Svin kul dag :D

Idag har jag haft svin kul! I skolan så kollade vi film på morronen "i taket lyser stjänorna". Jag har sett den en gång tiddigare men så skulle vi se den i skolan också. Sen så skulle vi redovisa våra powerpoint. Och sen efter de så vare bara att börja städa skåpen. Slängde nästan allt. Har bara en pärm där nu.
Sen hade vi syslöjd och de var inte alls länge. Så nästan alla på syslöjden slutade vid 14:10. Sen efter skolan så cyklade jag till L8 och fick ett par solbrillor och så sa hon att jag fick ett par öronhängen eller armnband också men jag behövde inget mer så jag cyklade hem. Sen efter ett tag så åkte jag till dea. Vi var till kiosken först och sen så gick vi till dea och satt där ett tag. Sen ville jag också  ha godis och cola så vi skulle hämta mitt bankkort.
När vi kom hem så hittade jag såklart inte de. Så jag börrjade städa och dea hjälpte till. Tack :) Sen så hittade vi den i en väska. Tummen upp för mig. Efter de så åkte vi tbx till byn och köpte cola och gick för att sätta oss vid soluret. Vi satt där och chilla och bara snackade.
Sen så kom fabbe och olsson dit också och började sociala sig med oss. Fick veta en hemsk sak som får mig att verkligen att bli ledsen. Men de var inget om mig utan en annan kompis.
Men sen så gick jag och dea till henne och snackade om en massa. Sen så skulle jag hem för att packa men sen när man kommer hem får man veta att resväskan som jag måste ha är hos mormor så jag satte mig vid datorn istället. Lite senare så ringde Mimi mig och sa att jag skulle ringa upp henne och dea så jag gjorde de. Sen så snackade vi ett tag och så bestämde vi att vi skulle till frasses och äta glass.
När vi kom dit så hade vi svin kul. Mimi hade svin kul med sin sked. Sen åkte en bil förbi typ 10 gånger. En annan 5-6 gånger, en annan 4-5 gånger och en sista 2-3 gånger. Jag tror dom såg Mimi porra sig med skeden. Men sen skulle vi till folkets hus för att kolla på balen. Men de verkade inte vara nåt så vi skulle cykla alla 3 på min lillasysters cykel. De gick inte så bra.
Sen så gick vi till dea´s pappa och satte oss på studsmattan. Sen så tog jag en bild på Mimi och hon ville att jag skulle radera den och fick psyk på mig. Sen satte hon på mig många gånger. Men sen så lurade jag henne att jag hade raderat den för att hon skulle sluta, så hon gjorde de.
Men sen så skulle hon hem och efter ett tag så gick jag och dea också. Sen när vi kom till hennes mamma så åkte jag också hem. När jag kom hem så började jag packa och var på datorn. Nu har jag packa klart de mesta. Sen packade jag allt jag ska ha på fredag. Sen hittade jag inte mina nya brillor så jag smsade dea för att kolla om hon kom ihåg vart jag hade stoppat dom.
Hon sa att jag hade stoppat dom på min lampa som är ovanför mitt sminkbord som jag hade kollat typ 100 ggr. Men så blond kan man också vara ibland.
Ska sova nu så mna orkar imorron. Hoppas min redovisning på So:n går bra.

Ha de bra!

Var med dom här 2 sötisarna idag :)<3 kul som fan!

Låt ordet flöda
Postat av: dom dissade!

vi skrattar i hjäl oss!

"kuul åh, jag har så underbra dag när jag slipper er!"

2009-06-11 @ 10:19:51

Kommentera ett surt inlägg här:

Kluddra in ditt söta namn här:
Kom ihåg mig?

Din e-mail tack!: (Syns Bara För Mig)

URL/Bloggadress:

Låt ordet flöda:

Trackback
RSS 2.0