag har varit på datorn har jag varit där för att chatta med Dea som är i spanien. Saknar henne som fan här i pajala.
Sen har de varit svin kul i Rovaniemi också. Sen har Sebastian varit och väckt mig varenda dag. På onsdag morron så kom han och hoppade på mig. Jag sov i vardagsrummet på en madrass.
Sen gjorde vi en massa skoj där också. Sen när jag kom hem  har jag varit med Elin. Igår var jag på meänfestivaali. De är en festival för dom som inte vet. De var först jätte lungt sen blev de ös som fan.
När markus kom så blev nog alla som värst. De var typ 3 tjejer som var helt jävla as packade och puttade som fan och en av dom fasnade med sjalen i mina byxor.
Men kul har de varit. Hade varit roligare om dea också var här. Men ska nog till Rosvik 16 juli när dea kommer. Eller jag kommer om jag får för mamma och de får jag säkert.
Känns som att jag måste till 100 ställen innan sommaren är över. Men får se om jag hinner överallt. Ska iaf snart till luleå och vara med Sara. Kul som fan och nu ska jag sova över där och inte bara vara där över dan som förra gången jag var med henne.
Idag ska jag också till meänfestivaali. Men nu ska jag dra. De är sol ute och jag sitter inom hus.

Ha de bra!

Btw, GLAD MIDSOMMAR ALLA :)

Låt ordet flöda

Kommentera ett surt inlägg här:

Kluddra in ditt söta namn här:
Kom ihåg mig?

Din e-mail tack!: (Syns Bara För Mig)

URL/Bloggadress:

Låt ordet flöda:

Trackback
RSS 2.0