Grillfest! GRATTIS AMNA!

Hej, hade ingen lust/tid att gå på datorn igår. Så jag skriver idag istället.
Jag somnade svin sent på fredag. Vid 4-5 så jag vaknade vid 1-2 på dan. När jag vakande så hade jag typ 8 olästa sms och 4 missade samtal. Jag ringde upp dom flesta. Eller jag ringde bara upp Amna. Sen så duschade jag. Som tur hade vi varmvatten.  Sen så typ gick jag på datorn och kollade på tv. Efter ett tag så kom Amna, Andrea och Alex.
Sen så snackade vi och dom var ganska trötta så dom typ halvsov. Eller Alex var inte så trött. Sen började Amna as garva åt Alex.
Sen var dom hos mig i typ 3 timmar sen så började jag fixa mig för grillfesten. Sen så började vi gå till byn. Efter ett tag så kommer Mimi, Helle och Aron till dea´s pappa. Så vi började typ handla.
När vi just börjat grilla så kom Emilia också. Sen blev de en massa bilder och sen så började vi äta. Jag tyckte de var svin gott men jag vet ju inte om alla gjorde de. De blev potatissallad och flintastek. Sen så snackade vi och hade en massa skoj.
Sen så blev de nog en massa damp där också. Sen gick vi till kiosken och köpte godis. Sen så blev Mimi sönder mobbad av alla. Alla kastade godis in i hennes tröja. Stackars henne.
Sen så kom Alida efter ett tag och vi snackade typ mer och så tog alla typ bilder.
Sen så kom Janely, ida och min brorsas tjej. Men dom stannade inte länge. Dom kände inte så många så de var nog därför. Sen kom Sanna, Kangas och Mattson och dom stannade inte heller så länge. Efter ett tag kom Gabriella och Hanna också och stannade ganska länge. Sen så var jag tvungen att dra hem ett tag så kom nåra folk med mig.
Så stannade vi hos mig ett tag innan vi gick till dea igen. Jag hade svin svårt att somna och somnade först vid 6-7 sen så vaknade jag vid 9 och alla sov så ides inte väcka dom och hade svin ont i huvet så jag gick hem. Hemma så var de Christian och en idiot. Jag tog en alvedon och somnade nästan på deräkten.
Sen så ringde Amna och frågade vart jag hade tagit vägen så snackade vi ett tag. Sen så kom Christian´s kompis och hittade inte honom så jag var tvungen att gå upp och säga att han var nere och sov. Sen så skulle jag börja gå till dea men så kom Amna och skulle hämta hennes saker så jag åkte hem igen.
Men sen så följde jag med henne till Jarhois. Där så gjorde vi inte så mycket sen kom de folk för att äta tårta eftersom amna fyllde år igår. Sen så kom mamma och pappa vid 8-9 och hämtade oss. Sen så har vi varit på datorn och skrattat en massa.
De här är helg man aldrig glömmer :)
Tack alla!

Ha de bra! (bilder kommer imorron)


Låt ordet flöda
Postat av: sofia

nej, jag e ful.

du e söt <3 (:





JAG HITTA DIN BLOGG HEH :D

eller du hitta min c; hih.

2009-06-01 @ 18:53:19
URL: http://sofiaholma.blogg.se/

Kommentera ett surt inlägg här:

Kluddra in ditt söta namn här:
Kom ihåg mig?

Din e-mail tack!: (Syns Bara För Mig)

URL/Bloggadress:

Låt ordet flöda:

Trackback
RSS 2.0