Helg i luleå

Hej, har inte skrivit nu på helgen för jag har varit i luleå och varit med underbara sara :)
På fredagen var jag först på marknaden. Klockan 11-13 var jag parkeringsvakt på marknaden. Sen efter de så var jag med Elvira och Anki ett tag. Sen så åkte jag 2 karuseller 1 själv och 1 med calle bara för att han ville de. Sen så efter de så såg jag Sofia och pratade med henne ett tag. Sen efter de så träffade jag Fanny också efter ett tag. Men Fanny hann jag inte prata med alls. Sen var jag med Joni ett tag också. En kompis från kolari som alla verkade tro att vi var tsm.
Sen 16:15 så gick min buss till Luleå. På bussen gjorde jag inget spc. Fast alltid när jag typ hade somnat så ringde de alltid nån. Sen så var jag framme vid 19:40 då kom Sara och hennes mamma för att hämta mig.
När vi kom till Sara så åt vi sen så fixade vi oss. Innan vi skulle ut så fikade vi. Sen var vi ute med nåra folk som jag typ inte vet namnet på. Taskigt jag vet men när man inte känner folket. Sara visade oss alla hur bra hon är på skateboard ;)
Sen cyklade vi hem vid 11-12. När vi kom till Sara så kollade vi om de var nåt bra på tv. Vi skulle kolla mad max 2 men den verkade så dålig så vi stoppade på 5:an och kollade på nåt svenskt program där om typ 5 paddlare.
Efter filmen så var klockan 2 och vi gick och sov.


På lördag så var vi en sväng till stan och shoppade. Jag köpte 2 linnen, smycken, underdel till min bikini, flipflop. Sen tror jag inte att de var nå mer. Sen var vi en sväng till stallet efter maten. Vi åt tacos och de var gott :)
I stallet fick jag se hennes häst som var super fin/gullig. Sen så var vi hos henne och åt efterrätt och sen så fixade vi oss och åkte på bio. Vi kollade " The Proposal" jag tycker den var ganska bra och lite kul också. Sen efter bion så var vi ganska trötta och smsade ett tag med folk innan vi gick och sov.

Idag så åt vi frukost innan jag skulle fara. Bussen gick redan 12:00 och de var ju lika att ta den så man slipper byten. Jag hade typ inget att göra på bussen och tiden gick svin sakta. Sen när jag kom hem så gick jag en snabbis på marknaden och sen så var jag hemma för pappas kusiner var här.
Sen har jag typ inte gjort nåt. Pappa tog me min dator till jobbet så får den först imorron. Kollar tv nu och är på msn.
Bilder kommer imorron när jag får min dator. EFtersom jag har haft våran kamera. Min mobil är ju sönder så har en svin gammal just nu och min kamera har inga batterier.

Ha de bra!

Bara 10 dagar kvar tills jag får vara med dea :D<3

Låt ordet flöda

Kommentera ett surt inlägg här:

Kluddra in ditt söta namn här:
Kom ihåg mig?

Din e-mail tack!: (Syns Bara För Mig)

URL/Bloggadress:

Låt ordet flöda:

Trackback
RSS 2.0